Artik Kafam Rahat

Arkadaşlar Iki Gün önce Motorumu Otoparka Biraktim Ve Acayip Rahatladim .sabahlari Ilk Yaptiğim şey Camdan Bakip Motorum Yerinde Duruyormu Diye Bakmakti Artik Kurtuldum.70 Ytl Verip Aylik Abone Oldum Bence Değer çalindiktan Sonra Keşke Dememek Için Motorunuzu Sağlama Alin Arkadaşlar

Evimin yakınında otopark yoksa benim suçum mu :mrgreen: :queen:

hadi bakalım senin adına sevindim :)
çalındıktan sonra en ama en azından 1 milyar için üzülmektense 70 milyona garanti olmuş :cat:

bir de şu var maddi bir yana manevi de çok kötü olur insan :salut:

Son düzenleme:
eh hadı hayırlısı pskopata baglıyo ınsan zaten ya motor dısarda durunca ıyı yapmıssın valla:cat:

Ohhh Ya DÜnya VarmiŞ Tavsİye Ederİm ArkadaŞlar.kİlİt Falan Hİkaye...her TÜrlÜ GÖtÜrÜyorlar

Valla aklına şüphe gelmesin ama iki güvenliği olan otoparktan arkadaşımın motorunu çaldılar :pale: Kafalarına koydular mı yapıyolar, en iyisi kasko..:wiinkk: Onu da büyük motorlara yapıyolar..:pale:

DoĞrudur Ama Otopark SaĞlam 24 Saat Bekcİ Elektronİk Barkot Sİstemİyle Falan ÇaliŞiyorlar .Çalinirsa Yuh Derİm Artik

Merhaba;

motorunuzun modeli nedir acaba? ayda 70 YTL verip otoparka abone olmak guzel tabi, ancak yilda 840 milyona kasko da yaptirabilirdiniz herhalde diye dusunuyorum...

Merhaba;

motorunuzun modeli nedir acaba? ayda 70 YTL verip otoparka abone olmak guzel tabi, ancak yilda 840 milyona kasko da yaptirabilirdiniz herhalde diye dusunuyorum...

abi bi ilgileninde şu bizim er5 ikasko yaptıralım.
adamlar 15000 ytl değerli motoru 800 ytl ye kasko yaptırıyor.arıyorum bizim motora 1400 çıkıyor.şuna bi çözüm araştırsanız hayra geçer.şimdiden teşekkür ederim.:)

Benİmkİde Hyosung Comet Gt 250 .Çok Para İstİyorlar Kasko Yapmak İÇİn Ayrica Çalinmaya KarŞi Otopark,kapali Alan ZorunluluĞu İstİyorlar

Hayırlı olsun, ve yukarıda bir arkadaşımızın dediği gibi 840 ytl yıllık ödeyeceksen kaskoda değerlendirilebilir.

Benİmkİde Hyosung Comet Gt 250 .Çok Para İstİyorlar Kasko Yapmak İÇİn Ayrica Çalinmaya KarŞi Otopark,kapali Alan ZorunluluĞu İstİyorlar

Kanıt istiyorlar mı sormak lazım, sitemin otoparkı var desem nerden bilecekler..:silent: :silent:

Bir de Şu ŞeKiLdE YaZmaSan OlMaz Mı?

Son düzenleme:
Arkadaşlar Iki Gün önce Motorumu Otoparka Biraktim Ve Acayip Rahatladim .sabahlari Ilk Yaptiğim şey Camdan Bakip Motorum Yerinde Duruyormu Diye Bakmakti Artik Kurtuldum.70 Ytl Verip Aylik Abone Oldum Bence Değer çalindiktan Sonra Keşke Dememek Için Motorunuzu Sağlama Alin Arkadaşlar
o nee bee..:) ben arabamin aylik kirasina 65 ytl veriyorum bi motor ne kadar yer kapliyacakki..:)cok pahali degilmi dostum yaa..

abi bi ilgileninde şu bizim er5 ikasko yaptıralım.
adamlar 15000 ytl değerli motoru 800 ytl ye kasko yaptırıyor.arıyorum bizim motora 1400 çıkıyor.şuna bi çözüm araştırsanız hayra geçer.şimdiden teşekkür ederim.:)

kardeş en iyisi sen (tabii buna ben de dahil olurum artık) her ay yanına kasko değerinde para at her yıl yeni motor al hiç değilse eskisi çalınınca "ohh iyi ki demirgürsel kasko'm varmış dersin...":flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower:
şaka bi yana bence kasko demek motorun çalındı ama hırsızlar sana paran karsılıgında kullan dıye ver dıyorlar demek..!!! bilmem siz ne dersiniz???

Kanıt istiyorlar mı sormak lazım, sitemin otoparkı var desem nerden bilecekler..:silent: :silent:

Bir de Şu ŞeKiLdE YaZmaSan OlMaz Mı?

dostum kasko dediğin o kadar kolay mı zannedıyorsun adamlar senın enıgını cucugunu cenını ceddını her seyını arastırıyorlar hatta calınma oldugunda senden bıle suphelenıyorlar... ayrıca arkadaslar kaskolar emnıyet ıle işbirliği içerisinde calısıyor galiba.

Son düzenleme:
yalnız hakikaten 70 YTL biraz değil çooook fazla.Ben 35 e motoru 65 e arabamı kapalı otoparkta muhafaza ediyorum üstelik sınırsız yıkama da dahil.

Eh Tabİ AvŞa Adasinda Fİyatlar Ucuz Tabİkİ Ben Feneryolunda Oturuyorum Burada Malesef Bİraz Pahalli

Abartmasan.Avşada garaja ne gerek var.Bak orda ilk sırada istanbul yazıyo.Ben Beylikdüzünde oturuyorum

arkadaşlar siz motosikletinize full kasko yani evimin önünden bile çalınırsa bana paramı ödesinler mi istiyorsunuz ben araştırdım risk değeri çok yüksek olduğu için bu tip kaskonun değeri yıllık 3500ytl

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar