Herkese merhabalar;
Erhan abi resimleri çok uğraştım bir türlü ekleyemiyorum. Birgün bu işi bana bizzat gösterirseniz sevinirim.
Gerçekten muhteşem bir gezi oldu. Bu gezide güven vardı, hiçbir zaman motorumun güçsüz oluşundan dolayı geride kalır mıyım dişye endişelenmedim. Bu gezide macera vardı, Hasan yolları, geçişleri çok iyi seçiyor, çok iyi biliyor ediyor. Bu gezide paylaşım vardı, herkes tozu toprağı, yorgunluğu, hedefe ulaşma keyfini, aynı oranda paylaştı. Bu gezide damak tadı vardı, o sucuk ekmeklerin keyfini, en pahalı restoranda yediğiniz alevli ızgarada bulamazdınız. Hatta bu gezide "neredeyse" keçi etinde "kuyu kebabı" bile olacaktı da.... neyse.
Katılan herkese teşekkür ederim. Motoru hala yıkamadım. Bakıp bakıp gezi aklıma geliyor.
@salton, dostum merhaba. Bu motor bende vardı. Ancak epey bir elden geçti. Boyandı, tüm motor bağlantıları yenilendi. Gezide de fena performans göstermedi hani. Biraz hacminden dolayı abilerinin yanında zorlansada, üzmedi beni. Şimdi sadece sticker çalışması yapılacak, birde ön gösterge paneli. O zaman daha güzel olacak.
@dishy, merhaba. Emin olabilirsin. Tam takım lokma anahtar seti, kısa ve uzun yıldız tornavida (4 adet) 8-10-12-14-16 arası kombine anahtar, 8-9,10-11,12-13,14-15,16-17 açıkağız anahtar, allen takımı, 2 adet pense mevcuttu. Ne olur ne olmaz değil mi?
@TT532 dostum üzülme, sıralı LPG taktırırız, km'de 40bin lira ile taş çıkartırız herkese

.