Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eskici resimleri unutma merak ediyorum :silent:
arkadaslar bu arada tikky ve tarık81den ses soluk yok bulusma noktası ve telefon bılgılerı eksık............
onurayın durumu bellı degıl en son benı sıl demıstı...
eskıcı aytac ve hakan abı nerden katılıcaklar bılmıyorum bu kadar durum raporu yeter gerıye kalanların bulusma noktaları ve telefon numaralrı bende
tamamdır fırat sabah dediğin gibi buluşalım ama sen aksam genede bnei bi ara
hadi hayırlı olsun emeği geçen herkese teşekkürler
uyarıların için teşekkür ederim inan gezide hep senin bu uyarıların aklıma gelicek:rendeer:
sen gezilere gittikce coşucan...sonra motoru 1-2 aya kalmaz alırsın benden söylemesi...sonra seni ne yenge ne çoluk çocuk kimse tutamaz...hatta gezi olmasada kendini dağlara taşlara veririsin motorla tek başına...ilk zamanlar sakattır...![]()
erol abı benım motor cekyat gıbı artcım olursun bı yandanda bulmaca cozersın o kadar rahat:mrgreen:
15 senedir binmedik abi hanımda diyor zaten gençliğinde yapamadığın şeyleri şimdimi yapmak istiyorsun
erol abı benım motor cekyat gıbı artcım olursun bı yandanda bulmaca cozersın o kadar rahat:mrgreen:
sen arkaya artcı arıyon galıba bak ben sana buldum 1 tane salih 39 200 kanunısı olan arkadas malesef motor cıkmadı artcın olmasını ıstersen ayarlanır![]()