bayanları motosiklet kullanmaya ve artçı olmaya cesaretlendirme...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya kızlarr, onu bunu, pistleri falan bırakında şu pijama partisini ne zaman yapıyoruz? :p:queen:

cogunluk hangı ıldeyse orda yapalımmm:queen::queen::queen::queen::queen:

ya aramızda mesafe vardı anayolda gerizekalı adam geri geri gelmeye basladı solum da bariyerler sağımda trafik kalakaldım kurtaramadım neymişte adam yanlıs yola girmiş:pale:

ya sapıtmış bu insanlar ya sinir oluyorum:pr:

Son düzenleme:
Yaaavvv, buraya yazmayayım dedim ama :p
bağyanları kandırıp arkaya atmak çok zevkli bişiidir.
Neden biz Erkekler (Parantez içinde yazıyom ki yannış anlaşılmasın) bu işi çok seviyoz :queen: Biz normal sürsek bile korkudan mı ne, bağırışırdı kızlar arkamızda. :queen::queen:
Biz ( ki bağzı feminist bağyanlar Ayuu der) neden zevk alıdık-alırız bu yaptığımızdan:queen:
Özendirelim derkene tövbe ettiridik kızları yaa.

açılan bu topik biraz bayanları küçük düşürücü bence onlarda her insan gibi kendilerini sürücü olmaya yada motosiklet kullanmaya yeterli görürlerse güven duyarlarsa istedikleri herşeyi başarabilirler diyorum....

arkadasım sohbet muhabbet edıyoruz burda ne dıyosun sen? ne var burda kucuk dusurucu?hem demekkı yeterlı goruyoruzkı demekkı burdayız ve trafıkteyız..

açılan bu topik biraz bayanları küçük düşürücü bence onlarda her insan gibi kendilerini sürücü olmaya yada motosiklet kullanmaya yeterli görürlerse güven duyarlarsa istedikleri herşeyi başarabilirler diyorum....

ya ne alakası var allasen kimsenin küçük düştüğü yok maksat trafikte erkek kadın motosikletçi sayısını eşitleyebilmek daha güzel görüntler elde edebilmek:cat:

Son düzenleme:
bayanları sohbet konusu yapmak bile aynı idolu yansıtmış bile açılan bu topik nediyor peki...

ya ne ıcın acıldıgı onemlı deıl burda bı sohbet ortamı yakaladık konusuyoruz neden rahatsız ettı senı acaba kucuk dustugunu dusunen olursa zaten topıce gırmez!!

Ya hocam bayan konulu topiklerde hep böyle söyleniyor, sorun yok, iyi vakit geciriliyor, egleniliyor, bu kadar tepki koyucak hic bir sey yok ortada. Güzel bir mizansen olarak bakabilirsin, yada ciddiye alıp güzel bir politika bayanlarda motosiklete binsin seklindede yaklasabilirsin, tercih senin. Ama kücük düsmek, büyük cıkmak falan gibi bi durum yok?.

açık ve net bayanları motosiklet kullanmaya ve artçı olmaya cesaretlendirelim ki bayanlarda erkekler kadar motosiklet sewdalısı olsun umarım bunda anladın yaffff:farao:

bayanlar pijama partisi verirde biz vermezmiyiz
biz erkekler olaraktan çubuklu pijama partisi verelim
counter party:p:queen:
ek olarak asklı atlet ve mangal partisi bazı kişilerin beklentisini boşa çıkarmaz:p

pınarr olsaydı gereken cvbı bunun anlayacagı sekilde verirdi:queen::queen::queen:

arkadaşlar cesaret isteyen bir durum yok ben yazılan çizilen adına söylemedim cümlelerimi topik başlığı yetti adına söyledim iyi güzel ve anlamlı birçok söylem söylesem bile işi kadınların gözünden bakmakta yarar var bir kadın şöyle bir topik açarsa ne düşünürsünüz erkeleri çamaşır ve bulaşık yıkamada cesaretlendirme bu size az da olsa alaya alınıyorsunuz izlenimi vermezmi...

verelim ama ankarada giyelim pijamaları üstüne bide motorlara binelim hobaaaa

arkadaşlar cesaret isteyen bir durum yok ben yazılan çizilen adına söylemedim cümlelerimi topik başlığı yetti adına söyledim iyi güzel ve anlamlı birçok söylem söylesem bile işi kadınların gözünden bakmakta yarar var bir kadın şöyle bir topik açarsa ne düşünürsünüz erkeleri çamaşır ve bulaşık yıkamada cesaretlendirme bu size az da olsa alaya alınıyorsunuz izlenimi vermezmi...

ya bayanlar bu topic ten muzdarip değil ki sana ne oluyor onu anlamadım bilakis bayanlar bu topic altında konusuyor yaaa:farao::farao:

ya kirke sen buna deki ben bayanım bu konudan rahatsız olmuyorum arkadaşlarımda rahatsız olmuyor saaddaapppp de

Son düzenleme:

ikisi birmı bunların ya..BAK ARKADAŞIM BU TOPİCTEKI BAYANLARIN ZATEN TRAFIKLE YADA MOTOSIKLETLE ILGILI HICBIR SORUNU YOK ..ANCAK MAKSAT BIZLERIN YARDIMIYLA CEVREMIZDEKI BAYAN ARKADASLARI CESARETLENDIRMEK BILMEM ANLATABILDIMMI...ayrıca bu bahsettıgın bulasık olayıyla aynımı ya cesaret ısteyen bısey degıl bu arkadasım sudan korkmayan herkes yapar bunu cesaretını kırmıslar senın sanırım..:mrgreen:

sie bol sohbetli topikler arkadaşlar bana hiç birşey olduğu yok sevgiler ankaraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar