İstanbul'da En İyi HONDA Servisi Hangisi?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
pazarbası: köybaşı cad.no:334 yeniköy
0212 223 35 34

Diğerleri nasıldır bilmiyorum ama Pazarbaşı Yeniköy Honda gerçekten çok iyi.
Ben 2.ci el motorumu ordan aldım ve çok memnunum,gerek ilgileri gerekse servis kalitesi ve iş takibi mükemmel.

Acaba suan elinde honda cgl 125 2, el motoru varmı kardesim veya oranın telefonu msn adresi site adresi gibi bilgilerde olabilir. saygılar

motorlarımı daha önceden mutluhana götürürdüm serviste anlayissizliklari yüzünden artık mototala gidiyorum cok ta mennunum cok iyi ilgileniyorlar

motorda standardı yakalayan honda eğer serviste standardı yakalayamıyorsa Honda Türkiyenin ayıbı olduğunu düşünüyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
konşuk motordan vazgeçemem, 12 000 km. bakımını mototal e sordum 120 ytl dedi, ama konşukta 25 ytl verdim. daha dün arka fren balatasını değiştim 8 ytl, buji 8 ytl ön fren disk, balata değişti 15 ytl. ön dişli+arka dişli+ve zincir (40ytl) gidin diğer servislere sorun bu fiyatları bulamazsiniz, ayni marka ayni mal. konşuk kazıkçı değil, 16000 km oldu 4 kez bakıma götürdüm hiç sorun çıkmadı, memnunum. en ucuz parça innova da zaten :)

bence türkiyede ticareti meslek sevgisinin önünde düşünmeyen sizlere gereken önemi bilgiyi sunabilecek motosikletinizi servis dışında sizlerinde pratik bilgiler le becerilerinize beceri katabilecek servis en iyi servistir derim. Peki böyle bir servis varmı kişisel ve beşeri ilişkileri seçkin insanlar dışında çok çok ender diyorum....

Acaba suan elinde honda cgl 125 2, el motoru varmı kardesim veya oranın telefonu msn adresi site adresi gibi bilgilerde olabilir. saygılar

İyi akşamlar, kusura bakma arkadaşım siteye yeni girdim mesajını şimdi gördüm.Bugün servisteydim, ellerinde bir-iki tane 2.ci el vardı ama dikkat etmedim pek tam olarak şu var diyemem net adresi : www.pazarbasi.com.tr
tlf.:0212 2233534-2621291
:)

evet özen motordan bende şikayetciyim,adamlar işlerini öylesine baştan sagma yapıyorlarki sormayın,bende degiştitcem servisimi

bende otoseverden memnun değilim.servise gittim 2saat bekledim bir ilgilenen neyin var diye soran olmadı.herhalde motorun büyüklüğüne gore muamele ediyolar.600rr olsaydı direk kaparlardı herhalde:queen: pazarbası yenikoydeki servis fena değil herhalde kotu bi yazı gormedim.avcılarda oturuyorum nasıl giderim oraya.

Bende Mototal'ı şıddetler tavsıye ederım japon makınan varsa da eger usta olarak mototal da calısan ılhan ustayı onerırım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sizce İstanbul'da en iyi Honda servisi hangisi? Tecrübelerinizi yazarsanız tüm Honda kullanıcıları yararlanabilir. Kalite, İlgi, Ücretlendirme, Müşteriye Güven verme, İşi Zamanında teslim etme gibi kıstasları gözönünde bulunarak yazmanızı rica ederim.

Ali Usta, Kızıltoprakta, tüm arkadaşlarım çok memnun, tavsiye edilir.

Güngör motor pendik yetkili servisi hondanın herşeyiyle mükemmel

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aynen bende Muzaffer abi ye katılıyorum bende motorun bakımlarını orda yaptırıyorum tavsiye ederim...

benımde sureklı gıttıgım servıs orası,konsuk motor,sıcak kanlı ılgılı,servısde kalıtelı arkadaslar var hakkını verıyorlar,tanımadıgım gıtmedıgım servısler ıcın kotu dıyemem.

arkadaşlar bende bu maltepeye giderken e5 ten mutluhan varya oraya götürdüm makinemi orayı tavsiye ettiler makinesini oraya götüren ve memnun olan yada olmayan varmı banada mototali tavsiye etmediler hiç ama bu konşuk motorda çok fazla hemfikir arkadaş var sanırım.

HRC

herkes esengül deyip duruyor yakında gidicem bakalım nasılmış, mototal dende memnunum gerçi, bide benim usta var onun yeri ayrı tabi.. bide bu konu daha önce açılmıştı galiba kitlenmesin :p

Son düzenleme:
servis

Kızıltoprak Esengül Kardeşler Ali usta arkadaşlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar