Şampİyonuz..tebrİkler İÇİn Siraya..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
33 yıl sonraki bir muhabbetten alıntı :

FB'li : 50. şampiyonluğu kazandık. Artık sıkmaya başladı

GS'li : Olsun, biz de ilk defa UEFA kupasını kazanmıştık. Gerçi sonra aynı UEFA bizi bi takım maddi kriterlerden sebep Avrupa kupalarına almadı ve 2. lige düşürdü.
Ama yine de en önemli olay, UEFA kupası kazanmak, dedem öyle diyo...

BJK'li : Eğer bizim başkanın karısının amcası UEFA başkanı olursa, biz de kazanacağız o kupayı...

Ledo hocam süper olmuş :queen: :queen: :queen:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Aklıma niyeyse kötü şeyler geldi :mrgreen:

evet doğru diyorsun
o kupayı gören son fenerbahçeliler o resimdekiler
sonradan o kupa kayboldu ve bulunamadı, yerine şimdi kullanılan o tenekeden kupa geldi
ama teneke meneke dinlemeyip fenerbahçe yinede kupayı defalarca evine getirmeyi başardı

not: bir rivayete göre o çok değerli el emeği taş kupa amazon civarlarındaymış... :queen:

Sampiyonlugu doyasiya kutladik aksam caddede.
bu hafta samiyende galatasarayli arkadaslar sampiyon takimi agarlayacaklar.

Tum Fenerbahceli arkadaslarimi Kutluyorum.
bizleri tebirk eden diger arkadaslarada tesekkur ediyorum.

T. Yalavac
telsim tribun B Blok 5\6

Fenerbahceee Avrupada yalandır...bu da bir gerçek olarak tutanaklara geçsin lütfen...:p

Galatasaraylı olarak, bir hışımla yazıları okumaya başlamış,döşeyeceğim cevapları kafamda kurmuştum ki ::angry2:: yukarıdaki sözün bütün sinirimi aldı götürdü. :)

Haydi, şampiyonluğunuz hayırlı olsun.Kimseyle kavga etmeden, kimseye gıcık vermeden tadını çıkarın. :cat: (Hoş Fenerli olup da bunları yapmak biraz zordur ama...:p )::saad::

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Galatasaraylı olarak, bir hışımla yazıları okumaya başlamış,döşeyeceğim cevapları kafamda kurmuştum ki ::angry2:: yukarıdaki sözün bütün sinirimi aldı götürdü. :)

Haydi, şampiyonluğunuz hayırlı olsun.Kimseyle kavga etmeden, kimseye gıcık vermeden tadını çıkarın. :cat: (Hoş Fenerli olup da bunları yapmak biraz zordur ama...:p )::saad::

sizin olamayıp bizim olduğumuz şampiyonluk mu?
teşekkür ederim :p

Süper Moderatör (BBRR)
şimdi size her türlü engel soslu lig ızgara tarifi veriyim..

önce malzeme

ligin 15 takımı
GS
BJK
federasyon
MHK
Yapılışı
ligin 15 takımı güzelce yoğrulur kıvama getirilir .. (kulak memesi kıvamı)
sonra sişe takılır bir domates bir MHK bir GS bir biber bir BJK bir patlıcan bir federasyon şeklinde aynı şişe güzelce dizilip İzmir Atatürk stadında binlerce fenerlinin de ateşiyle güzelce pişirilir...
Tüm fenerlilere afiyet olsun ..
Dikkat edin bazı bünyelerde hazımsızlık yapabilir..

Hazımsızlık halinde yapılacaklar

UEFA kupası sandıktan çıkarılır ve içine bol soda konur gargara yapılır (kullandıktan sonra iyice yıkayıp sandığa geri koyun çünki daha çok lazım olacak).. veya federasyon kupasında limon ve sirke güzelce karıştırılarak içilebilir..

Afiyet olsun :p

Son düzenleme:
:thumleft: :flower: :flower: ::pulp:: ::pulp:: ::repci:: ::repci:: ::haapppy: ::haapppy: ::biggrinn ::biggrinn ::unsure:: ::deliir:: ::deliir:: ::alkiis:: ::alkiis:: ::friends: ::friends: ::xrock:: ::xrock:: ::xblink:: ::xblink:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool:: ::coool::

sizin olamayıp bizim olduğumuz şampiyonluk mu?
teşekkür ederim :p

Geçen sene de sizin olamayıp, bizim olduğumuz şampiyonluktu ama...:p :queen: :p

önce malzeme

ligin 15 takımı
GS
BJK
federasyon
MHK
Yapılışı
sonra sişe takılır bir domates bir MHK bir GS bir biber bir BJK bir patlıcan bir federasyon şeklinde aynı şişe güzelce dizilip İzmir Atatürk stadında binlerce fenerlinin de ateşiyle güzelce pişirilir...

UEFA kupası sandıktan çıkarılır ve içine bol soda konur gargara yapılır (kullandıktan sonra iyice yıkayıp sandığa geri koyun çünki daha çok lazım olacak).. veya federasyon kupasında limon ve sirke güzelce karıştırılarak içilebilir..

Ondan sonra da bas bas bağırırsınız, Fenerbahçenin düşmanları çok diye.Hem kendi ayağınıza sıkıyor hem de ortalığı velveleye veriyorsunuz.Bir şampiyonluğu bile vakur bir şekilde tadını çıkararak kutlayamıyor, bunu sağa sola sataşmaya bir vesile biliyorsunuz.:farao:

önce malzeme

ligin 15 takımı
GS
BJK
federasyon
MHK
Yapılışı

Barış abi itiraf edelim...Süper Kupayı kaldırmış bir takıma verilecek en büyük cevap Şampiypnlar ligi şampiyonu olabilmektir..Bence Fenerbahce olarak en büyük Avrupa başarımız M.Unıtedi 1-0 yendiğimiz gün...o golü hiç unutmam...25.dakikada geldi galiba...Boliçmi atmıştı ne...aşırtma vuruştu...kaleci önde olmasa oda yalan olurdu zati...ama başarı işte...önemli olan gol yememektir futbolda...

abi herifler Nöşetel zamanlarını hatırla...bir nesil bu başarılarla büyüdü(sen..ben...biz...onlar..)...kökleri kururken süper kupa falan coştular...

Biz Sıgmadan 7 tane yerken Avrupa defterini kapattım...umudumda yok...yani Avrupada başarı olsun...stadımız küfür olmasın..hakemin anasını anmayalım...seyirci adam gibi maç izlesin...medeni olalım falan istiyorum...çok şey ama gönül işte ..istiyo...yani TR ligleri bana tad vermez...NTV veya TV8 da Avrupa maçlarını izlemişsinizdir...Tük futbolunun masal ve palavra olduğunu bu maçlar esnası anlayabilirsiniz...

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
18 ligli takımda biz bi yana onlar bi yana ..neden çünki herkesin kuyruk acısı var.. Aziz Yıldırım sevilmiyomuş ta muş muş bu gün türkiyenin en sevilen adamı fenerin başına geçsin 2 şampiyonluk görsün 3. sene yine herkesin düşmanı olmazsa adımı deişirim ...diğer 17 takım fenerin başında hep basiretsiz başkanlar görmek istiyo ..ama dişli çıkıyo hep ..bu arada diğer takımların fenere düşman olmasına öle alıştıkki ooooo
sahte tebriklere karnımız tok

Son düzenleme:
100. yılımızda şampiyon olmanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz::coool:: ::coool:: ::coool::

Ama Fenerbahçe Spor Kulübü sadece futbol kulübü değil. Tüm branşlarda taraftarıyla birçok başarıya imza atıyor :cat:

Basketbol Erkek takımı 2006 - 2007 sezonu
1. Fenerbahçe 58 puan
4. Galatasaray 48 puan
5. Beşiktaş 47 puan

Basketbol Bayan Takımı 2006 - 2007 sezonu
1. Fenerbahçe 42 puan
2. Beşiktaş 40 puan
5. Galatasaray 35 puan

Voleybolda Fenerbahçe 4 lü finale kalmasına karşın 1. Erkekler Klasman Grubunda Beşiktaş , 1. Bayanlar Klasman Grubunda Galatasaray 2. lige düşen takımlar arasında yer aldı :queen: :queen:

Masa tenisinde Fenerbahçe şampiyon olurken; boks da toplam 11 birincilik elde etti. Beşiktaşınsa boks şubesinin 4 birinciliği var. :cherry:

Bu listeyi daha da uzatmak mümkün ama daha fazla yazarak bazı arkadaşları üzmek istemem:bounce: :bounce: :bounce:

yorumsuz :queen:

73951bzl6.jpg

100. yılda bir şampiyonluk daha!

Biraz önce Fenerbahçe bayan baketbol takımı beşiktaşı yenerek şampiyon oldu. :cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm

18 ligli takımda biz bi yana onlar bi yana ..neden çünki herkesin kuyruk acısı var.. Aziz Yıldırım sevilmiyomuş ta muş muş bu gün türkiyenin en sevilen adamı fenerin başına geçsin 2 şampiyonluk görsün 3. sene yine herkesin düşmanı olmazsa adımı deişirim ...diğer 17 takım fenerin başında hep basiretsiz başkanlar görmek istiyo ..ama dişli çıkıyo hep ..bu arada diğer takımların fenere düşman olmasına öle alıştıkki ooooo
sahte tebriklere karnımız tok

:cat: :queen: :king: :flower: :thumleft: ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::sapka:: ::sapka:: ::hosgeldi ::thanks:

Bu bölüme ilk mesaj yazışım+ futbol tartışmasına ilk katılımım.
Belki de bu mesajım sebebiyle bir çok arkadaşımı hayal kırıklığına uğratacağım.

Türkiye de,1. ligde 3 büyük takım kalmasa Fenerbahçe takımının varlık sebebi ortadan kalkar.
Fenerbahçe takımının varlık sebebi,kurumsal kimliği değil,ulusal veya uluslar arası başarılar değil,sporcu yetiştirme değil,Anadolu vs takımlarda yetişmiş sporcuların dünya klasmanına sunulması değil,ulusumuzun onore edilmesi değil,spor ve sporculuk ruhunun ulusumuza ve yeni nesillere aşılanması değil.

Fenerbahçe takımının imajı
;Ben daha uzağa çiş yaparım iddaası,para bende öyleyse bütün güzeller de bende iddaası,benim ki daha büyük iddaası,benden güçlüsü yok iddaası.
Ancaaaaak,kimin daha uzağa çiş yapabildiği,paranın kimde daha çok olduğu,bütün kızların ona aşık,benim babam seninkini döver ve mahallenin en büyük çetesi bende söylemleri ................................
Boştur asıl olan AKIL ve SPORTMENLİKtir.
İyi akşamlar.

Bu bölüme ilk mesaj yazışım+ futbol tartışmasına ilk katılımım.
Belki de bu mesajım sebebiyle bir çok arkadaşımı hayal kırıklığına uğratacağım.

Türkiye de,1. ligde 3 büyük takım kalmasa Fenerbahçe takımının varlık sebebi ortadan kalkar.
Fenerbahçe takımının varlık sebebi,kurumsal kimliği değil,ulusal veya uluslar arası başarılar değil,sporcu yetiştirme değil,Anadolu vs takımlarda yetişmiş sporcuların dünya klasmanına sunulması değil,ulusumuzun onore edilmesi değil,spor ve sporculuk ruhunun ulusumuza ve yeni nesillere aşılanması değil.

Fenerbahçe takımının imajı
;Ben daha uzağa çiş yaparım iddaası,para bende öyleyse bütün güzeller de bende iddaası,benim ki daha büyük iddaası,benden güçlüsü yok iddaası.
Ancaaaaak,kimin daha uzağa çiş yapabildiği,paranın kimde daha çok olduğu,bütün kızların ona aşık,benim babam seninkini döver ve mahallenin en büyük çetesi bende söylemleri ................................
Boştur asıl olan AKIL ve SPORTMENLİKtir.
İyi akşamlar.
ki işte bu nedenle lig takımlarımızın hiç birisi Fenerbahçeyi sevmez, Fenerbahçeliler de kimse bizi sevmiyor çünkü biz bir numarayız diye sevinir. Budur.
Daha önce dediğimi tekrarlıyorum, Fenerbahçe bir başarı alıp gelsin dışarda, ayakta alkışlayalım. Yoksa kimse bizi sevmiyor, topunuz geldiniz bir adam edemediniz söylemleriyle Fenerden bi cacık olmaz.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Toplam 136 mesaj olmuş...Benimki 137.cisi....

Başka yararlı başlıklarda bu kadar mesajın yanına bile yanaşmıyor cevap sayısı....

İşte bu sebepler futboldan soğumama sebep oldu...Spordan çıkıp başka iddialaşmalara , kitle çatışmalarına, arkadaş ve hatta akraba çatışmalarına dönüştü....

Nedir bu top taki büyü...Neden bu topa meraklıyızda voleybol veya basketboldaki topa küsüz?....:pr:

Neden ping pong topuna hentbol topuna düşmanız?...:pr:

Neden her yol futbol bu ülkede?....:pr: Başka konuşacağımız konu yok mu?...
Tek futbola mı kaldık?....

Bazıları keselerini doldururken bunu seyrederek onların kese doldurmalarına hem yardım edip hem de birbirimizi yemek bana saçma geliyor.....

Fanatikliğin hiç bir anlamı yok benim için....Her hangi bir takımın da....:cat:

benim topik almış başını gitmiş...yetişemedim hızınıza vallahi...birde yoğun işlerden vakit ayıramıyorum ...

diyeceğim şu ki...ok...Fener şampiyon olunca dış borçlarımız bitmiyor...kariyerimizi etkilemiyor...parada kazanmıyoruz...ama Türkiyede böyle küçük şeylerden mutlu olabilmeyi öğreniyoruz...toplumlar kendini kandırmak için bu tür afyonlar hep kullanır...Roma döneminde bilirsiniz Gladyatörler vardı...o ambians...toplumlar bi şekilde kandırılmalı...gerçeklerden biraz uzaklaştırılmalı...gündem değişmeli vs...

Azizi yıldırım futbolcular vs kuralına göre oynuyorlar...Aziz abi silah ihalelerinde parsayı kapıyor...futbolcular milyon dolarlar...biz saflar ise bir renk karışımına aşık olup fanatizme vuruyoruz kendimizi...hoş şeyler değil...

gelelim Fenerbahcenin neden sevilmediğine...biz fb liler dünyanın merkezi olmayı severiz...bize bu misyon verilmiş ...ukalalık...mütevazılık bilmeme...herşeyin en iyisini yapıyormuş gibi davranma kabiliyetleri doğuştan bize verilmiş...

son olarak diyorum ki...Şampiyonları biz belirleriz...ya şampiyon olarak...ya hediye ederek...fb li değişmez...aynıdır...7 sinde neyse 70 inde odur...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
benim topik almış başını gitmiş...yetişemedim hızınıza vallahi...birde yoğun işlerden vakit ayıramıyorum ...

diyeceğim şu ki...ok...Fener şampiyon olunca dış borçlarımız bitmiyor...kariyerimizi etkilemiyor...parada kazanmıyoruz...ama Türkiyede böyle küçük şeylerden mutlu olabilmeyi öğreniyoruz...toplumlar kendini kandırmak için bu tür afyonlar hep kullanır...Roma döneminde bilirsiniz Gladyatörler vardı...o ambians...toplumlar bi şekilde kandırılmalı...gerçeklerden biraz uzaklaştırılmalı...gündem değişmeli vs...

Azizi yıldırım futbolcular vs kuralına göre oynuyorlar...Aziz abi silah ihalelerinde parsayı kapıyor...futbolcular milyon dolarlar...biz saflar ise bir renk karışımına aşık olup fanatizme vuruyoruz kendimizi...hoş şeyler değil...

gelelim Fenerbahcenin neden sevilmediğine...biz fb liler dünyanın merkezi olmayı severiz...bize bu misyon verilmiş ...ukalalık...mütevazılık bilmeme...herşeyin en iyisini yapıyormuş gibi davranma kabiliyetleri doğuştan bize verilmiş...

son olarak diyorum ki...Şampiyonları biz belirleriz...ya şampiyon olarak...ya hediye ederek...fb li değişmez...aynıdır...7 sinde neyse 70 inde odur...

Hadi leeennnn:pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

Ne kadar kudret varmış sizde....O kadar kudretlisinizde avrupada tıssssss......

eniştemiz var diye biz şampiyon olmuyoz azizin yaptıklarına da bakın ondan sonra konuşun ama ben fener taraftarı kadar da 90 derece dönen taraftara görmedim iki hafta öncesine kadar yönetim istifa falna futbolcuları yuhalamalar şampiyon olunca da oooo futbolcular süper yönetim süper böle devam edin ha bide şampiyonalr liginde de bişe yapın da hep puan düşürmek olmuyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar