[Manisa - MT]

odun işini ben hallederim siz o tarafı kafanıza takmayın.nevresim olayına gelince herkesin evinde vardır herhalde evinden uzakta olan vs sorunlar ile ilgili olarak bir hal çaresine bakarız.sıcak su olayına gelince resimde ocak gördüm suyu ısıtırız tencere içinde olur biter:cherry: önemli olan arkadaşlar; rezervasyon olayı şimdiden bence manisa'da ki arkadaşlar ilgilenip hangi haftasonuna ayırtabilirler onu bir araştırsınlar ÖZLEM emeğin ve uğraşın için teşekkürler ...

biz giderken en iisi yanımıza koca bi kazan alalım
yada spil dönüşü deniz sefasıyla sezonu açalım

özlem bu spil olayını mecitle bir görüşsen diyorum. sanırım bunu organize edebilirsiniz. izmirden dostlarımızı da çağıracağız. keyifli bir haftasonu olucak. serkan bey hoşgeldin. sesin soluğun çıkmıyor hiç. neden ki? toplantı olayını görüşmemiz lazım. bana en kısa zamanda dön oldu mu?

mecit karakayıp yakalarsam konuşurum
biz bu hafta bi toplantı yapalım bence arkadaşlarr
yüzyüze konuşlaım hem spili hemde bir sonraki çocuk esirgeme ziyaretini

bu arada serkan güzel bi haftasonu geçirmişsinizzz
balığınnn yanında roka da vardı sanırımmm

Son düzenleme:
yok valla bende mecite katılıyorum hızınıza yetişemiyorum artık. Tamam ihtiyarladık ama ya sizde bir yerinizde durun kardeşim. cuma bıraktığımda topic te milletten hiç ses yoktu. biri rusya'ya biri ıraq'a gidiyordu. Pazartesi bir baktım piknik hıdırellez, balık, olta, ağaçevler vs vs. Arkadaşlar japonlar CEP TLF denen teknolojiyi buldular. Benim gibi haftasonu internet özürlüler için bu teknoloji çok kullanışlı oluyor. Bak varya bir daha olursa gelir mangalınıza su dökerim.

ARKADAŞLAR HERKESE SELAMLAR,,,
SANKİ BU ARALAR BİRAZ KOPUĞUM TOPİKTEN AMA GENEDE YANINIZDAYIM,,MERAKLANMAYIN..

EVET BU HAFTAKİ TOPLANTI TOPİĞİMİZ ŞU AN İTİBARİYLE DUYURULAR BÖLÜMÜNDE AÇILMIŞTIR..

Üstad sen beni can evimden vurdun şimdi yaa:)Ama dönüşüm muhteşem olacak...

BİLİYORUM NASIL GAZA GETİRİRİM ONUN PEŞİNDEYİM KARDEŞİM ,YAŞASIN KÖTÜLÜK:cherry:

bu arada serkan güzel bi haftasonu geçirmişsinizzz
balığınnn yanında roka da vardı sanırımmm

NE YALAN SÖYLEYEYİM VARDI :) ama onlarında fotosu konmaz ki topiğe :cherry:

yok valla bende mecite katılıyorum hızınıza yetişemiyorum artık. Tamam ihtiyarladık ama ya sizde bir yerinizde durun kardeşim. cuma bıraktığımda topic te milletten hiç ses yoktu. biri rusya'ya biri ıraq'a gidiyordu. Pazartesi bir baktım piknik hıdırellez, balık, olta, ağaçevler vs vs. Arkadaşlar japonlar CEP TLF denen teknolojiyi buldular. Benim gibi haftasonu internet özürlüler için bu teknoloji çok kullanışlı oluyor. Bak varya bir daha olursa gelir mangalınıza su dökerim.

kardeşim bekliyorum toplantıya ona göre eş dost topla hepsini gel konuşacak şeylerimiz var :)

serkan abii 06,05,2007 zeytinli ova fotoları cok kalabalıktı abi
sabah süleymanlı çamlığında yemeğimizi yedık sonra zeytınlıova yollarına gaz çevırdık :D
3 motorduk gzl bi gezı olduu

resimlerim093ul2.jpg

resimlerim095zg9.jpg

resimlerim091ne2.jpg

resimlerim098jg4.jpg

resimlerim071xt8.jpg

resimlerim061zg5.jpg

oooooooo kemal ALLAH muhabbetinizi artırsın çok kalabalıktı be abicim iyi yer bulmuşsunuz !

kemallllllllllllllll,,,,sakın bu piknik senin motorun kutlaması olmasın oğlummmmmmmmmm..

aman haaaaaa sakın haaaaaaaa,,öyle bir hata yapma hani....

pekbi kalabalığız,,öyle 3 kişiyle kurtulamazsın..

lodosum pazar günü baskın yapacaktım ama çok yoruldum.sahilde dinlenip geri döndüm .bir dahaki sefere kaçamazsın:queen:

kemal bi ara bende uğradım ama görüşemedik.yoksa hepsini yerdim onların

Son düzenleme:
walla arkadaşlar daha cuma akşamından kaçtım çeşme karaburuna :) zeytinliovaya gelseniz dahi beni bulamazdınız büyük bi hayal kırıklığı olurdu sizin için:cherry:
bi önceki sayfada fotoları var tarık bakabilirsin :p

mecitt abii motoruu ve ehlıyetı kutladıkk bunları atlattıkk sıra sızee gelıyorr en sonn sizee abı tamam mıı sözüm sözz z.ova cok gzl bu aralarr

mertcimm keskee sendee gelseydınn hıdırellezz dıyeee cokk kalabalık ve co gzl dıı ortamm larr mukemmeeldıı

tarıkk abii bendee senıı yoldaa gördumm tam önünü kesecektımm fırladınn gittinn ::D:D:D
birdahı seferr beraber kacarız z.ovayaa

mecitt abii motoruu ve ehlıyetı kutladıkk bunları atlattıkk sıra sızee gelıyorr en sonn sizee abı tamam mıı sözüm sözz z.ova cok gzl bu aralarr

mertcimm keskee sendee gelseydınn hıdırellezz dıyeee cokk kalabalık ve co gzl dıı ortamm larr mukemmeeldıı

tarıkk abii bendee senıı yoldaa gördumm tam önünü kesecektımm fırladınn gittinn ::D:D:D
birdahı seferr beraber kacarız z.ovayaa

ya evet kemal. valla bekliyoruz ne zaman kutlama olacak diye.bu olaya ivedilik katsak diyorum.

selam manisa mt aylesi yolunuz akhisara düşer ise sizlerle tanışmayı beklerim herkezin yolu açık olsun kemal bu arada o cız bızlar nasıl geçti boğazın dan hem o motorun tekerlerini doğrutalım artık hadiii

Son düzenleme:
VAY BE MİLLET HAFTA SONU BOŞ DURMAMIŞ Bİ KEK BİZDİK HERHALDE :pr: KAÇAMAK YAPMAYAN MANGAL YAKMAYAN AMAAAAA BUNUN ACISI FENA ÇIKAR:silent: BENDE ALEMİN KRALINI YAPIP VERMEZMİYİM NETE :cyclopsan GÖRÜN BAK SİZ O ZAMAN NASIL OLUYOOOO MİLLETİ KUDURTMAK:cherry:

Gürkay beni de çağır da yapalım bi mangal. Alalım her çeşidinden etleri yakalım misler gibi de yiyelim. Resimleri de çakalım siteye görsünler

Gürkay beni de çağır da yapalım bi mangal. Alalım her çeşidinden etleri yakalım misler gibi de yiyelim. Resimleri de çakalım siteye görsünler

eywallah kardeşim aynen öyle dediğin gibi yapıcaz biz ezilenler bir arada toplanıp göstericez onlara olta nasıl atılır mangal nasıl yakılır R&K nasıl içilir:queen: kimse bizi tutmasııııınnnnnn:p

serkan kardeşim balıklar iyiimi bari
seni evde maç seyretmeye çağırdığımda şaka söylediğini sandım
senin bahaettiğin saklı bahçe orasımı
gerçekten çupra ve kefal için ideal biyer
sezonu açtın hayırlı olsun :bounce:

adaş saklı bahçe değil herkes biliyor ancak karaburun millete ters geliyor,virajlı birde , bizimde virajlar arayıpta bulamadığımız şey :) doğa harikası yarı bakir sayılabilecek (şimdilik)yerlerden bi gün nasip olur beraber gideriz grup olarak.

selam manisa mt aylesi yolunuz akhisara düşer ise sizlerle tanışmayı beklerim herkezin yolu açık olsun kemal bu arada o cız bızlar nasıl geçti boğazın dan hem o motorun tekerlerini doğrutalım artık hadiii

mehmet kardesımm tst nerde kalıyorr yaaa anlat ta geleyım bı gun yanınaaa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar