13 Mayıs 2007 Pazar / Motosiklet.net Kocaeli Yuvacık Gezisi

arkadaşlar bizide yazın +1 olarak son anda bi aksilik çıkmazsa ordayız...

bu arada biraz daha detaylı bilgi verebilirmisiniz...kaç gibi dönüşe geçilicek kaç gibi orda olunacak ne kadar süre durulcak falan bu gibi konulara biraz daha açıklık getirebilirmiyiz...

bu arada minik kardeşimde gelmeyi düşünüyo cıbıfcı tayfayıda örgütleyip...

Güzel bi gezi olacağına şüphem yok...ama Anneler günü nedeniyle eşim ve kızımla olmayı planlıyorum...iyi gezmeler...

tşkler mete :) sen yengeyi ve kızını al gel :) hem hediyeden kurtulursun ;)

:queen: ülen senin tuzun kuru tabi...evine üj bej kilometre ötede...:p

Biz Kalamışı tercih ediyoruz dostum be...yani 2 saatlik yol var....küçük hacimle çekilmez...kızım daha 3 yaşında abisi...motura bindirmem ben onu...sakat işler...hem hanıma hediye alcaz (kızım vercek)hem anama...offf...:queen:

Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
Loft, vınvın, SuSpect, THERMOTON

Ooo Misafirlerimiz var :p

:queen: ülen senin tuzun kuru tabi...evine üj bej kilometre ötede...:p

Biz Kalamışı tercih ediyoruz dostum be...yani 2 saatlik yol var....küçük hacimle çekilmez...kızım daha 3 yaşında abisi...motura bindirmem ben onu...sakat işler...hem hanıma hediye alcaz (kızım vercek)hem anama...offf...:queen:

yaws abi aynısını bana biri demişti :D Asya crossla gaza gelip atlamış gelmiştim :p ama helali var iyi dayandı canavar :D

Son düzenleme:
Loft kardeş şu yuvacık yolunu birde Adapazarı yönünden tarif edebilirmisin , bu akşam bizim toplantı var derneğin , arkadaşlarla bir konuşalım bakalım bizim Poyrazlar öncesi günübirlik bir Yuvacık neden olmasın diyorum ama kısmet diyelim. Pazar birde Anneler günü ama bakalım :)

Sakarya' dan selamlar
günan

hocam gelmek isterseniz sizi karşılaya bilirim merkezde veya yahya kaptanda

Canım arkadaşlarım,geziden affımı rica ediyorum.Şimdiye kadar yazmamamın sebebi işle ilgiliydi.Belki gelir erkenden dönerim diye düşündüm ama benim makinayla ve muhabbet sebebiyle zamanında işte olamayacağımı hesapladım.Gelmişle beraber:cat: Sizlere iyi eğlenceler.:rendeer:

Son Güncel Liste

1 Loft
2 Skullhunter
3 Kaiser
4 Edy
5 Necdet
6 richy
7 discordian
8 cengizim
9 kırmızı
10 vınvın
11 biker_boyz
12 megadeat
13 emrreeee
14 dunpa
15 selcukates
16 mabad +1
17 maximundost
18 gümüş600f +1
19 darkk gt + 3
20 ilkcanercan
21 denizcimuzaffer
22 tencere + 2
23 regalci1903
24 starsailor
25 tarık81
26 bilooo +1
27 ennginn + eşi

Son düzenleme:
Ohh be topiğe bereket gelmiş maşallah.Cumartesi'ye kadar katılım dahada artar sanırım.
Darkdiamond,ben Edy ile konuştum "Gelsin,ben dönüşte benim R6'yı veririm,işe yetişir" dedi,aklında olsun :mrgreen:

Ohh be topiğe bereket gelmiş maşallah.Cumartesi'ye kadar katılım dahada artar sanırım.
Darkdiamond,ben Edy ile konuştum "Gelsin,ben dönüşte benim R6'yı veririm,işe yetişir" dedi,aklında olsun :mrgreen:

Teklif yeter:rendeer: hoş ben olsam teklif etmezdim ya neyse:cherry: .O makinaya kıyılırmı be abi benim gibi birine verilip:mrgreen: .
Kaiser'cim benim yerimede eğlenirseniz sevinirim.Resimlerle avunucaz artık:cat: .

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Gezi dönüşü muhtemelen 4-5 gibi olacaktır. Gezi alanında herkesin fikrine göre dönüşümüzü ayarlarız.

avrupa yakasından gidicek olan varsa benide götürebilirmi yolu hiç bilmiyorum..yada bu tarafta bi buluşma noktası ayrlandımı falan filan??*

edy

ben vermesine vereyim benim motoru ama Darkdiamond kendi motoruyla daha çabuk gider işe.

Outlet Center a karting yeri açıldı yeni. dönüşte bi karting kapışması da olabilir :cherry:

Super Moderator
evt arkadaşlar bi güncel yapalım
topic aşşalara düşmüş
hafta sonu gezi var kimse ilgilenmemiş topicle
ne o bahar yyorgunluğu mu var herkeste hadi arkadaşlar elleri görelim

OOOOooo,
katılımlar artmış yav, cuma ya kadar daha da olur heralde. Biz kararsız kaldık araba ile mi gelsek yoksa Motorlamı diye:silent:
Gönlüm elbette Motordan yana :p Edy yavv, bana 2-3 beygir versene ödünç olaraktan:queen: Vallah geri vererim

yaww şu pazar gününübi yandan iple çekiyorum bi yandanda bi aksilik çıkmaz inşallah diyorum malum işçiyiz son anda mesai demezler inşallah walla şimdiden sabırsızlandım eğer gelemezsam çok şey kaçıracağım kesin bide izmitli olupta oraya gelemezsem tam çileden çıkarım:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar