Ay IŞIĞI MANASTIRI

Merhaba arkadaslar,
Bugun ne yapalim ne yapalim derken, ayarsiz İboyla beraber Cunda ya gidip cay icelim dedik, baktik cay icmek bize gore degil, caylari yudumladigimiz gibi dag yollarina daldik... Ay ısıgı manastiri diye hep duyardim ve senelerdir sadece bir kere tekne turundayken gorebilme firsatim olmustu, dedim gidip orayi bulalim... Cunda nin biraz ilerisinde yari asfalt yarisi toprak yola daldik... in cin top oynuyor, yolu soracak kimseler yok, derken 3 haneli bi koye geldik, orada 77 yasinda keci sagan Ahmet amcayla selamlasip yolu sorduk, ikinci koyu gecip zeytinlerin arasindan tirmanmaya basladik...

Bize oraya motorla giremessiniz demislerdi bizde aldiris etmemistik, İbo ybr siyle crossculara tas cikardi, derken onun icin motorunu birakma vakti geldi ve tek motor ilerlemeye basladik... ve mutlu son, nirvanaya ulastik, cunku Manastir in icine kadar girdim motorumla...

oraya vardigimiz gibi İbrahim in dedigi tek soz, '''''cunku huzur dolu bir yer ve ayri bi dunyaydi orasi''''.
yıkılmak uzere olan manastirin altini ustune getirdik, fark ettigimiz en ilginc sey butun yapilarin Altin avcilari tarafindan delik desik edilmesiydi, manastirin arkada taraflarinda turlarken oradaki diger yapilarin, cesme vs.lerin de belli yerlerden kazildigini farkettik... tabii İbo da gaza gelip bi kac yeri incelemeye aldi, hatta uzerinde isaret olan topraklari esmeye basladi:))) biseyler bulursak iki tane saglam cross alacaktik ama olmadi:)))

saatlerce oralarda gezindikten ve hayaller kurduktan sonra gunes batacagi aklimiza geldi ve yola koyulmaya basladik, simdi inisin cikisi vardi ve hic de kolay olmadi...

photo0001bw2.jpg

photo0002iz3.jpg

photo0003hu6.jpg

photo0009yl7.jpg

photo0015xz5.jpg

photo0016lx2.jpg

photo0019ho1.jpg

photo0021sw4.jpg

photo0022vn1.jpg

photo0023nu5.jpg

photo0024md1.jpg

photo0025mf3.jpg

photo0026cy1.jpg

photo0027mg5.jpg

photo0028oi1.jpg

photo0029ii0.jpg

photo0030sz4.jpg

photo0031aw8.jpg

photo0034dn8.jpg

photo0036rd3.jpg

photo0037sg1.jpg

photo0038yb2.jpg

photo0039ub5.jpg

photo0042md1.jpg

photo0045oh7.jpg

photo0050dp2.jpg

photo0057hk2.jpg

photo0064ev4.jpg

photo0065kn2.jpg

photo0066vs0.jpg

photo0067jw6.jpg

photo0069bq7.jpg

photo0071nf2.jpg

photo0074fj5.jpg

photo0075yf2.jpg

photo0079ot6.jpg

photo0083pa5.jpg

photo0085dz1.jpg

photo0087yl7.jpg

photo0091ec9.jpg

photo0099bk2.jpg

photo0004qs4.jpg

photo0005lc0.jpg

photo0006rm7.jpg

photo0006ch9.jpg

geri donerken Ahmet amcayla tanistigimiz cifflikte mola vermeyi dusunduk zaten yolumuzun ustuydu, birer kahve icip, kisa bi de muhabbetten sonra tekrar yola koyulduk...
Mekan cok guzel, sessiz sakin, otantik yani herseyiyle orjinal, cok hosumuza gitti, ayriyetten kiralik 8 odasi dahi var... en onemlisi oradaki insanlarin hos sohbetiydi...
photoz00121fa2.jpg

zphoto0016rn9.jpg

zphoto0018ek8.jpg

zphoto0020ga9.jpg

zphoto0021kz7.jpg

zphoto0022lc4.jpg

zphoto0023dz5.jpg

zphoto0024rs4.jpg

zphoto0025oz3.jpg

zphoto0026ko2.jpg

zphoto0027ko5.jpg

zphoto0028yr4.jpg

zphoto0031jl2.jpg

zphoto0034sz6.jpg

zphoto0037ru6.jpg

zphoto0038tg9.jpg

zphoto0039cx8.jpg

Ve 15 km yol aldiktan sonra Ayvalik merkeze gelip dinlendik...
zphoto0041ah7.jpg

zphoto0042ik1.jpg

zphoto0044ls2.jpg

zphoto0045ac9.jpg

zphoto0046wt8.jpg

simdilik bu kadar arkadaslar, belki bi kac tane de manzara resmi yuklerim sonra...

sercan bizi delirtmek için paramı alıyosun olm sen :)

kardeşim bizim makineler girmez o yollara ama sayenizde dünya gözü ile görmüş olduk mekanları :pr:

Gezi ve fotoğraflar çok güzel :cat:

Keşke bazı fotolarda kasklar da takılı olsaymış...

resimler güzel ellerinize ve motorunuza sağlık....:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam fenasın valla tebrikler çok güzel fotolar çok güzel yerler zevkle devamını bekliyoruz

yaw hocam su far lari nasil yaptiniz birde gercekten ii gosteriyormu bi aydinlatsan bizi su konuda :cyclopsan

kardeşim bizim makineler girmez o yollara ama sayenizde dünya gözü ile görmüş olduk mekanları :pr:

kardesini mi kirican, sat ss'i al bi sm rahatina bak... hem sana darildim insan dogum gununde bizden uzaklara kacar mi?:salut: ne isin var Karaburun da, biz sana gelecektik sen kacmissin? Dogum gunun kutlu olsun:rendeer:

Gezi ve fotoğraflar çok güzel :cat:

Keşke bazı fotolarda kasklar da takılı olsaymış...

tesekurler dostum, kask konusunda tutumu mu bilirler, hareket halindeyken kasksiz gaz acmam.. sadece 20 metrelik bi alanda fotograf icin cikardim, bi de merdivenden indirirken, hepsinde de ayaklarim yerde, ama geri kalan butun resimlerde yani hareket halindeyken kaskim takilidir... senin de bu tutumun hosuma gitti...:cat:

resimler güzel ellerinize ve motorunuza sağlık....:cat:
tesekurler frog...

hocam fenasın valla tebrikler çok güzel fotolar çok güzel yerler zevkle devamını bekliyoruz
umarim bi gun bi yerlerde beraber gazlariz...

yaw hocam su far lari nasil yaptiniz birde gercekten ii gosteriyormu bi aydinlatsan bizi su konuda :cyclopsan

dostum ben bunlari yurtdisindan getirdim, bir kac arkadasa da gonderdim, herkes memnun...

umarım dostum.............
benım memleket ızmır gelınce bulurum ona gore

Afferin ikinize de...

Ulen hergele!!!

gençliğimi aklıma getiriyosun.

:pale:

İçim sızladı fotoğraflara bakarken.

neler geçti gözümün önünden.

Bir daha afferin.

gezin...
Bu günler bi daha geri gelmiyor.

:cyclopsan

müsadenizle...

biraz,
ağlıycam.... :salut:

güzel resimler ellerinize saglık.

bu orada o bıyıklı'nın restorantı bizim şu bıyıklı arkadaşın restorantımı oluyor?

sanırım siteden ayrılmıştı ......:queen: :queen: :queen:

abicim deli gezmişiniz yinede adamı çatlatıyonuz yaaa...gurbettyiz abijim yarama niye tuz basıyosunuz bakayım?

Beğenmek ne kelime bayıldım yaa !!! Süpersiniz valla Ybr yi o yollara soktun ya helal sana :cherry: :cherry:

E sende al bi kross ne anlarsınız ss ten bilmem :)

bu orada o bıyıklı'nın restorantı bizim şu bıyıklı arkadaşın restorantımı oluyor?

sanırım siteden ayrılmıştı

Gülmeni gerektirecek bişey yok, burda olması gereken bi adamdı o...

umarım dostum.............
benım memleket ızmır gelınce bulurum ona gore
Her zaman beklerim ama ben 5 ayligina Bodruma yol aliyorum.. oraya da beklerim...

Afferin ikinize de...

Ulen hergele!!!

gençliğimi aklıma getiriyosun.

:pale:

İçim sızladı fotoğraflara bakarken.

neler geçti gözümün önünden.

Bir daha afferin.

gezin...
Bu günler bi daha geri gelmiyor.

:cyclopsan

müsadenizle...

biraz,
ağlıycam.... :salut:

tesekurler abi, iki hafta once yine geldim Mannheim'a... Ekim ayi gibi cookk uzun sureligine gelecegim... o zaman ara ara seni ziyarete de gelecegim:)

güzel resimler ellerinize saglık.

sanırım siteden ayrılmıştı ......:queen: :queen: :queen:
Ben de oyle zannettim ve de sordum oradakilere, sanirim arkadasin adi Baris idi... ama net bi cevap alamadim...

çok güzel yerler tam cross'luk bende olmak isterdim.
Aslinda Ayvalik ve cevresi hakkatten tam corssluk yerler... gezdikce daha da seviyorum Ayvalik i....

resimler ve gezidiğiniz yer harika saolun
tesekurler erol dayi...

abicim deli gezmişiniz yinede adamı çatlatıyonuz yaaa...gurbettyiz abijim yarama niye tuz basıyosunuz bakayım?
Umut bitir artik sende su okulu...:wiinkk:

oooff süper gezi tebrikler.:cat:
tesekurler SeRHaT...

Beğenmek ne kelime bayıldım yaa !!! Süpersiniz valla Ybr yi o yollara soktun ya helal sana :cherry: :cherry:

Bizim ayarsiz 125 nickli İbrahim arkadasimiz hakkatten ayarsiz:mrgreen:
tesekurler dishy....

Hoca eline saglık güzel fotolar, güzel anlatım
Sağlam geziyosun hoca bu aralar
Nası yapıyosun

sercan valla ayarsızla tozu dumana katmışsınız cok harika bir gezi olmuş kendinize iyi bakın bigün cıkın gelin iboyla

Hoca eline saglık güzel fotolar, güzel anlatım
Sağlam geziyosun hoca bu aralar
Nası yapıyosun

tesekurler rene, nasi mi yapiyorum sabah uyandigim gibi kendimi disariya atiyorum ve isaret parmagimi islatip havaya kaldiriyorum, ruzgar neye yone esiyorsa bende o yone yelken pardon gaz aciyorum:)

sercan valla ayarsızla tozu dumana katmışsınız cok harika bir gezi olmuş kendinize iyi bakın bigün cıkın gelin iboyla
abi benim son gunlerim artik Ayvalikta, Allahin izniyle Bodruma gececgim ama geziyle karisik biseyler yapacagim... buyrun hep beraber Bodrum a gaz acalim...

Dun gece Ayarsiz ibonun Balikesirden iki dostu geldi, bugun onlari da alip 3 motor 5 kisi Cunda ya dogru yol aldik, yine tam caylari soyleyecegimiz sirada motorlarimizi inceleyen bi grupla karsilastik, '''yawww abi sizin altinizda binlik makinalar varken bizim kilere mi goz diktiniz''' diye bi laf attim ve cok guzel bi cevab geldi, tanistik kaynastik, 1 saatlik bi muhabbetten sonra hep beraber gaz actik... Aliaga ve Sakrandan motor dostlari, onlarada burdan selamlarimi iletiyorum...

photo0030na6.jpg

photo0032dc3.jpg

photo0021fp4.jpg

photo0022pu4.jpg

photo0025on7.jpg

ulan sercan bana ybr yi o yollara sokturdunya helal sana...
böle giderse ben de alcam galiba bi cross...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar