En büyük tutkunuz motosikletmi???

motor tutkum olmadığı için 11 ayda 16 000 km yaptım, günde 4 saat ve üzeri motosiklet forumundayım.
bu soruyu motosiklet forumunda sorulacak en son soru olarak görüyorum

Düşüncene saygı duyuyorum fakat bence yanlış düşünüyorsun.Buradaki herkesin tek tutkusunun veya en büyük tutkusunun motosiklet olmasını bekleyemeyiz.O zaman Örn; benim 2. veya 3. en büyük tutkum motosiklet olduğu zaman bu foruma üye olmamammı gerekiyor.Ayrıca Motosikleti dahi olmayan bir çok arkadaşımız var.Onların arasında sadece motosiklete ilgi duyarak bu forma üye olanlara,kardeşim en büyük tutkunuz motosiklet değilse üye olmayınmı demeliyiz.Senin en büyük tutkun anladığım kadarıyla ama herkesi bir tutamayız.Kazasız sürüşler diler, Lüleburgazdan geçersen mutlaka çayımı içmeye beklerim.:) :cat:

A2 başvurusunu yaptım, alır almaz istanbul yakınlarını gezmeyi düşünüyorum geldiğimde haber ederim:cat:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çay varsa bizde geliriz de lüleburgaz biraz terste kalır sanırım :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kimm Nee Birileri Çaymı Dedüüü :queen: :p :mrgreen:

Duu İyiki Hatırlattınızz Gidimde Bi Tavşan Kanı Demliyim Barüü :mrgreen:

AL İşte Sana Bidaha Tutku Çayyy :p:mrgreen:

işte bu da benim diğer bir tutkum

bu da bir diğeri

bir de bu...

tabi bunu da unutmadan...

daha mı dahası var aslında da neyse :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hepinizi beklerim ne demek,yeterki siz gelin :)

:)

Hee Azdaha Unutuyodumm :queen:

Çayı Koydum Demleniyoo :queen:

Demlensin Hiç Merak Etmeyin Sizin Yerinizede

Afiyetle Hüppp Diye İçerüm :p :mrgreen:

1-Handan (kendileri kız arkadaşım olurlar)
2-Tatlı küçük scooterım
3-Koçtaş

:cat:

hayatımın en büyük tutkusu bundan 15 sene önce televizyon ve ateri idi,tam 15 sene önce babam beni bi güzel dövmüştü ve beni eve kitleyip gitti,evden kaçmayı düşündüm ama 3. katta oldugumuz için hiç bişey yapamadım ve akşam babam geldiginde elinde iki tekerlekli bisklet vardı ne kadar sevinmiştim bir bilseniz,hatta o gece biskletimi yatagıma almıştı beraber yatmıştık.
o günden sonra hep bisikletime bindim ne ateri ne televizyon okuldan gel bisiklet,yat kalk bisiklet,daha sonra ları bu ufak gelmeye başladı sonra büyük bisiklet aldım daha sonra bir kaç defa daha degiştirdim ve sonra baktım olmuyor,bsiklete akü taktım aküye de korna sinyal,dörtlü,far,sis lambası,mikrafon,stop lambası,polis sireni taktım,bununla altı ay idare ettim aküsü boşalınca akşam adöptör ile dolduryordum artık uzuk yereler gitmek istiyordum ve bu biskleti sattım yerine toplama bisiklet yaptım tam bundan 3 sene önce 900 ytl para verdim ve bu bisikletle,herekeye kadar gitmiştim sabah çıkıp akşama evde idim.
bu da bana yetmedi ruhum ve canım daha fazlasını sitiyordu bende bir motor almaya karar verdim ve 2005 sonunda mondial scooter motor aldım,14 ayda 16500 km yol yaptım istanbulda gitmedigim yer kalmadı istanbul dışına da gittim.ve son olarak bu motoru da sattım şimdi ruhumu ve bedenimi honda cbf 150 ile taşıyorum ,
motosiklet benim için artık vazgeçilmez bir tutku oldu yemek yemeyi unuturum ama motosikletimi asla unutmam.
bu tutkumun hiç bir zaman bitmemesi için elimden gelen herşeyi yapmaya devam edecegim,artık bırakamam,ilaç gibi geliyor bana motor.hedefimin ve gözümün daha da yükseklerde oldugunu yazmadan duramıycam,
bence motosiklet vazgeçilmez bir tutkudur,
vazgeçersen sanmaki motosiklet tutkusu,aşkı var içinde

Eger motosikletini sevmiyorsan bırak git,
Dönersen senindir dönmezsen zaten hiçbir zaman senin olmamıştır....

kesinlikle motosiklet...artık bi yaşam biçimimiz olmuş...o kadarki düşünün artık araba kullanmayı bile bilmiyorum motor kullanmaktan...:queen: gerek duymadım sanırım bu zamana kadar sanırım yani bilemicem....:p

ben cebımdekı son parayı motorsıklete verıcek kadar hatta ve hatta sokak sokak dolasıp banka onlerınde sıcakta saatlerce beklıcek kadar bazen sıgaramı benzınmı dıe dusunucek kadar veeee kız arkadasımdan vazgecebılıcek kadar motosıkletı sevıyorum.
motosıklet benım ıcın hastalık, dınleyıcı, sırdas, yoldas, arkadas, dost, kardes, cocuk, anne baba, sevgılı, abı, abla, vs vs vs canım sıkıldıgında yanımda benım ıcın benım her derdıme deva :p

bu arada sıcakta 3 4 saat banka banka dolasmamda para beklıyıp motora bınebılmek ıcın
abartı degıl gercek :cat:

Son düzenleme:
Bilooo, konuyu dağıtmak gibi olmasında :) Hani CBF250'nin 0-100 km/h aralığını test edecektin benim için.

@marwel114 Kanka sen naptın yaa Cok fazla tutkuların var sınırlandırma getirsen yii olur :p

Her insanın değişken tutkuları vardır...ama bu motosiklet çok pis bi tutku.Hastalık.Kanına girince çıkmayan bir hastalık.Tedavisi olmayan bişey.En büyük tutkum tabiki motosiklet.Motor benim için bir eğlence aracı.Zevk aldığım zaman motosiklet ,motosiklettir benim çin.Kışın binmem,soğukda işkence çektiğinde bi anlam ifade etmez bana.Tadını çıkartmak lazım.Yeri ve zamanında...ama yaz olsa da kış olsada asla vazgeçmeyeceğim motosikletimden...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motosiklet benim için amaç değil eğlenceli bir araç.
En büyük tutkum değil ama zevkli ve güzel bir oyuncak benim için.

Saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar