Motosikletiniz Kç model??ve orjinalliği

2006 model arka fren hıdrolık kolu degıstı (parcanın ısmı tam olarak buydu sanırım:) )

HİİŞŞŞŞT alo alırım anahtarını :cherry: :cherry: :cherry:
Benim olduğum yerde 61 model motorla rekor kıramazsın.
BMW R26 1956 model....
karbüratörü ve selesi orijinal değil kilometre saatide kırık. Yerli piston takılı falan filan... Canavar gibi çalışıyo işte daha ne olsun. Bu benim ilk motorum 1995 ten beri bende. Başka motor alsam da bu hep bende kalıcak.
Neden mi?
Çünkü Alman Helga Türk erkeklerine hayranım dedi de ondan:queen: :queen: :queen:

Maşalla buyur anahtar senindir :pale:

2006 orjinal.. ..........:cat: (Pardon eksozu performans yaptım içten kırılmıştı)

2007 Hyosung RT 125.. Doğal olarak herşeyi orjinal.. Umarım 2017 yılında da hala herşeyi orjinal diyebilirim:)

Benimkide 2007 model honda....:p
Full+full orjınal...

Son düzenleme:
2007 model 1200km
xenon far
yoshimura 3 oval egzost
seffaf tankpad
zerogravity cam

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1990 model ve bildiğim kadarı ile değişeni yok. tamamen orjinal nerdeyse. sadece -o da keyiften- performans için piston değiştirilmiş. Bende yan aynaları değiştirdim. Onlar da orjinal. sanırım bir ara boyatacağım için ilerde bir de boyası orjinal olmayacak :)
Bu arada huckle benim rt 125' te çok gözüm kalmıştı bir aralar ama o kadar para vermek işime gelmediği için vazgeçmiştin. nasıl bişi o motosiklet?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
1990 model ve bildiğim kadarı ile değişeni yok. tamamen orjinal nerdeyse. sadece -o da keyiften- performans için piston değiştirilmiş. Bende yan aynaları değiştirdim. Onlar da orjinal. sanırım bir ara boyatacağım için ilerde bir de boyası orjinal olmayacak :)
Bu arada huckle benim rt 125' te çok gözüm kalmıştı bir aralar ama o kadar para vermek işime gelmediği için vazgeçmiştin. nasıl bişi o motosiklet?

Ufak bişey....Ama şirin...Şeker.....:cat: :cat:

96model jawa whıte style boya dısında herseyı full orjınal ama yakında en kucuk vıdasına kadar sıfırlıcam motoru ee sımdıye kadar rektefıyeye gırmedı artık zamanı geldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar