"Motosiklet mii,çok tehlikeli ne gerek var!!!"

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben şu an kullandığım motoru almadan önce annemle geçen diyoloğum:

A: eğer o motoru alırsan bu evi terkeder, huzur evine yerleşirim
B: annee!! yeme beniii ... :cherry: :queen:

A: gel etme eyleme kızım, onun yerine sana spor kırmızı küçük bir araba alalım
B: ya araba falan istemiyorum ben, araba bana keyif vermiyo ben o motoru istiyorum...

A: ölmek mi istiyorsun?
B: her fani ölümü tadacaktır....:queen: (Allah korusun)

aynen öle valla ben 200 cc lik alana kadar ne diller döktüm herhalde bi 600 lük falan alıcam deseydim beni evlatlıktan redderlerdi gerçi yinede kandırırdım ama bayada bi uğraşmam gerekirdi:mrgreen::mrgreen::queen:

Ben şu an kullandığım motoru almadan önce annemle geçen diyoloğum:

A: eğer o motoru alırsan bu evi terkeder, huzur evine yerleşirim
B: annee!! yeme beniii ... :cherry: :queen:

A: gel etme eyleme kızım, onun yerine sana spor kırmızı küçük bir araba alalım
B: ya araba falan istemiyorum ben, araba bana keyif vermiyo ben o motoru istiyorum...

A: ölmek mi istiyorsun?
B: her fani ölümü tadacaktır....:queen: (Allah korusun)

bundan önce başka motor kullanmadınmı peki. ya ben nasıl alacam.lan etin toplanmaz diyo babam. 13 milyara bi r6 buldum bi arkadaşta ama bizimkinler yok araba al o paraya bin diolar motora o kadar para verme diyolar.allahım ya

bu arada meliss,belki başka forum başlıklarına yazmışmışsındır ama ben rastlamadım.
motorundan memnunsun anlaşılan,sürüş deneyimlerinden bahsedermisin biraz.sonuçta kocaman 600cc nakine kullanıyosun:mrgreen:
nasıl gidiyor?hız yapıyomusun..
ben böyle bi makine almak istesem evde heralde büyük tartışma çıkar,hele kaç km/h hız yaptığını bilseler:queen:

Damliş topiği açar açmaz okudum ama yazamadım malum :cherry:

Ben kimseye bişey demiyorum, cesaret işi herkes beceremez diyorum :cherry::bounce:

Kimse şaşırmadı ben motor aldığımda, zaten tüm okul hayatını bisiklet tepesinde geçiren, sürekli motor motor motor diyen birisinden başka ne beklenebilir :queen::queen:
Haaaa bir de TA gördüğünde ağlayan birisinden...

Alın yazısınına ve kadere inanmam.Yani alnıma yazılmışsa olur felan filan demiyorum.Motosiklet tehlikeli bunu kabul ediyorum vede onun için diyorum ya Ölümüne Sevgi,Motosiklet Tutkusu :bounce:

"Motosiklet mii,çok tehlikeli ne gerek var!!!"

Haklısın sen kullanma diyorum :)

bu arada meliss,belki başka forum başlıklarına yazmışmışsındır ama ben rastlamadım.
motorundan memnunsun anlaşılan,sürüş deneyimlerinden bahsedermisin biraz.sonuçta kocaman 600cc nakine kullanıyosun:mrgreen:
nasıl gidiyor?hız yapıyomusun..
ben böyle bi makine almak istesem evde heralde büyük tartışma çıkar,hele kaç km/h hız yaptığını bilseler:queen:

Bizim evde de büyük bir tartışma çıktı, hatta motoru, aldıktan 2 hafta sonra haberleri oldu. babam 10 gün konuşmadı benimle.. ama şimdi çok şükür bir sorun yok.. daha önce Kanuni Seyhan kullandım.. çok hızlı gitmiyorum gitmekte istemiyorum.. sadece bir kez 200 yaptım :p kapışma teklifleri çok geliyor , ama ben gaza gelmiyorum...

"Tehlikeli olan motosiklet değil, motosikleti tehlike olarak gören, motosikletten korkarak yol alan sürücülerdir. Tüm motosiklet kullanıcıları cesareti had safhada, uçuk, kaçık, asi kişiler değildir. Yolda gördüğünüzde sizi ezmeye çalışmazlar. Kırmızıda onlarda durur. Dolayısıyla tehlikeli olan motosiklet değil, tehlikesi olmadığına inanan ve gerek yaya gerekse motosikletlerin üzerine aracını süren şahıslardır" diyorum

Sıra benim cevabımdaa::pembe::
"Beni otomobil kullanırken görsen,inan motosiklet kullanmam için yalvarırdın(Trafik canavarlığı kanımda var biraz:queen:)"

Bizim evde de büyük bir tartışma çıktı, hatta motoru, aldıktan 2 hafta sonra haberleri oldu. babam 10 gün konuşmadı benimle.. ama şimdi çok şükür bir sorun yok.. daha önce Kanuni Seyhan kullandım.. çok hızlı gitmiyorum gitmekte istemiyorum.. sadece bir kez 200 yaptım :p kapışma teklifleri çok geliyor , ama ben gaza gelmiyorum...

demekki bi anda oldu bittiye getirmek gerekiyor:queen:
yalnızca bi kez 200,yazıyla 'ikiyüz' mü yaptın:mrgreen:
ben arabayla 175i geçmedim:mrgreen: fazla hız iyi değil zaten:wiinkk:
gaza gelmemen de çok güzel:cat:

dishy:
bi ara senin isminin üzeri çizilmişti,siteden uzaklaştırıldı diye:queen:

Son düzenleme:
annem yıllardan beri söyler bu lafları ama yıllardan beri de kullanırım :). yeni motorumu henüz söylemedim kendisine ki sağlığına bişey olmasın... eskisini sattığımda çok mutlu olmuştu ama şimdi eminim ki merak edecektir beni. önümüzdeki hafta sonu kuşadası'na motorumla gidip hem yeni motor aldığımı göstermiş olacağım, hem de istanbul'dan oraya kadar sağ salim gittiğimi görüsün de çok merak etmesin istiyorum.

eminim ki fiyatını duyduğunda söyleyeceği ilk laf "oğlum o paraya araba alırdın" olacak ve ben de her zaman olduğu gibi "araba benim ne işime yarayacak ki?" olacak :D

aile -Motosiklet cok tehlikeli oglum ne gerek var !?
cocuk -Peki tamam..
aile -Bu mu bu kadarmı :silent:
cocuk -Evet..
aile -???
aile -cay koyucam alırmısın ?
cocuk -olur, acık olsun..

"Sen bi bin motora,60km'den sonra zevkten bağırmaya başla sonra konuşalım":mrgreen:
Ha ben bağıra bağıra şarkıda söylüyorum.Bazen ayarı kaçıyo tabi,çevremdeki yayalar bakınca kısıyorum sesimi:cherry:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı

bende bikere 200 yaptım demediklerini bırakmadı ankara tayfası :p

şirketim ile iş görüşmesinde geçen diyaloğumuz :

- motosiklet çok riskli olduğu için tavsiye etmiyoruz
- çok teşekkür ederim , sizlerle tanıştığıma memnun oldum :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar