[Sinop - MT]

Slm

Cumartesi Pazar Gunlerine Olursa Herzaman Katilirim Ama 7 Sinde Dugun Var Onun Icin Ikinci Haftasi Olabilir Musaitim Nasip Sen Gene Haber Verde Hallederiz Ah Arkadaslarimda Ehliyet Volsa Yer Gok Inlerde Yok Iste Sadece Bende Var Onun Icin Pek Sarmiyor Tek Kendine Iyi Bak Gorusmek Uzere..

slm arkadaşlar aranızda bi sinoplu daha var. ama şu an istanbul da ikamet etmekteyim kısmetse temmuz un 2. haftası memleketimdeyim. ama motorsuz tabiki görüşmek üzere arkadaşlar. :rendeer:

:salut:ya bathu sana abi bile diyecek kadar saygı bırakmadın kendınde senın paran kadar bizim sevgimiz saygımız var sen kendı yolunu çizdin az uzak dur ya cvpda yazma nette rahat bırak benzın paramız yokmuş benı kendınle karıstırdındın dedğin gibi ben 18 yasındayım daha o kadar paramız yok 26ya geldiğimde sölersin şimdi yazdıklarını senı böle bilmezdım ama insanı baştan tanıyamıyosun kı nese terbiyemı bozmıyım seviyene düşmim hade eyvallah
:salut: :salut: :salut: :salut:

:salut:ya bathu sana abi bile diyecek kadar saygı bırakmadın kendınde senın paran kadar bizim sevgimiz saygımız var sen kendı yolunu çizdin az uzak dur ya cvpda yazma nette rahat bırak benzın paramız yokmuş benı kendınle karıstırdındın dedğin gibi ben 18 yasındayım daha o kadar paramız yok 26ya geldiğimde sölersin şimdi yazdıklarını senı böle bilmezdım ama insanı baştan tanıyamıyosun kı nese terbiyemı bozmıyım seviyene düşmim hade eyvallah
:salut: :salut: :salut: :salut:

ben sana öyle bişeymi dedim hiç paran yok dedimmi şimdi tesüfederim olmadı yakışmadı bu dediklerin daha küçüksün söylediğim cümleyi bile anlamamışsın gençliğine veriyorum birdaha olmasın. satmışsın motorunu hayırlı olsun

slm

hangıbnızın haksız oldugunu bılmıyorum bılmekte ıstemıyorum ozelden yazın lutfen bır mısafırtde okuyor bu kanalı yakısmaz bıze kım kımle derdı varsa cıkar karsısına konusur yeterkı haklı olsun yuzu vardır yanı neyse kendınıze ıyı bakın hafta sonu erfelek cuma gecesı yanı cumartesı selalelerı gezıp aksamı sınop orman kampı :):): genemı demeyın baska yer yok pazar denız benım kımseye vermem :):):

cuma gecesı samsuna gıdıp cumartesı aksamı sınop a gelme planı douyor buyuk ıhtıal bılmıyorum yarın aksammı sabırsızklıkla beklıyorum ::)

Son düzenleme:
hangıbnızın haksız oldugunu bılmıyorum bılmekte ıstemıyorum ozelden yazın lutfen bır mısafırtde okuyor bu kanalı yakısmaz bıze kım kımle derdı varsa cıkar karsısına konusur yeterkı haklı olsun yuzu vardır yanı neyse kendınıze ıyı bakın hafta sonu erfelek cuma gecesı yanı cumartesı selalelerı gezıp aksamı sınop orman kampı :):): genemı demeyın baska yer yok pazar denız benım kımseye vermem :):):

cuma gecesı samsuna gıdıp cumartesı aksamı sınop a gelme planı douyor buyuk ıhtıal bılmıyorum yarın aksammı sabırsızklıkla beklıyorum ::)

kemal, motorunla şelalelere gitme ön takımları dağıtırsın bide lastik patlatma ihtimalin çok yüksek söyleyim. erfelek 7 şelaleler yolu 3km yol berbat araba zor ilerliyor irili ufaklı çok çakıl taşı kaya var biz crosslarla zorlandık giderken sen racinle yazık olur:rendeer::rendeer:

slm

:cat:dusuncen ıcın cok tesekkue ederım ya benım zorun 5 gun sabahtan geceye kadar calıstıktan sonra hafta onu kendıme sınır koymamak gezmek tozmak cunkı bırdahakı hafta ya calısamıyorum yoksa . o zaman samsun yolu goruldu bana ama pazar gubu gelecegım nasıp olursa cumarte sı gecesı oradayım :):) bensız yarıs olurmu :queen:

:cat:dusuncen ıcın cok tesekkue ederım ya benım zorun 5 gun sabahtan geceye kadar calıstıktan sonra hafta onu kendıme sınır koymamak gezmek tozmak cunkı bırdahakı hafta ya calısamıyorum yoksa . o zaman samsun yolu goruldu bana ama pazar gubu gelecegım nasıp olursa cumarte sı gecesı oradayım :):) bensız yarıs olurmu :queen:

kemal samsunu öneririm hem uzun yol güzel oluyor :cat: aslında benmde baya oldu gitmeyeli gitmem lazım temmuzda artık. temmuzun ilk pazarı sabahtan çıkarım:wiinkk: bu pazar ben denizdeyim büyük ihtimal gına geldi off road tan geçen hafta bide amele yanığı olmuşum kollar boynum yinede belli olmas cumartesi akşamı uğrarım ama orman kampına

hoşgeldin

slm arkadaşlar aranızda bi sinoplu daha var. ama şu an istanbul da ikamet etmekteyim kısmetse temmuz un 2. haftası memleketimdeyim. ama motorsuz tabiki görüşmek üzere arkadaşlar. :rendeer:

arkadaşım tekrar hoşgeldin geldiğiniz zaman bir telefon açmanız yeterli ben siteyi süreklı takıp edemiyorum bu ara işlerim yogun o yüzden ama misafire herzaman vakıt var

tanrinin_kirbaci57 atilla bi şöyle oturup konuşma fırsatımız olmadı ya :)neyse nasip dükkana da uğramıyorsun hiç :)ben geleyim desem nerde olduğunu bilmiyorum :)bugün yine gördüm balıkçı parkının orda :)

tanrinin_kirbaci57 atilla bi şöyle oturup konuşma fırsatımız olmadı ya :)neyse nasip dükkana da uğramıyorsun hiç :)ben geleyim desem nerde olduğunu bilmiyorum :)bugün yine gördüm balıkçı parkının orda :)

canım sen eniştene sor kaç kez geldim ama sen yoktun hatta bugun yağ almaya bile geldim belkı ordasındır dıye konuşuruz dedim ama yine yoktun
:cat:ben süreklı geziyorum barış fm de reklam işinde olduğum için işim icabı çok geziyorum
:cat:

canım sen eniştene sor kaç kez geldim ama sen yoktun hatta bugun yağ almaya bile geldim belkı ordasındır dıye konuşuruz dedim ama yine yoktun
:cat:ben süreklı geziyorum barış fm de reklam işinde olduğum için işim icabı çok geziyorum

atii samsun maceramız güzeldi beni iyi gazladınız öğlen yarımda çıktımya yola helal bana ama dönüş yolunda üzücü kazadan sonra gene moralimizi bozmadık eğlendik pikap arkasında he he :queen:

atii samsun maceramız güzeldi beni iyi gazladınız öğlen yarımda çıktımya yola helal bana ama dönüş yolunda üzücü kazadan sonra gene moralimizi bozmadık eğlendik pikap arkasında he he :queen:

evet kanka ama en güzel tarafı sana bişey olmadı ya eger sana bişey olsaydı çok pişmanlık duyacaktım senı çağırdıgım için
allahtan bişey olmadı haftaya durmak yok
samsundayız

slm

buyuk gecmısm olsun ALLAH KORUSUN KAZALARA AŞLISTIK AMA CANIMIZA BIRSEY OLMASIN. BENIM MOTOR ASKIDA YAKLASIK 2 HAFTA KULLANMIYACAGIM BIRSEYLER YAPTIRIYORUM KIB
TEKRAR GECMIS OLSUN

selamünaleyküm sinoplu kardeşlerim, cumartesi (07/072007) günü saat 20:30 gibi samsundan hareket ettim ve 11 de GERZE de idim. arkadaşın nişanı vardı. motor ile çıktığım ilk uzun mesafeli yol ve geceye denk geldi malesef. alçamdan sonra yollar malumunuz. bafra ve sonrasında yol kaymak gibi derler ya işte öyle. inşallah yakın zamanda sinopa da gelmeyi düşünüyorum. saygılar

Arkadaslar temmuz 26-27-28-29 kastamonu tosya dipsiz gölde motosiklet şenliği var vala ben gidiorum tanıdıklarda var bazı motorcular cağırdılar gitmeye niyetim var buyrun sizde gelin derim ben vaktiniz varsa benim yok vaktim ama 1 gun ya da 1 bucuk gun orlardayım :) haberiniz olsun diyeyim ben

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar