bayanları motosiklet kullanmaya ve artçı olmaya cesaretlendirme...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pınarr
Sen daha çok hatun sürücüleri teşvik açısından konuşmussun:) Bende artçı olmaktan kısacası motordan korkan bayanları nasıl ikna edebiliriz diye soruyorum.

İyide sürmekten hoşlanmaz ise arkaya binmektende çok hoşlanacağını zannetmiyorum. Sürmeyi hayal etmesini sağlamak gerek bence önce. Tabiiki bu kendi naçizaane düşüncemdir.

asıl amaç o saten binmeyenleri teşvik edebilmek öğretebilmek adrenalin sewdalısı yapabilmek...

evet pınarr haklı bende motor kullanmadan once kesınlıkle arkaya bınmezdım olay kullanmalarını saglamak:cat:

İyide sürmekten hoşlanmaz ise arkaya binmektende çok hoşlanacağını zannetmiyorum. Sürmeyi hayal etmesini sağlamak gerek bence önce. Tabiiki bu kendi naçizaane düşüncemdir.
Kendi açından düşünme bee:)
Mesala benim tarih hocam bi kere kursa motorla geldigimi gördü ooo motor mu var sendede dedi,ooo sizde sürüyonuz mu yoksa hocam diye sordum,yok ben arkasında gitmeyi severim dedi arkadaşlarının falan varmış artçı oluyormuş arada sırada :mrgreen:

bizim nette göremediğim için kızı...motor cu bi kız olsa bile netteki ortamamızada gelmeliki heyacan artsın dimi....
Anladım ben seni anladım, Bu konuda cidden yardımım olamaz ama üzgünüm :queen: :queen: :queen:

ya sen herturlu onlemını aldıktan sonra deneyım tecruben olduktan sonra bıldıkten sonra korku dıye bır duyguy hıc gerek yok nedır ınsan bılmedıgı seyden korkar.. evet tehlıkeyse tehlıke ama ne tehlıkelı deılkı mantık cercevesı ıcınde kullandıktan sonra korkuya hıc gerek yok bence..

Panik olmayacaksın tek şart bu. Panik yapıldığı sürece motor kullanılamaz. Hatta panik atak birini artçı olarak bile almayın arkadaşlar. Aman diyim...
aynı dert bendede mevcut ama bayanlarda çok yakısıyor motosiklet kullanması kullananları tebrik ediyorum cesaretlerinden dolayı

Teşekkür ederiz bayanlar olaraktan :rendeer:

trafikte bayan otomobil sürücülerini trafiğin akışına uygun eğitim veren kurumlar olsa daha iyi olacak diyimde biraz gerilsin ortam:p
La diyez çıkmazsa ortamdan kabul etmem:cherry: :queen:

Kendi açından düşünme bee:)
Mesala benim tarih hocam bi kere kursa motorla geldigimi gördü ooo motor mu var sendede dedi,ooo sizde sürüyonuz mu yoksa hocam diye sordum,yok ben arkasında gitmeyi severim dedi arkadaşlarının falan varmış artçı oluyormuş arada sırada :mrgreen:

O sürmeyi bilmediği için. Sorsaydın sürmeyi biliyomusunuz diye peşinden bakalım cevabı aksi olabilecek miydi??

rica ederim haydi elele bu yaz ne kadar kız kazandık okadar kardır...hersene böle devam edelm 5-10 yıla türkiyemizde bu işin sewdalısı ikiye üçe katlayacak inşallah

trafikte bayan otomobil sürücülerini trafiğin akışına uygun eğitim veren kurumlar olsa daha iyi olacak diyimde biraz gerilsin ortam:p
La diyez çıkmazsa ortamdan kabul etmem:cherry: :queen:

Geçen gün şahit olduğum bi kazayı anlatıyım sana bak.

Ayazağa yolunda iki bayan arabada gidiyorlar. Arkadan bi şahsiyetsiz geliyo, bayanları görüyo ve bayanlara arkadan dokundurup makas atıyo. Bayanların arabası küçükolduğu için dengeyi kaybedip kaldırıma çarpa çarpa daire çiziyorlar. Bende motorda bunları izliyorum arkadaşla birlikte. Anladın sen anladın :p

lütfen ama Loxor da kim???
cık cık
:cherry:

Yani şimdi senden bahsedicem nickle bahsediyimde tanısınlar karışıklık olmasın dedim ee öyle diyincede kalkıp git nicke bak doğrumuyduki yoksa yanlışmı hatırlıyorum demek gelmedi içimden :queen: :queen:

Son düzenleme:
magandalara ölümmmm....ama bayan kullanıcılarımızda trafikte vasat gerçekleri göz ardı etmeyelim....

magandalara ölümmmm....ama bayan kullanıcılarımızda trafikte vasat gerçekleri göz ardı etmeyelim....

Geneli sıkıştıran erkek sürücülerden dolayı öyle olsa gerek...
Ben 4 senedir b ehliyet sahibiyim allaha şükür hiç kazam olmadı, kimsenin caınnı da tehlikeye atmadım ki erkek arkadaşımdan çok daha güzel sürüyordum. Bu da size kapak olsun :queen: :queen:

heheheh bulursan bir tane de bana yollar mısın lütfen?
bana da lazım öle ufak tefek bişi :queen:

İstanbul mu yine? Yoksa başka bi şehirde mi lazım. Adresi ver gönderiyorum kargoyla heheheheeh:cherry:

Son düzenleme:
hadi ya süper çok sevindim kirkecim :flower:
ben az daha başka topikte pot kırıodum :cherry:
iyi iyi artıyoruz gittikçe :wiinkk:
tanıyalım birbirimizi yakından yahu :cat:

darksilence nasılsın yaw sitem etme aaaa üzülürüz bak :pale:

bende varımmm aşkolsun bayanlar yaniii
ya çoğunluğumuza yakın bir yerde bir bayanlar toplantısı düzenlesek ne güzel olur ya:)

Aslında benim annem çok tecrübeli artçı ama ufak tefek deil :)
Artçım olmak istiyo ama sisibarı olan bi motorum yok onun için tırsıyorum. Benim artçı koltuğu yüksek olduğu için direk üstüme yatabilir ki bi kız arkadaşım ezmişti beni depodan kazıdırlar hehehe....:)

bende varımmm aşkolsun bayanlar yaniii
ya çoğunluğumuza yakın bir yerde bir bayanlar toplantısı düzenlesek ne güzel olur ya:)

Selam belifeless, memnun oldum tanıştığımıza ve bir bayan sürücümüz daha olduğunu öğrendiğime ;)
Aynı düşünce bende de mevcut, inşallah böyle bi toplantı yapabiliriz aramızda..

tamam önce bız bı bayanlar toplantısı yapalımm:mrgreen: :mrgreen: sonra kaldırırız ayrımı:D:mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar