[İzmir MT] 25 Mayıs Cuma Toplantısı

Moderatör (forrap)
Mekanı kapatırız:)Bak otoparkıda kullanabilirmişiz:)Olmadı masa sandalyeleri çıkarırırz dışarı ayakta clup gibi takılırız:p

burak ben daha önce gitmiştim bu cafeye yavuzla birlikte,biz gittiğimizde sessiz sakin bir görünümü vardı,insan yoktu neredeyse içeride,ama cuma epey şenlik olacak sanırım,gelsin cuma,coşalım kucaklaşalım,özledik dostlarımızı,yeni arkadaşlarla da tanışırız :rendeer:

Mustafa kardeşim valla özlettin kendini en son motoGp istanbul da gördüm seni. Burak'ı hiç sorma unuttum nasıldı kızıl saçlımıydı bu burak yoksa kumral mıydı?:queen: Şaka bir yana gelin başımızın üstünde yeriniz var.

herkese merhaba,

kısmetse Cuma akşamı Rise da görüşürüz....:cherry:

Selamlar
Özer

özer abicim çok sevindim bunu okuduğuma. cuma görüşmek üzere:cat:

Epeydir Görüşemiyoruz Yoğunluktan.bu Cuma Aranizdayim Inşallah

Beşir kardeşim ya var ya nerdesin sen ya. En son Manisa kavşağında ayaküstü görüştük kayboldun yine. Cuma bekliyoruz:cat:

gönül isterdi ki Alim ve Sercan da olsun; ama ....
neyse cumaya görüşmek üzere arkadaşlar... sevgiyle kalın

Evet ya özledim ben bu iki haytayı. Serçedando, çayları bol bol demleyin şimdiden ben anlamam:queen:

Beni de ekleyebilirsin listeye Tuncercim.. Kısmetse cuma akşamı görüşmek üzeree.. :)

kanka ben unutmuştum seni yaw:queen::queen: gidemezsen ara ben geçerken seni de alırım yürüye yürüye gideriz:queen:

ya tuncer bizi serçenin cafesi almayacak ya hayırlısı bakalım.

alır iskenderim alır olmadı bahçeye çıkarız olmadı arkada park var oraya gider çimlerde otururuz. biz huzurevi mt çimlerd oturup sohbet ederken çocukkreşi Mt de salıncaklara biner kaydıraktan kayar:queen::queen::p

alır iskenderim alır olmadı bahçeye çıkarız olmadı arkada park var oraya gider çimlerde otururuz. biz huzurevi mt çimlerd oturup sohbet ederken çocukkreşi Mt de salıncaklara biner kaydıraktan kayar:queen::queen::p[/QUOTE]

off ya çok güldüm :) salıncağın biri benim vallaha vermem :queen::queen:

Çadırları da alalım mııı???
Olur ha Otağ kurarız otoparka:queen:

hooooooooooooppppppppp toplaşma topiği bu kardeşim....

çaktırmadan serçenin cafenin arka tarafa panayır açıp çadır kuracaksınız sonrada aranızda hasılatı pay edeceksiniz:queen:

çaktım ben davayıda şimdi admine p.m. atıyorum bunlar topiği kötü emellerine alet ediyo diyorum:queen::cherry:

hooooooooooooppppppppp toplaşma topiği bu kardeşim....

çaktırmadan serçenin cafenin arka tarafa panayır açıp çadır kuracaksınız sonrada aranızda hasılatı pay edeceksiniz:queen:

çaktım ben davayıda şimdi admine p.m. atıyorum bunlar topiği kötü emellerine alet ediyo diyorum:queen::cherry:

ya lodosum çaktırma benim ev orda biliyorsun bir iki çadır kuracağız orda bende gece evden çay kahve tost falan satıp nasiplenecem çorba çıkaracam. abi ekmek parası be hayat zor malum:queen::queen:
gel sana da bir köfte tezgahı açalım ne dersin?

GERÇEKTEN Katılacağını bildirenlerin yazıldığı liste şu anda 30 kişiye ulaştı. Ki daha bir de bu gelen dostlarımızın bazılarının +1 leri var. Serçedando bilgin olsun ciddi kalabalık geliyoruz.

1-racing iski
2-Lodos
3-Mecit
4-Gürkay
5-Wallace
6-SpeedygirlŞule
7-forrap
8-bur-k@
9-fuchs
10-umutus
11-hedowich
12-Duyulmaz
13-Sokemon
14-rots
15-Ceyz
16-Okram
17-Morningstar
18-Linkinpark
19-Mototalha
20-Favorii
21-Hayaletfilo
22-Özer
23-moto_kaan
24-PHAETONW12
25-volkan cimen
26-Serçedando
27-turlabo
28-ironline
29-I-BEN
30-Ruzgar_Bey

Son düzenleme:
ben korktum sizden yaparsınız valla yaparsınız arkaya çadır da kurarsınız çimlere de serilirsiniz yağmur çamur demeden biliyom ben. ne huzurevi mt si çılgın ve herşeyden önemlisi yaratıcı mt bu... :)

GERÇEKTEN Katılacağını bildirenlerin yazıldığı liste şu anda 30 kişiye ulaştı. Ki daha bir de bu gelen dostlarımızın bazılarının +1 leri var. Serçedando bilgin olsun ciddi kalabalık geliyoruz.

1-racing iski
2-Lodos
3-Mecit
4-Gürkay
5-Wallace
6-SpeedygirlŞule
7-forrap
8-bur-k@
9-fuchs
10-umutus
11-hedowich
12-Duyulmaz
13-Sokemon
14-rots
15-Ceyz
16-Okram
17-Morningstar
18-Linkinpark
19-Mototalha
20-Favorii
21-Hayaletfilo
22-Özer
23-moto_kaan
24-PHAETONW12
25-volkan cimen
26-Serçedando
27-turlabo
28-ironline
29-I-BEN
30.....

farketmez be yaw... gerekirse cafe sadece bizi ağırlar sen rahat ol abicim merak etme sen hallerederiz:bounce:
50 kişi olsun kim korkar :p murat abim bilgin varmış sanırım alt kata geçersek az kişi alır ama üst katı ayarlıyoruz burası rahat rahat alır çünkü

Son düzenleme:
ya lodosum çaktırma benim ev orda biliyorsun bir iki çadır kuracağız orda bende gece evden çay kahve tost falan satıp nasiplenecem çorba çıkaracam. abi ekmek parası be hayat zor malum:queen::queen:
gel sana da bir köfte tezgahı açalım ne dersin?

GERÇEKTEN Katılacağını bildirenlerin

1-racing iski
2-Lodos+1
3-Mecit
4-Gürkay+1
5-Wallace
6-SpeedygirlŞule
7-forrap
8-bur-k@
9-fuchs
10-umutus+1
11-hedowich
12-Duyulmaz
13-Sokemon+1
14-rots
15-Ceyz
16-Okram
17-Morningstar+1
18-Linkinpark
19-Mototalha
20-Favorii
21-Hayaletfilo
22-Özer+1
23-moto_kaan
24-PHAETONW12
25-volkan cimen+1
26-Serçedando-1 :queen:
27-turlabo
28-ironline
29-I-BEN
30-Ruzgar_Bey

abi sen naptın yaaa zeytinciden köfteci olurmu :queen: olsa olsa salata yaparım ben :p zeytinyağlı bol sirkeli hehe

bu arada +1 leri yazdım ben bak şimdilik kaçç kişi oluyoruz :mrgreen:
ben 37 kişi saydım...

benim ew yakın çaylar falan yetmezse termosla takviye yaparız:p:p

hedowich desene bol bol çay içeçeğiz; ben küçükken bir ara askıcılık yapmışdım çaycıda artıkın ben taşırım çayları sen demle yeter :):)

anlaşıldı stop. listeye ismin eklendi stop. 30 umarasın stop. seni özledik stop

Murat valla aranjör ruhlusun yahu sen :):) inan sana gıptayla bakıyorum elini attığın her yer yeşeriyor :):)

ali'siz(gitardando) çıkmaz tabi toplantının keyfi , kim gitar çalacak bize :salut:

Moderatör (forrap)
Başlık almış başını yürümüş yine:)Ciddi anlamda açtığımız her başlık motosiklet modeli paylaşım başlığı gibi oluyor:p4.sayfa bitmek üzere şuan:)
Allah muhabbetimizi bozmasın ne diyim:)

ruzgar_bey yazdım dün ismini listeye ama cevap yazamadım işim vardı,kusura bakma:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar