[Manisa MT] 9 Mayis Haftalik Toplantisi...

arkadaslar,
lutfen toplanti da bir sonraki etkinlikler icin aldiginiz kararlari buradan yaziniz....
yoksa karar almak yerine cop sis yiyip geyik mi yaptiniz....

sercan kardeşim bi çeşme gezisi görünüyor ufukta...bu hafta biliyorsun cumhuriyet mitingi var, bir dahaki haftaya da cumartesiden çeşmeye sabah erkenden hareket ederek gidiyoruz,
ve bomba !!! saat 11:00 da başlayacak ve tüm gün devam edecek bi tekne turu(tavada veya mangalda balık :) ) akşamıda çeşme'de bar& restourantta eğlence planlıyoruz akşamı şimdiden konuştuğumuz(mecit'in konuştuğu)bi pansiyonda da konaklama + kahvaltı ve pazar günüde deniz :)

pansiyon 20 ytl gibi di akşam mecit telefonda öyle konuşmuştu .tekne turuda 20/25 ytl idi konuştukları
ancak kesin bi şey diyemiyorum tabii pek yakın zamanda kesinleşir olay topik açılır
bu arada çocuk yurdu ziyaretinin devamını kararlaştırdık 6/12 yaş arası için neler yapabiliriz onu düşünüyoruz şimdi :)
en kısa zamanda onuda yapacağız

ayrıca tuncer kardeşim sokemon(çağatay ) kardeşim ve wallace(murat) kardeşim bi ilkyardım konusu hakkında bilgilendirme toplantısı organize edecekler bizde gideceğiz tabii :)
ana konuşulan konular bunlardı arkadaşlar eklemek isteyen veya kafasında soru olan arkadaşlar yazabilir buraya ...

cevabin icin tesekurler Lodos,
oncelikle eski bi Cesmeli olarak, Cesme de gunluk tekne turu yapan ve tekne sahibi olan 3-4 samimi arkadasim var, sanirim fiyatlari biraz daha makul yapabilirim...

digeri ise tarih ne zaman, yani ben Bodrum'a gitmeden once olsa super olur...
Katilamasam bile super gececek bi gezi ve organizasyon olacagina eminim ve yukaridaki yazdiklarimla ilgili de yardimci olabilirim...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese iyi geceler dicem ama uglychild burda tek başına...
temmuz sonu gibi bir hafta manisa alaşehirde kalıcam sizlerlede tanışmak isterim.........
geldiğim zaman burdan yazıcam ....
gelmeden oncede ...

sercan kardeşim bi çeşme gezisi görünüyor ufukta...bu hafta biliyorsun cumhuriyet mitingi var, bir dahaki haftaya da cumartesiden çeşmeye sabah erkenden hareket ederek gidiyoruz,
ve bomba !!! saat 11:00 da başlayacak ve tüm gün devam edecek bi tekne turu(tavada veya mangalda balık :) ) akşamıda çeşme'de bar& restourantta eğlence planlıyoruz akşamı şimdiden konuştuğumuz(mecit'in konuştuğu)bi pansiyonda da konaklama + kahvaltı ve pazar günüde deniz :)

pansiyon 20 ytl gibi di akşam mecit telefonda öyle konuşmuştu .tekne turuda 20/25 ytl idi konuştukları
ancak kesin bi şey diyemiyorum tabii pek yakın zamanda kesinleşir olay topik açılır
bu arada çocuk yurdu ziyaretinin devamını kararlaştırdık 6/12 yaş arası için neler yapabiliriz onu düşünüyoruz şimdi :)
en kısa zamanda onuda yapacağız

ayrıca tuncer kardeşim sokemon(çağatay ) kardeşim ve wallace(murat) kardeşim bi ilkyardım konusu hakkında bilgilendirme toplantısı organize edecekler bizde gideceğiz tabii :)
ana konuşulan konular bunlardı arkadaşlar eklemek isteyen veya kafasında soru olan arkadaşlar yazabilir buraya ...

tekne turunu cumartesi mi pazar mı planlıyoruz serkan
cumartesi deniz pazar tekne olsa çokk ii olacak

cumartesi tekne turu , pazar günüde deniz olacak geriye dönüşte yorgun olmak istemiyor kimse...öyle uygun gördü arkadaşlar doğrusuda o bence

çünkü akşam üstü tekneden inipte hazırlanıp o kadar yolu tekrar pazar gece karanlığında katetmek çok riskli...

sercan o dediğin konuda senin ile konuşacağız zaten kardeşim
gezimiz bu haftasonu değilde birdahaki haftasonu olacak nasipse :)

cumartesi tekne turu , pazar günüde deniz olacak geriye dönüşte yorgun olmak istemiyor kimse...öyle uygun gördü arkadaşlar doğrusuda o bence

çünkü akşam üstü tekneden inipte hazırlanıp o kadar yolu tekrar pazar gece karanlığında katetmek çok riskli...

sercan o dediğin konuda senin ile konuşacağız zaten kardeşim
gezimiz bu haftasonu değilde birdahaki haftasonu olacak nasipse :)

tüh be serkan
biz 1-2 den önce yola çıkabilecek durumda değiliz
bizi en yakın koydan karşılarsınız artık tekneyle:queen:
üzüldüm ama ya
tekne turu - açıktan atlıcan falan içim gitmiştiii
helede denizi bu kadar özlemişken
offf offff be ya bende şans olsa anam erkek doğururdu zaten

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar