Antepten Selamlar

Herkese Merhaba

Bende Antepten aranıza katılıyorum.Dün Antep MT'nin 2 üyesiyle tanıştım Aydemir (Ali abi) ve Salcon (Gökhan abi). Sağ olsun Ali abi güzel bi motor keyfi yaşattı.

Yakında bende (motoru alınca) ybr 125 yada cbr 125 le gezilere katılmayı düşünüyorum.

Hepnizin yolu açık olsun.

volvox selam ben de Antepliyim ama uzaklardayım...
antep mt den cycle27 ile de tanısmanı isterim...
kolay gelsin agam...
kazasız belasız sürüşler...

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
istanbuldanda sana selamlar........
aramıza hosgeldın

HoşgeLdin arkadaşım,en kısa zamanda motoruna kavuşursun umarım :cat:

aramıza hoşşgeldin :) antep e saygı :) motor halaa yasak mı :pr:

cakalaz valla şimdilik bazı yerlerde serbest bıraktılar (tabii 6aylık deneme süreci verdiler)

LLa toprak hele bi cycle27 ylede bı tanıs da hele bi selamımı söyle yav... olmıy ha beyle...:rendeer:

Gaziantep İl Temsilcisi
hoş geldin sefa getırdın Ersan evet dün taniştık yanıma geldi memlunda oldum taniştıgımıza umarım faliyetlerimize katılırsın zaten dün başşladık sayılır artcim oldu ılk gunden hemen alırız sana da bir motor ersan sıkma canını..tekrar hoş geldın:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Herkese Merhaba

Bende Antepten aranıza katılıyorum.Dün Antep MT'nin 2 üyesiyle tanıştım Aydemir (Ali abi) ve Salcon (Gökhan abi). Sağ olsun Ali abi güzel bi motor keyfi yaşattı.

Yakında bende (motoru alınca) ybr 125 yada cbr 125 le gezilere katılmayı düşünüyorum.

Hepnizin yolu açık olsun.

Motosiklet.net e ve Gazinatep MT ye hoşgeldin Ersan. İşallah Çubucak sana güzel bi motor bulup gezilerimize katacağız. Bu arada Salcon Değil :):queen:

cakalaz valla şimdilik bazı yerlerde serbest bıraktılar (tabii 6aylık deneme süreci verdiler)

LLa toprak hele bi cycle27 ylede bı tanıs da hele bi selamımı söyle yav... olmıy ha beyle...:rendeer:
selamını almış oldum kardeş aleykum selam.

volvox arkadaşım aramıza hoşgeldin merak etme benimde motorum yoktu.biraz sabrettim taksitlr 100 kh aldım. sonra biraz tecrübe kazandıktan sonra vitesli bir motorla takas ettik taksitle aldım. umarım gönlündeki motoruna hemen hayırlısı ile kavuşursun. zaten kısmetin zamanı gelmişse senin aklında bile yokken o seni bulur merak etme

Ersan Kardeş Aramıza hoşgeldin pazar günü ali abinin yanına gelecektim senin oraya geleceğinden haberim vardı malesef motorun anahtarlarını kaybettim :pr: :pr: gelemedimnapalım kısmet değilmiş diyelim pazar günü görüşemedik ama nasip diyelim en kısa zamanda görüşürüz hoşcakal volvox...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hoş geldin hemşerim...Hala Antepte ve Özellikle Kiliste Polisler tam bir motorsiklet ve motor binicisi düşmanı....Ellerinden gelse hepimizi terörist diye tutuklar kafmıza sıkarlar...Vallahide billahide..

Ersan Kardeş Aramıza hoşgeldin pazar günü ali abinin yanına gelecektim senin oraya geleceğinden haberim vardı malesef motorun anahtarlarını kaybettim :pr: :pr: gelemedimnapalım kısmet değilmiş diyelim pazar günü görüşemedik ama nasip diyelim en kısa zamanda görüşürüz hoşcakal volvox...

Merak ettim buldun mu anahtarı 2 anahtarıda aynı yerde tutuyormuşsun galiba neyse sağlık olsun umarım bulmuşsundur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar