arkadaşımız'ı komik bulmuş'sunuz ama başka yönlerini biz biliriz gayet akıllı ve iyi motosiklet'ci 'dir allah(c.c)hepimizin yar ve yardımcısı olsun içimizdeki hoşgörü anlayış duygusunu kaybettirmesin.....
motorculuğuna sözm yok. kendisini de tanımam etmem. sözleri komik sadece.
ben size burada bilgi verirken işkembe-i kübradan sallamıyorum. dayıysanız sizin bileceğiniz iş. Biz görevimizi yapalım kanun ve nizam çerçevesinde ne yapıldığını anlatalım sen istersen git polise kafa at. senin bileceğin iş kardeş.
33 yaşında adama şöyle davranacaksın demeyiz diyemeyiz de zaten.
Hiçbir motosiklet grubu izin almak zorunda diillerdir.....Bir eylem ya da bir gösteri yapılmayacaksa.....
100 motorda bir anda caddeden geçer 1000 motorda....
O da bir ulaşım aracıdır....İster 10 ister 100 motorla gidersin kimse sana hop izinsiz olmaz diyemez.....
Arkadaş konuyu tam anlamamış...Burda ne gösteri var ne eylem...Sadece buluşulmuş.....İsteyen istediği yerde istediği zaman istediği sayıda buluşabilir...Bunun için izin alınmasına gerek yok...
Burda polislerin keyfi uygulaması söz konusu....Bence haksızlar....
Polis keyfi bir uygulama yapmak isteseydi sizi tevkif edecek birçok neden bulabilirdi. Mesela herkes ehliyetlerini çıkarsın derdi veya üst araması yapardı orada. Öyle birşey yapmamış. Ben olayın keyfi olduğunu düşünmüyorum.
Yaklaşım tavrı yanlış olabilir ama kendisine tanınan hakkın dışına çıkmamış gibi görünüyor.
Ben konuyu çok iyi anladım da sanırım siz benim yazdıklarımı okumuyorsunuz

Zira ben oh iyi olmuş polis iyi yapımş demiyorum. Polisin buradaki davranışı hukuksuz değildir diyorum. Ve bunu söyleyebilecek hukuki alt yapıya sahibim çünkü hukuk mezunuyum

Tabii sizin durumunuzu bilmiyorum.
20 tane motosiklet yanyana gelip istediği yere gidebilir, ama poliste o 20 kişiyi istediği gibi durdurabilir.
Sanırım sizin anlamadığınız şu. Yasaların polise verdiği yetkileri, bizi bağlamaz diyen yukarıdaki luxor isimli vatandaş. Ben de bir hukukçu olarak böyle birşey yok diyorum. Ama arkadaş bizi saçmalamak ile suçluyor. Şimdi burada asıl saçmalayanın kim olduğunu söylemeye gerek bile yok.
Zira madur olan sensin, hiçbirşey yapamayan da sensin, istiyorsan buyur şikayet et diyorum. Arkadaş burada hariçten dayılık yapıyor. Bana kimse birşey yapamaz gibilerinden bir cengaverlik gösteriyor. Buyur dene bakalım o zaman yapabilirmi yapamaz mı gör diyorum. Söylediğim birşey yok. Madem bu kadar çok biliyorsun o zaman neden dert yanıyorsun
Ben de bir motor kullanıcısıyım ve buradaki birçok kişiden daha uzun süredir motor kullanıyorum. Şimdi böyle bir durumda haksız olduğunu bile bile kalkıp da haksız bir kişiye de haklısın diyemeyiz.
İlk mesajıma bakarsanız göreceksiniz. Burada başta bir hata yapılmış. Böyle bir organizasyon yaparken, gideceksin emniyet trafiğe veya jandarma trafiğe her kim ilgileniyorsa o bölge ile bildirimde bulunacaksın.
Siz buna da karşı çıkıyorsunuz. Komik dediğim konu bu. Yani sırf tartışmak için söylüyorsanız bilemeyeceğim, ama biz de söylediğim gibi kendi fikrimizi söylemiyoruz burada, kanun ve hukuk çerçevesinde olayı aydınlatıyoruz. Kardeşimiz ona da kanun kanun deyip duruyorsun diyor. Puhahaha.
E iyi o zaman sen dayı isen o zaman sorun yok. Kural kaide tanımıyorsan bişey diyemeyiz Allah yolunu açık etsin diyoruz. Bu defa ona da sen haddini aşmaya başladın diyor. Ne demekse..
Yani şimdi ne diyelim merak ediyorum

)))) Sen ister dayı ol ister mafia ol, istersen çok heyecanlı bir kardeşimiz ol. Bize ne yani. Biz burada lafımızı söyleriz, doğru yolu gösteririz. Sen yok ben yapmıyorum dersin senin bileceğin iş. İster yaparsııııın ister yapmazsın. Kendin bilirsin.
O halde ne diyeceğiz ? Ne halin varsa gör birader diyeceğiz değil mi ?
Neyse..
Sevgi ve Saygılarımla.