hocam cok iyi kurulayacaksın o şart ayrıca yıkamacı fela varsa 3 ytlye sıcak tazzikli su ile yıkıyolar
en azaından iskenderunda bööe
en azaından iskenderunda bööe
yahu ıstanbulda denız yok mu ...atın denıze motoru 2 saat sonra cıkarın gıcır gıcır olur....![]()
![]()
sadece istanbulun denizi mi parlatıyor. mersindeki denize de atsam parlar mı acep?:queen: :queen: peki motora bumerang taktırsak denize atınca kendisi geri gelir mi :silent: :silent:
ve asıl sorum şu olacak, istanbuldaki deniz motoru nasıl yıkayacağını biliyor mu? hani elektrikli aksama zarar verebilir diyorum :bounce:
motoru olmayan ama içine dert olupda "keşke motorum olsada yıkasam elcağızımla" diyenler için özel bir hizmet var artık...
beni arıyorsunuz size motorumu getiriyorum...yıkıyorsunuz...pırıl pırıl olmalı ama...üzerine para bile almıyorum...bir nevi psikoterapi...yani amme hizmeti...
:mrgreen:
motoru olmayan ama içine dert olupda "keşke motorum olsada yıkasam elcağızımla" diyenler için özel bir hizmet var artık...
beni arıyorsunuz size motorumu getiriyorum...yıkıyorsunuz...pırıl pırıl olmalı ama...üzerine para bile almıyorum...bir nevi psikoterapi...yani amme hizmeti...
:mrgreen:
Basınçlı su kesinlikle önermiyorum!!! Boyaya zarar verdiği gibi motor üzerindeki yapıştırmaları sökecektir... Ayrıca hassas aksamlara da zarar verir...
Basınçlı su = bıçak
mete_han
Hiç sanmıyorum.şimdiye kadar basınçlı su ile yıkanan çok araç gördüm,herhalde boyaları çıksa bir daha yıkatmazlardı.Ayrıca fırça daha kötü, boyayı çiziyor.Dar yerler temizlenemiyor.Ben daha önce basınçlı su ile yıkattım motosikletimi, aldığım zaman, yine iyi bir temizlik için basınçlı su tercihimdir.:cat:
ben sana kırbaç göndereyım abıcım...bızım kamyonun eskı lastıgı var...ondan söküp söküp gönderırıım.....
ınsallah kırbac işi tersıne dönmez....valllaha abıcım senı topaç gibi çevirirler ha dıkkatlı oll :queen: :queen:
kanka valla benim önerim samimi...aha motor burda garajda yatıyor...ve aldığımdan beri yahu bir bezle silmiliğim yok he...ale:
bende tam tersıne abıcım..motoru(gara cavamı) ılk aldıgımda sabahlara kadar uyuyamazdım...günes dogar dogmaz kalkardım...mutfakta sabunlu su hazırlardım,bıde bıtene de sunger bulurdum...her sabah yıkardım kurulardım....en ınce yerlerıne kadra temızlerdım.....tabı bunlar 2 ay surdu ondan sonra sadece seleyı sılıp devam ettım... :cherry: :cherry:
dostumcum bende 90 lı yıllarda mopedimi dediğin gibi öpe koklaya yıkardm ama işte zaman su gibi akıp geçiyor...Hevesim kalmadı pek...birde hava güzel olsun ki temiz temiz binelim...kışın genelde böyle motorumu sevmem...
Ee işte senin gibi motorcudan da bu beklenir....Bin bin temizleme....r:
r: :farao:
Motosiklet yıkamak bir san'attır :queen::queen: