Haklısın MecitBiri bizi durdursun diyeceğim ama dünya üzerinde böyle bir güç yok
Ama dünya üzerinde bu durumları görüp gücüne giden adamlar var
![]()
abi sen naptın yaaa zeytinciden köfteci olurmu :queen: olsa olsa salata yaparım benzeytinyağlı bol sirkeli hehe
bu arada +1 leri yazdım ben bak şimdilik kaçç kişi oluyoruz :mrgreen:
ben 37 kişi saydım...
Murat valla aranjör ruhlusun yahu seninan sana gıptayla bakıyorum elini attığın her yer yeşeriyor
![]()
Haklısın MecitBiri bizi durdursun diyeceğim ama dünya üzerinde böyle bir güç yok
![]()
Selamlar,
Wallace kardesim uzulerek bildiriyorumki Cuma gunu gelisimi Cumartesiye ertelemek zorunda kaldim toplanti listesinden lutfen beni cikarKismetse bir baska sefere !
ali'siz(gitardando) çıkmaz tabi toplantının keyfi , kim gitar çalacak bize :salut:
bu sayede gönlü bizim ile olan ALİ'MİZİ DE anıyoruz funda
gitarsız olmaz....bi daha ki toplantıyı marmaris'te yapalım![]()
gönül isterdi ki Alim ve Sercan da olsun; ama ....
neyse cumaya görüşmek üzere arkadaşlar... sevgiyle kalın
Yaw Tuncerİm Buda Kalİte Farki Olsa Gerek..
Topİk AÇmiyoruz Sankİ Gazete Çikartiyoruz..
GÜnlÜk TİRAJA BAKALIM ARTIK YAA...
![]()
Herşey şuan gayet güzel,birde sezon tam anlamıyla açılıp yeni dostlarımız geldiğinde düğün salonlarında yapmak gerekecek toplantıları tek sorun o:mrgreen:Gittardando merak etme kulağını çınlatırız biz![]()
bırakınız toplantı salonlarınıda halı sahalara bakalım maç yapalım maççç :queen::queen::queen:![]()
geçen seneki listede adımı göremedimne maçı kardeşim biz böyle hariçten gazel okuyup hezimetle dönen çok motorcu gördük ilgilenirsen
http://www.motosiklet.net/forum/duy...ntisi-muthis-halisaha-maci-organizasyonu.html
incele ve bir daha düşün. :queen::queen: