Günümüz yine Çengelköy'de dost sohbetinin yanında müthiş menemenlerle başladı. Ama bu sefer denizcieylem'in

yaptığı harika kek ve kurabiyeler kahvaltıya damgasını vurdu, menemenlerin pabuçunu dama attı :queen: :queen:
Arkasından yuvaya geçtik. Yuvada günün adamı sevgili dostdark oldu :cat: Kurduğu ses sistemi ile çocuklara ve bize keyifli saatler yaşattı:rendeer:
Yuvadan ayrılma zamanı geldiğinde; geçirdiğimiz güzel saatlere doyamadığımız ve sevgili Soner'in ( dostdark) doğum gününü kutlamak için Validebağ Öğretmen Evine gitmeye karar verdik.
DOSTDARK; nice doğumgünlerini birlikte, sağlıkla ve ağız tadıyla kutlamayı dilerim.İyi ki doğdun ve iyi ki seni tanıdık . Ses sistemi için ama en önemlisi doğumgününde bizlerle ve çocuklarla olduğun için :rendeer:
STARSAİLOR; gece hiç uyumamana rağmen, sabah erken saatlerde söz verdiğin için bize geldiğin ve süslemeleri, şekerlemeleri aldığın için :rendeer:
DENİZCİMUZAFFER; güzel sohbetin ve çocuklara gösterdiğin sıcak ilgi için :rendeer: ( tekne sözünü unutmadık unutturmaya da niyetimiz yok :queen: :queen: )
DENİZCİEYLEM ; harika keklerin ve kurabiyelerin için :rendeer: ( seni tanıdığıma çok memnun oldum :wiinkk: bu arada kurabiyenin tarifini bekliyorum

)
EDY; bu organizasyonda bana yardımcı olduğun ve her iki ziyarette de çocukları mutlu etmek için elinden geleni yaptığın, özellikle de öğretmen evindeki neşen için :rendeer:
ESKİCİ;beni kırmayıp bütün nazımı çektiğin , EDY ile birlikte bütün gün koşturduğun ve güzel sohbetin için :rendeer:
AKBULUT; kaşlagöz arasında ortadan kaybolup eksikleri tamamladığın için :rendeer:
DELİPOYRAZ; Hasan Tan Çocuk Yuvası ile tanışmamıza vesile olup palyacoyu ayarladığın için :rendeer:
CAPRİCE3434; uzun bir yolculuğu göze alıp bizimle olduğun

ve içecekleri temin ettiğin için :rendeer:
KIRMIZI; günlerdir bu organizasyonla ilgili kafanı şişirmeme ses çıkarmadığın, bana destek olduğun ve en önemlisi senin gibi bir kardeşim olduğu için :rendeer:
SKULLHUNTER; maddi manevi desteğin için :rendeer:
KAİSER; maddi desteğin için :rendeer:
ayrıca bugün çok istemesine rağmen aramızda çeşitli sebeplerle olamayan arkadaşlarıma ÇOK ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR ederim :rendeer: :rendeer: :rendeer: