Suyumuzu dikkatli kullanalım lütfen...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selamlar arkadaşlar gece gece nerden çıktı diyeceksiniz belki :) haklısınızda ama şurdan çıktı.
Uykum kaçtı bir duş alayım mayışır uyurum diye düşündüm ılık suyu verdim aktı üstüme OHHH BEE dedim dünya varmış insan nasılda rahatlıyor dimi :)
Ve aklıma ya bu su olmasaydı diye bir soru takıldı ki bu yaz kritik görünüyor son
2 - 3 haftadır İST-MT olarak istanbul civarını azımsanmayacak şekilde karış karış gezdik çekmeceden tutunda terkoza kadar çatalca hadımköy boş yer bırakmadık avrupa yakasında. Ve şunu gözlemledik ki muahbbetlerimize hep konu olmuştur Su kaynaklarımız tükenme noktasında deniliecek kadar zayıf. Çekmece gölü gerçekten çok çekilmiş çatalca gölü abartısız 30 40 metre kadar içerdeydi fazlası vardır eksiği yoktur terkoz gölü cabası arkadaşlar bu yaz su sıkıntısı olabilir fazla kış yaşamadık kentimize herzaman olduğu kadar yağış düşmedi lütfen dikkatli olalım bu konuda. Mevcut suyumuzu çok dikkatli kullanmalıyız.

Saygılar

iyi bi noktya deginmişsin fırat bunu ibb yede anlat bakırköy sahil yolunu öneki akşam sayamadıgım kadar temizlikaracı bastan sona yıkıyordu

ben de tv de izledim ! Kadınlar halıları yıkıyolardı şebeke suyuylaa :pr:

Ama belediyee ceza yazdı onlaraa :queen:

staj yaptığım okuldaki 3. sınıf öğrencileri bile istanbul için endişeleniyorlarsa bizim mutlaka duyarlı olmamız gerek :cat:

staj yaptığım okuldaki 3. sınıf öğrencileri bile istanbul için endişeleniyorlarsa bizim mutlaka duyarlı olmamız gerek :cat:

ama bilemiyorum bu başlığa gelen 5. mesaj seninki
buraya daha geyik içerikli bi topic açmış olsaydım her geyik topiği gibi coşardı mesaj sayısı
ama malesef durum bu kardeş...:cyclopsan

yakında bi taraflarını yıkamaya su bulamıcaklar milletin haberi yok

fırat benim hergün yıkanmam lazım malun ciltim için ilaç destegi alıyorum eger yıkanmayıp ilaç destegi almassam cilte sorun yaşarım yıkanmaktan ziyade halı araç yıkama vs daha çok su giden fuzuli işlerden uzak durmak lazım

fırat benim hergün yıkanmam lazım malun ciltim için ilaç destegi alıyorum eger yıkanmayıp ilaç destegi almassam cilte sorun yaşarım yıkanmaktan ziyade halı araç yıkama vs daha çok su giden fuzuli işlerden uzak durmak lazım

abi ozman insanları teşfik edeceyiz bu konuda yoksa durum vahim gibi bende suyu çok seviyorum ondan tırsıyom :)

Bu konuya 7 cevap yazıldı 31 kere görüntülendi

işte bizim milletimizin duyarlılığı bu kadar :farao:

ben geldim topiklerine hoş geldin yazdıktan sonra aynı topiğe defalarca yazmayı çok iyi beceriyoruz ama :pr:

Son düzenleme:
Bu konuya 7 cevap yazıldı 31 kere görüntülendi

işte bizim milletimizin duyarlılığı bu kadar :farao:

ben geldim topiklerine hoş geldin yazdıktan sonra aynı topiğe defalarca yazmayı çok iyi beceriyoruz ama :pr:

haklısın hele bayan bir üye merhaba dedimi msj patlaması oluyor
Ama böle önemli bir konuda kimse fikirini beyan etme tenezzülünde bile bulunmuyor kaldıli bir girişim yapacaklar:bounce:

haklısın buraya yazmaya tenezzül etmeyenler suya da tenezzül etmesinler de göriim :pr:

kokmaya başlıyınca yada susuzluktan başkalarına saldırır hale gelseler anlarlar

korkmaya başladıktan sonra umarım artık çok geç kaldıklarını farketmezler ::yanliss:
neyse ben susuyorum modlar el atmasınlar olaya benim çenem durmaz :)
bizden başka kimsenin yazmadığını gördükçe sinir oluyorum :pr:

Efet kimse yazmadı 12 mesaj 2 günlük konu bırak yazmayı tennezzül edip okumuyo kimse

nese kardeş bu ve bunun gibi sosyal sorunları içeren konu başlıkları konu dışı bölümünün derinliklerinde kaybolmaya mahkum ne yazıkki :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar