[İstanbul - MT]

geçenlerde bir müşterimde gördüm adam herhalde türkçe biliyordu dedim ki yarmayı verde bir güleş tutturalım adam anlamış ki gülüyordu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın arkadaslar bakırköy buluşma yerinden hareket etmeden beni bi arayın bakırköyden yada beylikdüzünden katılacam bende

beylikdüzünde görüşmek üzere arkadaşlar :)

buarada doktordan haberi olan varmı ??:silent:

merhaba arkadaslar ben sımdı geldım yaw nasıl ısbu kıcımın ustune oturamıyorum ne bıcım koltugu varmıs bu motorun gezıye deyılde sankı kopru altında calısmısım gıbı sızlıyor bır hafta oturamam herhal ustune yakıcımı yada motorun koltunu deyıstırmek lazım:D

herseye ramen cok guzel dı hepınıze ayrı ayrı tskler ortam bır harıkaydı enyakın zamanda tekrarlıyalım ( resımlerıde bır an once gormek ıstıyorum)

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar ben sımdı geldım yaw nasıl ısbu kıcımın ustune oturamıyorum ne bıcım koltugu varmıs bu motorun gezıye deyılde sankı kopru altında calısmısım gıbı sızlıyor bır hafta oturamam herhal ustune yakıcımı yada motorun koltunu deyıstırmek lazım:D

:queen: :queen: :queen: :queen: emeği geçen herkese teşekkürler özellikle doktora necropolis abi hakkını helal et ölümlü dünta neme lazım:rendeer:

selamlar gecen haftayi motor tamiriyle bu haftayida hastalikla gecirdigim icin aranizda olamadim :salut: bir suredir.

bu resimleri bi gorelim bizde merak ediyoruz gelemesekte gormek hakkimiz degilmi?:cherry:

abiler kardesler heycana gerenk yok bu gece yada yarın fotolar burfaya gelmıs olur.......
ben artık ayakta duramıyorum.................
iyi geceler herkese

öymen yat uyu ölecen uykusuzluktan

selamlar gecen haftayi motor tamiriyle bu haftayida hastalikla gecirdigim icin aranizda olamadim :salut: bir suredir.

bu resimleri bi gorelim bizde merak ediyoruz gelemesekte gormek hakkimiz degilmi?:cherry:

biliyorum abi baksana hakinen bile nete girip mesaj atmıs ama elden bişey gelmiyor kablo yok diyecektim ama alternatif cözüm ürettik

hemen acıyorum konuyu

birkaç resim atıcam hemen
yarın devam ederiz

tamam özgür bekliyoruz 25/25/=25

günaydın hayırlı işler bol kaznçlar

Son düzenleme:
günaydın erol abi sanada hayırlı işler

yolda giderken gözlüğü takmadım gözlerim açayip agrıyor yada pc başında fazla bekliyoruz belki ondan olabilir

günaydın herkeze iyi haftalar hayırlı işler :rendeer:

resim olarak eskicinin çektiklerini bence beklemeyin ( ağır o ağır ) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar