21 nisan ehliyet sınavı sonuçları açıklandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tebrikler:mrgreen: olsun ne demısler gec olsun guç olmasın:cat:

herkese haırlı uğurlu olmasını dilerim güzel günlerde güzel sürüşler dilerim arkadaşlar...
hepinizi tebrik ederim...
:rendeer:

ya arkadaşlar bır kursun sıtesınde 20 ocakta dıreksıyon sınavına gıren kursıyerlerımız 1 subatta sertıfıkalarını alabılırler dıye eskı bır yazı gordum bu ıs okadar uzarmı ya ayrıca bız dıyelım 26 sında gırdık sınava sonuclar ne zaman bellı olur pekı?

arkadaslar bende dun ogrendim trafik 90 ilk yardim 93 motordan 100 almisim insallah bu yaz ehliyetli rahat rahat gezecegiz

tebrikler de bu ehliyet işi çook uzuyacakmış gibi geliyor bana ya:pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tebrikler de bu ehliyet işi çook uzuyacakmış gibi geliyor bana ya:pr:

benimde sıkıntı o bian önce verselerde şu ehliyetleri rahatlasak.....
derdim polisle çevirmeyle diil kendimi suçlu hissediyorum psikolojik yani.......

ya arkadaşlar bır kursun sıtesınde 20 ocakta dıreksıyon sınavına gıren kursıyerlerımız 1 subatta sertıfıkalarını alabılırler dıye eskı bır yazı gordum bu ıs okadar uzarmı ya ayrıca bız dıyelım 26 sında gırdık sınava sonuclar ne zaman bellı olur pekı?

sen bunu okudunmu ben bı kursun sıtesınde gorunce sook oldummm bukadar zaman sonramı verılır bu sertıfıka dıye ayrıca dıreksıyon sınav sonucları ne zaman acıklanıyokı? yanı cook zaman alıcak gıbıme gelıo ben ehlıyet yok dıye kullanamıyorum malesef ama 2 hafta sonra alıyorum motoruda rahatsız olur ınsan yanı guvenemez kendıne ha polıs cevırdı ha bılmemne oldu:pr:

sen bunu okudunmu ben bı kursun sıtesınde gorunce sook oldummm bukadar zaman sonramı verılır bu sertıfıka dıye ayrıca dıreksıyon sınav sonucları ne zaman acıklanıyokı? yanı cook zaman alıcak gıbıme gelıo ben ehlıyet yok dıye kullanamıyorum malesef ama 2 hafta sonra alıyorum motoruda rahatsız olur ınsan yanı guvenemez kendıne ha polıs cevırdı ha bılmemne oldu:pr:

banada kurstan hazıranın ılk haftası dedıler........
ya bence direksiyon sınavının bu kadar ileri bir tarihte olmasıda sacma 8inde açıklandımı kardeşim koy sınavı 13 üne paşa paşa millet girsin sınavına kurtulsun

yani bu hazıranın ılk haftası ehliyet elimizdemi demek oluyor:mrgreen: umarım öyle olur ya peki direksiyon sınav sonuçları ne zaman açıklanıcak biliyormusun?

yok ama arabada sınava giren bi arkadaşım sınav yerinde öğrendiğini söylemişti ama onun uzun bı sure almadıgını bılıyorum yazılı sınavdaki gibi

ya evet banada oyle seyler dedıler sınav yerınde ogrenıyosun hemen diye ama bakalım ya hayırlısı hazıranın ortalarına kadar uzamasında ne olursa olsun...

daha 1 ayımız var o belli............

:salut: :salut: sımdı bekle dıreksıyon sınavını:pr: hanı ben yınede gıdıyorum surus egıtımlerıne ama don dolas aynı sey aslında egıtımde olmuyo bana ogretmıyolarkı vıraj larda donusu yokusta ınıs cıkısı uygulamalı bır sekılde sozle bıle bahsetmıyolar oyuzden sıkıldım beklemekten ehlıyetımı alıyım motorumuda alıyım saglam bır egıtıme katılcam zaten..

bende a2 motor 100 almışım. daha önce direksiyon sınavına giren arkadaşlara bir sorum var. neler yaptırıyolar bu sınavda?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar