[Sinop - MT]

dostum bu hafta bi hareket olmadı yayın yönetmenimiz sınava gitmişti inşallah haftaya güzel resimlerle döneriz sitemize :cat:

puhahahahaha :queen: :queen: hocam baş rolde esasoğlanı oynayabilirimiyim. hani şakacıktan ölüyor sanılsın ama ölmesin sonradan çıksın felan falan yanii :) yayın yönetmenii noliii atii puhahaha:queen: :queen: :queen:

Atın atın. Buldunuz tabi cillop gibi memleket, hem resimleri atarsınız hem de havanızı :mrgreen:

dostum bu hafta bi hareket olmadı yayın yönetmenimiz sınava gitmişti inşallah haftaya güzel resimlerle döneriz sitemize :cat:

Bu hafta da kurtardınız paçayı ama haftaya bukadar toleranslı olmam ha, ona göre :mrgreen:

Ya Bathu, o Mustafa Bekir Tayfun dayına selam söyle telefon etmeyecekse ver özelden telefon numarasını ben arayayım, Yeye'nin selamı var de ona :mrgreen:

Atın atın. Buldunuz tabi cillop gibi memleket, hem resimleri atarsınız hem de havanızı :mrgreen:

Bu hafta da kurtardınız paçayı ama haftaya bukadar toleranslı olmam ha, ona göre :mrgreen:

Ya Bathu, o Mustafa Bekir Tayfun dayına selam söyle telefon etmeyecekse ver özelden telefon numarasını ben arayayım, Yeye'nin selamı var de ona :mrgreen:

ağbi aramış seni kapalıymış tekrar aramış sen açmamışmısın bişeler diyordu dayım devamlı arazideler köy hizmetlerinde çalışıyor ondandır herhal tekrar iletirim sitemini:)

Allah allaah. Yav Bathu şimdi çok üzüldüm ha. Kesin çok terso bir anıma denk gelmiştir. Güme gitti desene :( İş icabı o kadar çok bilinmeyen çağrı geliyor ki hepsini dönüp arayamıyorum ha. İşimin ne olduğunu söylemem :mrgreen:

Bir topic te Sinop'tan bukadar sayfa dolusu mesaja çok şaşırdım doğrusu nekadar hoş.Harikasınız arkadaşlar bende sinoptayım:cat:

bu arada arkadaşlar garajın karşısındaki bridgestone bayiliği bizim eniştenin..işi olmadığı zaman orda duruyorum..gelenlere sıcak bi çay eşliğinde tanışmak isterim..atilla kardeşimizi görüyorum geziyor bol bol:)

Son düzenleme:
Bir topic te Sinop'tan bukadar sayfa dolusu mesaja çok şaşırdım doğrusu nekadar hoş.Harikasınız arkadaşlar bende sinoptayım:cat:

bu arada arkadaşlar garajın karşısındaki bridgestone bayiliği bizim eniştenin..işi olmadığı zaman orda duruyorum..gelenlere sıcak bi çay eşliğinde tanışmak isterim..atilla kardeşimizi görüyorum geziyor bol bol:)

Hoşgeldin dostum aramıza :rendeer: Şu sinopta yeşil bir kawa var diyorlar hiç görmek nasip olmadı yoksa o motor senin mi? nerde kullanıyorsun o motoru anca samsuna gidilir kezaa şehirde ölür o motor 1. vitesten 2 ye atacak yer yok sinopta

bathu, evet şehir içi kullanımında rahat değil.şu sıralar işlerimin yoğunluğundan dolayı fazla çıkaramıyorum..yazın nasip olursa samsun ankara konya ve izmir planım var.şehir dışı gezilerim için aldım zaten:wiinkk: bu arada seni sima olarak tanımıyorum eğer beni görüp durdurursan tanışma fırsatımız olur kardeşim :cat: bu fotoyu geçen çektim mezbahane nin üst tarafı bilirsin.şimdilik şehir içindeyim :rendeer: keyifli sürüşler

bu topice de birkaç resim koymuştum

http://www.motosiklet.net/forum/tan...ari-bulusma-ve-bilgi-paylasim-basligi-41.html

Son düzenleme:
Ya excavator, nickin nereden geliyor, seninle meslektaş olma ihtimalimiz var mıdır? Yani excavation eskilere dair mi yoksa başka bir şeyle mi ilgili :silent:

excavator_zx6 sen beni sima olarak biliyorsun ama ben seni hiç görmedim motorun üzerinde gezerken görürsem gelirim yanına. Bizim her hafta sonu pazarları gezilerimiz var sende gel diyecem ama racing motorla zor sokmazsın bozuk yollara. mesela bu hafta sonu 2. samsun turumuz var motorlarla hava güzel olursa gidicez aklında olsun sinop mt olarak samsundayız gelebilirsin

kardeşim olarak demiyorum ama senin le gurur duyuyorum aslanım benım güzel resimler paylaşım için teşekkür ederiz

coşkun kardeş aramıza hoşgeldin vay be kocaman adam oldun sende hee incedayı dan hatırlıyorum seni abi'n yaKIN arkadaşımdı dün geldim ziyaretine ama yoktun enişten vardı bu arada motorun güzel allah kaza bela vermesin güle güle kullan görüşmek üzere :cat:

Ya excavator, nickin nereden geliyor, seninle meslektaş olma ihtimalimiz var mıdır? Yani excavation eskilere dair mi yoksa başka bir şeyle mi ilgili :silent:

excavator bildiğim kadarıyla iş makinası harfiyat işlerinde kullanılan coşkun da zaten ailece harfiyat işiyle uğraşıyor yıllardır bildiğim kadarıyla :cat:

Son düzenleme:
vay be bı bız carısma yapamadık su nette ama yapıcam az kaldı bekleyın :

motorumu artık sattım sımdı kanunı rokko 150cc alıcam aynı rokko lolıpop reklamı gibi oldu he artık onun heycanı var sinop mt ye yakışır bir scooter yapcam :cat: :queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
tanrinin_kirbaci57atilla kardeşim bugün seni start motorcunun orda gördüm gelecem dedim..ama gerçekten inşaata bakıp gelecektim.babam iş çıkarmasaydı..kusura bakma gelemedim.:pale: artık daha müsait bi zamanda uzun uzun konuşuruz kardeşim:rendeer:

muvattali evet excavator operatörüyüm şirket işletiyoruz atilla çok şaşırttı beni iyi biliyor:) mezar kazmıyorum ama iş olsun yeterki toplu mezar bile kazarım:p keyifli sürüşler dilerim hepinize :rendeer:

muvattali evet excavator operatörüyüm şirket işletiyoruz atilla çok şaşırttı beni iyi biliyor:) mezar kazmıyorum ama iş olsun yeterki toplu mezar bile kazarım:p keyifli sürüşler dilerim hepinize :rendeer:

Tamamdır kardeş, iş çıkarsa haber veririm:mrgreen:

bathu Tayfun dayın dün aradı konuştuk. 1976'da ayrılmıştık, birkaç yıl sonra sadece bir kez görüştük ve yak. 27 yıl sonra senin sayende konuşabildim kendisiyle. Tekrar teşekkürler..

Tamamdır kardeş, iş çıkarsa haber veririm:mrgreen:

bathu Tayfun dayın dün aradı konuştuk. 1976'da ayrılmıştık, birkaç yıl sonra sadece bir kez görüştük ve yak. 27 yıl sonra senin sayende konuşabildim kendisiyle. Tekrar teşekkürler..

ya arkadaşlar beni utandırıyorsunuz gerenk yok valla sadece boş olmadığımızı bvilin yeter bana herkeze selamlar:cat:

slm

arkadaslar cok ozur dılerım hıc bakmamısım buralara boyabattan ateş optık egerkı gelırde ugramazsanız darılırım hastanenın karsısındayım kızmayın ma bu hafta sonu yesıl bır kanuni race ıle sınoptaydım hıc bırınızı zıyater etmedım ozur dılerım ama soz verıyorum ya bır yada ıkı hafta sonra yanınızdayım edresını veren herkezın yanına ugrayacagım ve tyabıkı mısafırlerımız gelırse ıl dısından ıllakı boyabattan gececek ben sınopa kadarda getırırım eslık ederım kıb bundan sonra beraberız

hanısınız mıllet nerlerdesınız gunaydın herkeze hayırlı iş başılar motorum arza yapmıstı bende zealsun kırmızı vardı nasıpse yarın alıyorum astamonudan buda demektırkı sınop artık ılk seyehat yerım zıyaterlerını sıklastıralım hafta sonları mt gurup olarak bakın yapalım bıryerlere

hanısınız mıllet bende sandım burası aktıf harbı katılmak lazım sınoplular olarak bırlık olmak lazım ama kımse yok.. olsunbe guzelım varlıgın yeter )::):):):

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar