Lastik KÖPÜĞÜ..Fiyat 7 ytl..Kazık Yemeyin

Motosikleti
Forza250-cygnusL
evladım sen numunemisin...yırtık dondan çıkar gibi atlıyon hemen...:p

kanka ucuz...bana ucuz geldi...içinde miflon var...fiyat uygun...benden söylemesi...o paraya nalburdan naylon bile alıp örtemezsin motorun üstüne kekocan...ben yatar iyi geceler...:rendeer:

Lem sen demişsin miflonlu diye....Ben mi dedim....:p:p

Suyu güneşi geçirmesin yeter...Miflona gerek yok....:cat:

zaten tükkan tükkan gezsen sana sağlam kilitlerler...motoruna göre muamele...100 liradan aşağı alamazsın...lütfen bi sorsana...seni öperler...hepsi uyanık çünkü...

Eminim öyle olacağına, ondan internetten bakıyordum devamlı ama bilemedim nerede var diye. Hafta sonu soracağım 2-3 yere, sırf inattan, bakalım ne diyecekler, bende merak ettim şimdi :silent:

brandayı louis'den aldım 7 ürö :)

Aha Kıltekin abide geldi...:p

Voltran oluştu...kıldiken...alper_tunga...borababayıaldı:p:queen:

kıldiken abi 10 haziranda Bolu Abantdayız...bu defada ekersen var ya...:bounce:kendine boş mezar beğen...:pla de ggedin bu saatte...uyuycam...:salut:

tuzunuz kuru tabi 12 de açtınız pcleri...oh ne ala memleket...:p

Eminim öyle olacağına, ondan internetten bakıyordum devamlı ama bilemedim nerede var diye. Hafta sonu soracağım 2-3 yere, sırf inattan, bakalım ne diyecekler, bende merak ettim şimdi :silent:

Motosikleti: HD 07 VRSCAW:cherry:

bence öperler...hemde ayakta gündüz gözüyle...hem anlarsın hangisi kazıkcı hangisi samimi...:p

Son düzenleme:
Motosikleti: HD 07 VRSCAW:cherry:

bence öperler...hemde ayakta gündüz gözüyle...hem anlarsın hangisi kazıkcı hangisi samimi...:p

Bu hafta sonu görecez bakalım, bi kuruçeşmede yamaha var oraya gideceğim, bi kızıltoprak'a gideceğim, o kadar zaten, başka bir yer bilmiyorum...

ya bişi soracam bu spreyler kullanmayınca dura dura bozuluyo yada bıtıyomu yangın sonduruculer gıbı mesela??
bırde lastık patlayınca tamamının mı sıkılması gerekıyo??

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben para mara vermedim..Bedavadan aldım....Motorun avadanlığında varmış zaten....

Bu hafta sonu görecez bakalım, bi kuruçeşmede yamaha var oraya gideceğim, bi kızıltoprak'a gideceğim, o kadar zaten, başka bir yer bilmiyorum...

Kuruçeşmedeki Daytona motor...sahabı Bülent MAMAY...direkt onla muhatap ol...bakalım ne diyecek...Kızıltoprak zaten motor camiasının Karaköyü...:queen:

Ben para mara vermedim..Bedavadan aldım....Motorun avadanlığında varmış zaten....

olm sen boş mezar olsa şimdi girersin zaten...hayatın mezar...:p

[YT]zMXYcn-iNUU[/YT]

İngilizcen çok iyi...şunu dinle bi...:pdersine iyi çalış...

Son düzenleme:
Kuruçeşmedeki Daytona motor...sahabı Bülent MAMAY...direkt onla muhatap ol...bakalım ne diyecek...Kızıltoprak zaten motor camiasının Karaköyü...:queen:

Abi bu camiadaki engin çevrene hayran kaldım, söyleyecek bişi kalmadı valla. Dün oradaydım, Schuberth kask sordum, tek parça alacağım. Direktman Bülen Mamay ile muhatap olayım bari. Tanır mı seni, isim vereyim mi???

İyi de o site almanca, ben hiç bişey annamıyorum. İngilizce seçeneği de yok. Peki posta ne tuttu???

2 yıl tüm siteleri tarar, beynini, gözleri pörtletirsen, interneyşınıl olursun :)
farklı lisan kalmaz, hepsi bir olur :)

pek çok parça alıp, yeğenimin adresine gönderttim.
o da, yazın gelirken getirdi.

Yarın bakarım cevaba artık, hade ben yattım. Herkese iyi geceler...

2 yıl tüm siteleri tarar, beynini, gözleri pörtletirsen, interneyşınıl olursun :)
farklı lisan kalmaz, hepsi bir olur :)

pek çok parça alıp, yeğenimin adresine gönderttim.
o da, yazın gelirken getirdi.

Çözmüşsün sen olayı, darısı bizim başımıza artık...

Son düzenleme:
harbifürek:P' Alıntı:
Aha Kıltekin abide geldi...:p

Voltran oluştu...kıldiken...alper_tunga...borababayıaldı:p:queen:

kıldiken abi 10 haziranda Bolu Abantdayız...bu defada ekersen var ya...:bounce:kendine boş mezar beğen...:pla de ggedin bu saatte...uyuycam...:salut:

aslında tarih uysada alp,gültekin ve ben sana bolunun çimlerinde bi kitlesek tuşa getirsek atıp tutuyon 3'nüz bi mok etmezsiniz diye

Arkadaşlar ben hepsiburada.com dan daha önce macota marka olan köpüğü almıştım,hemen deneme şansımız oldu konya grubu çatalhöyük gezisinde.Serkan arkadaşımızın cross motorunun arka lastiğini tamir ettik.Şişeye takılı hortumun ucunda sibop vidası var,kolayca takılıyor ve sadece 2 kere 2 şer saniye basınca lastiği şişiriyor ve deliği tıkıyor.Kullanır kullanmaz hemen yola çıkıp kısa bir süre 5-10 km boyunca düşük hızda yol alıyorsunuzki ürün homojen olarak yerleşsin.Kusursuz şekilde tamir ediyor serkan geziden bu yana o şekilde kullanıyormuş en ufak sızıntı yok.Zaten tüpün üzerindede sonradan maddeyi temizleyin falan demiyor,sadece fırsat bulunca lastiğe normal hava doldurun diyor.Bir tüp 2 lastiğe yetiyor bende yarım tüp var 1 tane daha alıp arabamın bagajında tutucam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar