Fatalix, durumu anladin galiba... Buradaki arkadaslar tecrubelerinden bahsediyor, ve senin de bu tecrubelere bir ornek olmamani istiyorlar. Sakin sakin kimseye maskara oldugunu dusunme.
Benim ehliyetim 15 senelik, ehliyetimi senin yaslarinda aldiktan sonra universite yillarinda 2-3 sene 250cc Chopper ile basladim motor sevdasina, bir kac yil ara verdikten sonra daha buyuk bir Chopper'la devam ettim maceraya, 5 sene daha kullandim. Yine kisa bir ara verdikten sonra 600cc Fazer'a gecis yaptim, simdi ona alismaya calisiyorum.
Bu motorla birlikte, o kadar yil motor kullanmis olmama ragmen hala ogrenecek cok sey oldugunun yeni farkina vardim. FZ-6 da oldukca yaramaz bir makine, kaldi ki sen 600RR'dan bahsediyorsun. Lutfen buradaki uyarilari ciddiye al, once ufak bir makineyle basla (mesela CBR125 sanirim herkesin onaylayacagi ve senin zevkine uyacak bir model), yapacagin KM ve edinecegin tecrubeye gore bir ust modele ne zaman gececegine sen karar ver artik. Aksi takdirde bu genc yasinda (hepimiz oralardan gectik) 600RR gibi bir makinede anlik bir doldurusa gelme, heyecan, panik veya dalginlik sonucu bir daha hicbir motora binemeyecek hale gelmen isten bile degil.