hayatımın en büyük tutkusu bundan 15 sene önce televizyon ve ateri idi,tam 15 sene önce babam beni bi güzel dövmüştü ve beni eve kitleyip gitti,evden kaçmayı düşündüm ama 3. katta oldugumuz için hiç bişey yapamadım ve akşam babam geldiginde elinde iki tekerlekli bisklet vardı ne kadar sevinmiştim bir bilseniz,hatta o gece biskletimi yatagıma almıştı beraber yatmıştık.
o günden sonra hep bisikletime bindim ne ateri ne televizyon okuldan gel bisiklet,yat kalk bisiklet,daha sonra ları bu ufak gelmeye başladı sonra büyük bisiklet aldım daha sonra bir kaç defa daha degiştirdim ve sonra baktım olmuyor,bsiklete akü taktım aküye de korna sinyal,dörtlü,far,sis lambası,mikrafon,stop lambası,polis sireni taktım,bununla altı ay idare ettim aküsü boşalınca akşam adöptör ile dolduryordum artık uzuk yereler gitmek istiyordum ve bu biskleti sattım yerine toplama bisiklet yaptım tam bundan 3 sene önce 900 ytl para verdim ve bu bisikletle,herekeye kadar gitmiştim sabah çıkıp akşama evde idim.
bu da bana yetmedi ruhum ve canım daha fazlasını sitiyordu bende bir motor almaya karar verdim ve 2005 sonunda mondial scooter motor aldım,14 ayda 16500 km yol yaptım istanbulda gitmedigim yer kalmadı istanbul dışına da gittim.ve son olarak bu motoru da sattım şimdi ruhumu ve bedenimi honda cbf 150 ile taşıyorum ,
motosiklet benim için artık vazgeçilmez bir tutku oldu yemek yemeyi unuturum ama motosikletimi asla unutmam.
bu tutkumun hiç bir zaman bitmemesi için elimden gelen herşeyi yapmaya devam edecegim,artık bırakamam,ilaç gibi geliyor bana motor.hedefimin ve gözümün daha da yükseklerde oldugunu yazmadan duramıycam,
bence motosiklet vazgeçilmez bir tutkudur,
vazgeçersen sanmaki motosiklet tutkusu,aşkı var içinde
Eger motosikletini sevmiyorsan bırak git,
Dönersen senindir dönmezsen zaten hiçbir zaman senin olmamıştır....