[Ankara - MT]

Hehe. Sen daha tanışmadın di mi bizle. Bak ben eskilerdenim, neler çekiyorum bunlardan bi bilsen... :queen: :queen: :queen:
Toplantılara gel tanışalım, görüşelim, mümkünse koklaşmadan anlaşalım. :queen: :queen: :queen:

eskimi :silent: gül gül yarıldım:queen: :queen: :queen

mondial 125 zn olarak aranıza katılmak istiyorum.
en kısa zamanda bi italyana geçicem.

hoşgeldinnn:rendeer: 125 zn ciler artıyo valla:cat:

Son düzenleme:
"st erdoğan" abi tanışalım tesekkür ederim toplantılar nerede oluyor ne zamanları bu konu hakkında bilgi verebilirmisin?

slm arkadaslar ben osamnıye mt den reşit insallah yazın ankaradaym iş icabı oradakı trafolara mazara resımlerı yapacaz yaz boyu oradayım sanırım pazar gunlerı sızlere katılmak ısterım arada sıradamısafır pervermısınız:rendeer:

"st erdoğan" abi tanışalım tesekkür ederim toplantılar nerede oluyor ne zamanları bu konu hakkında bilgi verebilirmisin?
Genelde pazar günleri Anatolia'da toplanıyoruz ama belli olmuyor, kalkıp bi yerlere de gidebiliyoruz. İlk sayfadan duyuruları takip edebilirsin, ya da Prometheus'a özel mesaj at, e-posta grubuna eklesin seni de acil duyurular için :wiinkk:

slm arkadaslar ben osamnıye mt den reşit insallah yazın ankaradaym iş icabı oradakı trafolara mazara resımlerı yapacaz yaz boyu oradayım sanırım pazar gunlerı sızlere katılmak ısterım arada sıradamısafır pervermısınız:rendeer:
Misafirperver değil gibi bi halimiz mi var? :mrgreen:

sorması ayıptır ne resmi yapıcaksınız acaba...

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bana mutluluğun resmini çizebilir misiniz :p

onu da yapacaz kardesler bi finaller bitsin airbrush calismalarima basliyorum :cat:

doga resımlerı manzara gıbı seyler sanırım.arkadaslar sıcak kanlılıgınız için teşekkurler mutlulugun resmını boşverin siz mutlulugu içinizde kalbinizde yasatın mutlu kalın:wiinkk: geziler yapıyormusunuz her hafta

arkadaşlar ankara bir beton şehri olsada çevresinde inanılmaz doğa güzellikleri var , her hafta bir yerlere gidebiliriz , çubuk , kazan , ışık dağı tarafları , sivrihisar tarafları... (a2 ehliyetimi bu ay sonunda alıyorum inşallah aranızdayım sonra :))

arkadaşlar sesimi DUYAN varmı?
korteje Kimler katılacak C.tesi günü saat 14,00 da olan korteje beraber bir yerde toplanıp grup halinde gitsek kültür merkezine

R3N; motor nasıl ? kac km ye geldi? ıncekte gordum senı pazar gunu,, ağır ağır gidiyodun,, guzel makına ama :)
bu arada pm attım sana gecen hafta ,,geldımı kendıleri?

arkadaşlar sesimi DUYAN varmı?
korteje Kimler katılacak C.tesi günü saat 14,00 da olan korteje beraber bir yerde toplanıp grup halinde gitsek kültür merkezine

kültür merkezindeki buluşma iptal olacak diye duydum.aslı varmıdır? fuar mı ne varmış. baska yerde toplanılacakmıs belkı

Son düzenleme:
Mutluluğun resmini ustamız zamanında çizmiş :)

mutlulugunresmi2cc.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar