Kadınlar asker olursa....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kadasker1bqd6.jpg

kadasker3buh8.jpg

kadasker2bcg4.jpg

kadasker4bur2.jpg

kadasker5bby4.jpg

kadasker6bfh4.jpg

güzeller:mrgreen:

ayrıca yoksun en zamandır 600f aldın bizi unuttun:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
İsrael'de hanımlara askerlik zorunluluğu vardır. Erkekler gibi onlarda belli yaşta belli süre askerlik yapmak zorundalar :)

en güseli viper in photo :cherry: Bence kadınlar da alınmalı askere ..

Erkekler için daha ii :cherry: :bounce:

askere gitmeden önce Erkin Koray'ın Kızlarıda alın askere adlı parçasını çok dinledim:queen:
ama pek faydası olmadı:pr:
kızlar hala askere alınmıyo:p
ne olur onlarda gitse üç beş ay en azından:bounce:

Bizi aldılar da bizmi gitmedik? Keşkeeeee,,valla ben en başta giderim.. zaten çevremdekiler bende biraz erkekvari bir yönüm olduğunu söylerler :p ne makyaj derdim vaaarrr, ne manikür ne de bakım.. aslında askerlik tam bana göre :p:cherry:

meliss seni tebrik ederim. umarım askere gitmemek için sahte rapor almaya çalışan, türlü numaralar yapıp kaçmanın yollarını arayan ERKEK ! ler duymuştur

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bizi aldılar da bizmi gitmedik? Keşkeeeee,,valla ben en başta giderim.. zaten çevremdekiler bende biraz erkekvari bir yönüm olduğunu söylerler :p ne makyaj derdim vaaarrr, ne manikür ne de bakım.. aslında askerlik tam bana göre :p:cherry:

Askere gitsen hiç böyle konuşmayacağına eminim :cherry:
Benim askerlik yaptığım yerde insanları çok basit sebeplerden cezaevine atıyorlar ağustos sıcağında bağcıkları alınmış büyük boy botlar giydirip üzerilerine tamamen keçeden yapılmış (o sıcakta ne olduğunu sen düşün) kıyafet giydirerek rögarda (lağım) işçi olarak çalıştırıyorlardı. Cezası dolanların yerine yine sudan sebeplerle birini alıyorlar ve o kadroyu hiç eksiltmiyorlardı. Rambo filmlerindeki gibi..
Allah'a çok şükür benim başıma en ufak birşey gelmedi ancak ben bunları gördüğümde şok oldum...
Askerde sevinebileceğim tek olay, yemeklerinin güzel olması ve bolca spor yapma imkanım olmasıydı.

İnanmayanlar için Yer :
59.Topçu Tugayı Karargah Bölüğü Erzincan

bu bir kamaz ve bu kamyonlar rusyada var.herhalde kizda bi rus,aklima ne geldi, eger rusyada kizlar askere alinsaydi,askeriyenin nufusunu 9 ay 10 gun sonra %50 artardi herhalde :queen::queen::queen:
@Meliss
makyaj yapmaman senin icin avantaj cunku en iyi guzellik saf olan guzelliktir,her zaman derim bir bayanin guzelmi yoksa cirkinmi oldugunu gormek icin banyodan yeni cikmis haline bakin ve notunuzu koyun :bounce::bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı

Paylaşım İçin Teşekkürlerr :mrgreen:

Smirnouf:bir bayanin guzelmi yoksa cirkinmi oldugunu gormek icin banyodan yeni cikmis haline bakin ve notunuzu koyun
Benim bildiğim bu bi fransız atasözüne benziyo.kadının güzeli sabah yatakta belli olur diye:wiinkk:

Smirnouf:bir bayanin guzelmi yoksa cirkinmi oldugunu gormek icin banyodan yeni cikmis haline bakin ve notunuzu koyun
Benim bildiğim bu bi fransız atasözüne benziyo.kadının güzeli sabah yatakta belli olur diye:wiinkk:
aslinda bu cumleden baska anlamlarda cikar,mesela aksam kafan guzel,icmisin bir dunya ve bi bayanla karsilasmisin,sabah bir ayiliyosunki karsinda bir ayi yatiyo.ne yaparsin,
ben kac defa sabah uyandigimda kabus goruyom diye evden kactim topuklarim kicima vururcasina canimi kurtarmak icin :cherry:
not:artik alkol yok , ve gozlerim daha ii goruyo :queen::queen::queen:,ozellikle geceleri :bounce:

askerde dayak bilinir herkes tarafindan,ozellikle bele yapisan g-3 dipcikleri.
acaba bayanlari askere alsalar komutanlar bayanlari dovermi ?

Güzeldi, paylaşım için teşekkürler melis.Bu arada seni hiç göremiyorum nerelerde geziyorsun :) Motosikletinle uzaktada olsan mutlaka dikkatimi çekerdin.

askerde dayak bilinir herkes tarafindan,ozellikle bele yapisan g-3 dipcikleri.
acaba bayanlari askere alsalar komutanlar bayanlari dovermi ?

Sende askeriyeyi sadistler kampına çevirmişsin.Bende askerlik yaptım ama hiç belime G3 dipçiği yemedim.:)

Son düzenleme:
bizim kızlarımız gerektıyınde askere gıtmedende savaşır askerlık bayanlarda secmeli olsun diyoooorum.

hayırdır savaşmı var yoksa memleketin her tarafı asker polis jandarma üzel harekat timleri şimdide kadınlar ve kızlar yani ablalarımız ve kız kardeşlerimiz bunların bu fizuli masrafları bu memleketi büyle cahil bıraktı .buda benim fikrim saygılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar