[Eskişehir - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geldim baktım tükan bomboş (bu saatte normal) ama ben uğramıyalı tükan bakımsız kalmış ortalığı temizledim ayaklarınızı paspasa silmeden girmeyiniz herkese keyifli sürüşler ...
beni arayan olursa inşaattayım.....

ben herzamanki gibi buralardayım yahya abi haberin olsun.......
tükkanlar güvende

Forumdan Uzaklaştırıldı
gunaydın...
nasıldı dun aksam konser???
gelemedım ama haberlerı aldım guzeldı dıyolar:)
bari fotoları koyunda onlara bakalım:salut:

Evet konser güzeldi. Bide kalabalık olmasa çok dahada güzel olcaktı... Dönüşümüz tam bi fiyasko oldu. Motorla bile 1 saati geçti çıkmamız trafikten... Arabası olana allah sabır versin. Millet yürüdü onca yolu. Her sene aynı nane....

Selam, konser güzeldi. Gece 02:30 da eve ancak girebildik. Sabah 7:30 da kalkıp mesaiye başlayınca haliyle dökülüyor insan...:pale:
Çıkışta iyiki trafik sıkışıkmış. Birbirimizin yüzünü biraz daha gördük istemeden de olsa.:cherry:
Çevre yoluna çıkınca ne olduğunu anlayamadım. Herkes dağıldı gitti. Volkan kardeşim bi açıklama getirecektir diye bekliyorum.
Bu arada bizden yakın ilgilerini esirgemeyen başta Volkan olmak üzere, Emrah,Süleyman, Aytaç, Umut,Faruk, Emre kardeşlerime teşekkürü borç bilirim...:rendeer:
Yine,yeni,yeniden görüşmek üzre....

Evet konser akşamı gelişiniz süpriz oldu. Ayağınıza , tekerinize sağlık...

Kürşat abi ; çıkışta çay ikramımız olacaktı, muhabbet etmeyi planlıyorduk ama kalabalık trafikten Aytaçların çıkmasını bekledik. Yarm saat sonra ; öğrendik ki Aytaçlar çoktan eve varmış. :pr: :pr: :farao:
Bu arada Faruk da telefonunu düşürmüş , onu aramaya gittiler. :cyclopsan Uzun arayışlar sonucu telefon bulundu.
Ortalık karışıktı , aksilikler de üst üste gelince birbirimizi kaybettik. Kusura bakmayın. :rendeer: :rendeer:

Valla ortalık harbiden bulanmış... Biz only, eşi ve ben kampüs önüne çıktık heralde ora gidiyoruz diye. Aytaçı arayınca anladık o çoktan uçmuş eve :D. sonra bizde eve doğru yol aldık..

Evet konser akşamı gelişiniz süpriz oldu. Ayağınıza , tekerinize sağlık...

Kürşat abi ; çıkışta çay ikramımız olacaktı, muhabbet etmeyi planlıyorduk ama kalabalık trafikten Aytaçların çıkmasını bekledik. Yarm saat sonra ; öğrendik ki Aytaçlar çoktan eve varmış. :pr: :pr: :farao:
Bu arada Faruk da telefonunu düşürmüş , onu aramaya gittiler. :cyclopsan Uzun arayışlar sonucu telefon bulundu.
Ortalık karışıktı , aksilikler de üst üste gelince birbirimizi kaybettik. Kusura bakmayın. :rendeer: :rendeer:

Estağfurullah Volkan, herşey için tekrar teşekkür. Tukaka Aytaç ve Kankası.:queen: Satıyonuz bari bi haber verin de ucuza gitmeyelim.:pr:
Herşeye rağmen kazasız belasız ve cep telefonlu gittik geldik ya, önemli olan bu...:cat:

heyyy okudum yazdıklarınızı ve çok kırıldım :farao:
anlayıp dinlemeden dedikodu yapmayın leyn :pr:
çevre yoluna ikinci sırada çıkan bizdik.
önümüzde umut faruk çifti vardı.
çevre yoluna çıkınca nereye gittiklerini anlayamadık :silent:
biz de 10 dakika bekledik yolda. çaya da kalacaktık :wiinkk:
ama baktık ki saat 12 ye geliyor malum benim eve dönmem gerekiyordu :pale:
ayrıca kankamla benim hakkımı yemeyin :farao:
gezilere katılma çabası gösteren nadir kişiler arasındayız :cherry:
dün akşam için gelen ve gelmek isteyen herkese teşekkürler :cat:

heyyy okudum yazdıklarınızı ve çok kırıldım :farao:
anlayıp dinlemeden dedikodu yapmayın leyn :pr:
çevre yoluna ikinci sırada çıkan bizdik.
önümüzde umut faruk çifti vardı.
çevre yoluna çıkınca nereye gittiklerini anlayamadık :silent:
biz de 10 dakika bekledik yolda. çaya da kalacaktık :wiinkk:
ama baktık ki saat 12 ye geliyor malum benim eve dönmem gerekiyordu :pale:
ayrıca kankamla benim hakkımı yemeyin :farao:
gezilere katılma çabası gösteren nadir kişiler arasındayız :cherry:
dün akşam için gelen ve gelmek isteyen herkese teşekkürler :cat:

:queen: :queen: Sanıkların ifadesi alındı. Bahane geçerli görüldü ve beraat'e karar verildi... :queen: :queen:

fotolar nerdeeeee?? aytaç bırak gevezelii hadi bakem foto at şöle ortaya karuşuk.

eren konser güzeldi ama çok kalabalıktı ve biraz daha hareketli geçseydi daha güzel olacaktı.
anlayacağın çok fazla hoplayıp zıplayamadık. ama keyfimiz iyiydi.
başka konserlere beraber gitmek ümidi ile arkadaşım :cat:

kürşat hoca ve eşinin süprizi de güzeldi. tekrar tekrar teşekkürler :rendeer:

volkan beraat için kankam ve ben teşekkür ederiz :queen:

emrah ve arkadaşlar fotoğraf makinası kankamda.
en kısa zamanda fotoğrafları size ulaştırmaya çalışırız.
ben de merak ediyorum doğrusu kareleri :wiinkk:

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
siyahlimuzin

yahya ağabeyyyyy öymennn :mrgreen:

faruk geçmiş olsun :rendeer: telefonu tekrar bulmanıza sevindim :)

emre dün akşam aradığın için sağol :)

Son düzenleme:
Evet konser güzeldi. Bide kalabalık olmasa çok dahada güzel olcaktı... Dönüşümüz tam bi fiyasko oldu. Motorla bile 1 saati geçti çıkmamız trafikten... Arabası olana allah sabır versin. Millet yürüdü onca yolu. Her sene aynı nane....

ben bunların hepsini anlatmaya çalıştım ama işte...

arkadaşlar foruma girmeye fırsatım olmuyor eskişehirde değilim şuan motorla gitmememin nedeni rodaj sorunu olması tam bilmiyorum ama sanırım 4-6 bin deviri geçmemem gerekecek o kadar yolu nasıl gidiyim ölürüm ya :) konyadan almamamın nedeni ise bi araba vardı honda crv konyada servise götürdüm başıma gelmeyen kalmadı bi bijonu eksik taktılar sonra tekrar gittim bu sefer arabanın şaftını takmamışlar!!!yanlış okumadınız şaft takılmamış şaftı bize otobüsle gönderdiler araba 4 çekerdi arka tarafın takmamışlar o yüzden korkuyorum motosiklettede öyle şeyler gelirse başıma diye murat arkadaşım gelir gelmez uğruyorum yanına görüşürüz ama sen şimdiden cevap yaz be merakım giderilsin :) kamyonetle falan teslim olabiliyormu? herkese iyi geceler iyi sohbetler

Uleeee es-mt... öldünüzmü??. neden hiç gün ortasında bi allahın kulu olmaz burda?

Uleeee es-mt... öldünüzmü??. neden hiç gün ortasında bi allahın kulu olmaz burda?

Emrah abi ben varım ? Bugün işden kayış attımda :)

-----------

Evet konser süperdi:cherry: Valla bana kabahat bulmayınn sizin şöförlüğünüz kötüyse nabam demi kanka :p :queen: :queen: valla bulduğum boş yola kaydım bi ara şarampolden bile gittik :p çıktığımızdaa arrkadan yeller esiyo kimsecikler yok :pale:

Fotolar gelcekk be....bekleyin :queen:

şimdilik sadece Kankama jest ::kalbim:::p

Selam, konser güzeldi. Gece 02:30 da eve ancak girebildik. Sabah 7:30 da kalkıp mesaiye başlayınca haliyle dökülüyor insan...:pale:
Çıkışta iyiki trafik sıkışıkmış. Birbirimizin yüzünü biraz daha gördük istemeden de olsa.:cherry:
Çevre yoluna çıkınca ne olduğunu anlayamadım. Herkes dağıldı gitti. Volkan kardeşim bi açıklama getirecektir diye bekliyorum.
Bu arada bizden yakın ilgilerini esirgemeyen başta Volkan olmak üzere, Emrah,Süleyman, Aytaç, Umut,Faruk, Emre kardeşlerime teşekkürü borç bilirim...:rendeer:
Yine,yeni,yeniden görüşmek üzre....

Fazla da bişi yapamadık ama abii sende çok saol süpriz için, her zaman bekleriz çıkın gelinn ben olmasamda Kankam var :p Ve büyük MT26 grup üyeleri:cherry:

BEn ikinci işime doğru yol alıyorum pasaport'a trafikte görmimm alırım anahtarınızı.....:bounce: ::blusssh: ::coool:: ::pala::

Son düzenleme:

emrah saat 18:30 civarı ve ben de buradayım :cherry:

Emrah abi ben varım ? Bugün işden kayış attımda :)
Evet konser süperdi:cherry: Valla bana kabahat bulmayınn sizin şöförlüğünüz kötüyse nabam demi kanka :p :queen: :queen: valla bulduğum boş yola kaydım bi ara şarampolden bile gittik :p çıktığımızdaa arrkadan yeller esiyo kimsecikler yok :pale: şimdilik sadece Kankama jest ::kalbim:::p Fazla da bişi yapamadık ama abii sende çok saol süpriz için, her zaman bekleriz çıkın gelinn ben olmasamda Kankam var :p Ve büyük MT26 grup üyeleri:cherry:
BEn ikinci işime doğru yol alıyorum pasaport'a trafikte görmimm alırım anahtarınızı.....:bounce: ::blusssh: ::coool:: ::pala::

kanka ya canımsın :rendeer: o güzel anı yakaladığın için çok ama çok ::thanks:
repsol ve ben. süper ikili ::pembe::
evet kanka uyma sen onlara. motosiklet kullanmayı bilmio onlar :p
şarampolden inerken çok korktum ama ben :salut:
ama o gün izin alman çok iyi oldu. konserde senin de aramızda olman çok güzeldi :joker:
izin dedim de aklıma geldi. sen nie kayış attın bakiim :silent:
keşke trafikte karşılaşsak. iş güç arasında en azından öyle görüşürüz :pr:
bu arada o akşam biraz daha kalabilseydik kürşat hocalara çay ikram edebilseydik
daha iyi olacaktı ama bir daha ki sefere telafi ederiz inşallah.
dediğin gibi ben buradayım :queen:

Son düzenleme:
herşey güsel olmuş paylaşımınız içinde teşekkür arkdaşlar da yalnız tek eksik benım orda olmamam:cat:

herşey güsel olmuş paylaşımınız içinde teşekkür arkdaşlar da yalnız tek eksik benım orda olmamam:cat:

hıımmm teşekkür ederiz ama demek eksik var hı :silent:
sanırım eskişehirlisiniz ya da eskişehir ile aranızda özel bir bağ var :cherry:
en kısa zamanda buralara gelmeniz ümidi ile ii sürüşler :cat:

İyi geceler eskişehir MTN
konserde eğlenmiş olmanız güzel ama ben aranızda olamadığım için üzüldüm
bi şeye daha üzüldüm kürşat hoca (pardon hoca camide) öğretmenimle tanışamadığıma....
o saatlerde çılgınlar gibi çalışıyordum malum yuvamızı yapıyoruz
demin çalışırkene kulaklarım çınladı sanki biri yahya abiiii öymeeen diye bağırmış gibi geldi hadi paydos da ettim bi MTN ye bakiim dedim ama erenden başka kimse yok...

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende warla yok arasında bıseyım abey bea:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar