[İzmir MT] 25 Mayıs Cuma Toplantısı

O kadar kişi toplanmış ki mekanda orda olmamak elde deil. UZun zaman oldu ki çok uzun gelmeyeli toplantıalra.. Bi aksilik olmassa bende aranızdayım :)... Selamlar...

hocam senı en son hangı tarıhte ybr forumunda gordum hatırlamıorum:cherry: bı tanısalım valla ne güzel ya herkes cuma bırbırını gorucek bı toplantı topığınede 100 msj bılmıorum artık:p

gönül isterdi ki Alim ve Sercan da olsun; ama ....
neyse cumaya görüşmek üzere arkadaşlar... sevgiyle kalın

valla serce, cok istiyordum boylesi guzel bi bulusmada oradaki tum sevdigim dostlarimla beraber olmak ama isleri duzene koyayim bi ilk once sonra gelir giderim yaniniza...
bu arada Aliyle bugun telefonlastik beraber gelmeyi dusunduk ama olmadi... sizlere bol eglenceler diliyorum...

hava yağışlı olmazsa ise şayet bende boludan yola çıkıp akşam üstü yanınızda olmayı planlıyorum.
tabi bütün planlar havanın yağmaması üzerine

valla serce, cok istiyordum boylesi guzel bi bulusmada oradaki tum sevdigim dostlarimla beraber olmak ama isleri duzene koyayim bi ilk once sonra gelir giderim yaniniza...
bu arada Aliyle bugun telefonlastik beraber gelmeyi dusunduk ama olmadi... sizlere bol eglenceler diliyorum...

valla sercan senin hakkındaki düşüncelerimi gezi topiğinde yazdım merak edersen bi bak kardeşim tabi siz yoğunsunuz oralarda :ptabi elçilik kolay değil ülkemizi tanıtıyorsunuz:cherry: sizde haklısınız zor iş :queen:

Moderatör (forrap)
Allah nasip ederse ugrayacagim ben de.. :cat:
Bekliyoruz Erhan:)Yazıyorum hemen adını listeye...
hava yağışlı olmazsa ise şayet bende boludan yola çıkıp akşam üstü yanınızda olmayı planlıyorum.
tabi bütün planlar havanın yağmaması üzerine
Bekliyoruz dostum,listeye yazdım:wiinkk:
O kadar kişi toplanmış ki mekanda orda olmamak elde deil. UZun zaman oldu ki çok uzun gelmeyeli toplantıalra.. Bi aksilik olmassa bende aranızdayım :)... Selamlar...
Bekliyoruz akşam,listeye adını yazıyorum görüşmek üzere:cat:

tuncerim 30/40 kişi gibi bi liste gördüm ilk sayfada...

millet ne özlemiş birbirini bu kadar:) hayırlısı ile bizde akşama tam kadro gelmeye çalışacağız dostlar...

funda mekanı bu akşam kapatacaksın gibi görünüyor :p

Moderatör (forrap)
Evet Lodosum,kapatıcaz sanırım mekanı:)
Allah yolumuzu açık ettikten sonra bu bu şekilde devam eder gibi:)

:pale:arkadaslar herkesi çok özledim ben de gelmeyi istiyorum ama bakalım ne bişekilde gelmeye çalıscam toplantıda görüsürüz :wiinkk:

Son düzenleme:
FAVORİİ;685919' Alıntı:
:pale:arkadaslar herkesi çok özledim ben de gelmeyi istiyorum ama bakalım ne bişekilde gelmeye çalıscam toplantıda görüsürüz :wiinkk:

o şekil bu şekil bilmem ben bilsem bile diğer abilerin bilmez. gel de yüzünü görelim kardeşim

Arkadaşlar 16.30 itibariyle bornova hafif hafif yağışlı. bir yağıyor bir duruyor yerler yaşşşşşş yani aman dikkat edin. akşama görüşmek üzere

Son düzenleme:
vallaha arkadaşlar baktım kadro çok güzel bende bir uğrar çayınızı içerim diye düşünüyorum bir aksilik olmassa

Adımı yazmışsınız ama benim henüz haberim oldu hedowich sayesinde.Akşama ordayız.görüşürüz beyleeer :mrgreen::mrgreen:

arkadaşlar ben bu akşam ki toplantıya özel bi nedenden dolayı gelemeyeceğim. size ii eğlenceler

Adımı yazmışsınız ama benim henüz haberim oldu hedowich sayesinde.Akşama ordayız.görüşürüz beyleeer :mrgreen::mrgreen:

senin zaten haberin olacak ve geleceksin dedik Hedowich gelirken seni de alacak diye düşündük. artık sende kadrodasın kaçışın yok

senin zaten haberin olacak ve geleceksin dedik Hedowich gelirken seni de alacak diye düşündük. artık sende kadrodasın kaçışın yok

aboooww gelmesek yani o elindekini kafamıza monte edeceksin murat abi :p:p:mrgreen::mrgreen:

NOT:ödev yapmakdan imanım gevredi şerefsizim...bitmiyor

Şu anda toplantının 90. dakikası sayın seyirciler
defanta lodos elinde çayıyla anlatıyor bişiler onu karşılayan marko elinde yeni sigarasııı yorum yapmakta.....arkasından onu dinleyen volkan cimen elinde sigarasıı öteki eli başına dayalı şekilde dört gözlee izlemektee....

arka tarafta wallace özer abi ve eşiyle teknik foto muhabbetlerindeler..

en ilerki tarafta görüyorum sayın seyirciler mecit garip el hareketleri yapmaktaa sanırım bu hareketler tavlanın sonucu... iskender ve evren derin bir sohbetteler

dışarıda ise motor başı sohbetleri sürmekte iken hakem macın bitiş düdüğünü çalıyor.....ve mac gercekten güzel sohbetlerlee sona eriyor sayın seyirciler

Bu macta kazanan yıok sayın seyirciler manisa ve izmir ekibi elele güzel dostlukllara ilerliyorlar

anlatımda emeği gecen ayben--özge ve ben çağatay herkese saygılar diler güzel sohbetlerin devamını isteriz

MANİSA mt:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Resim001.jpg

Resim002.jpg

Resim003.jpg

Resim004.jpg

Resim005.jpg

Resim006.jpg

Resim007.jpg

Resim008.jpg

Resim009.jpg

Resim0010.jpg

Resim011.jpg

Resim012.jpg

Resim013.jpg

Resim014.jpg

Resim015.jpg

Resim016.jpg

Resim017.jpg

Resim018.jpg

Resim019.jpg

Resim020.jpg

Resim021.jpg

Resim022.jpg

Resim023.jpg

Resim024.jpg

Resim025.jpg

3 gün 3 gecelik MT eğlence haftasonunun ilk ayağı tamamlandı sanırım,sohbetini bizden esirgemeyen tüm dostlara sevgiler...Haftasonu görüşmek üzere...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar