- Konu Yazar
CBF250 bakın. Az yakar 120 km saat hızla normal olarak seyredebilirsiniz ayrıca. 140 civarı da maks sürati var.
Arkadaşlar yaklaşık 1 senedir 250cc"lik raptor kullanıyorum ve 650 almayı düşünüyorum.Boyum uzun ama bi hayli zayıfım.(1,85-65 kg).Sizce bu motoru zaptedebilir miyim artı elimdeki motorla 650 takas edecek yer bulabilir miyim.
Dostum ne kadara aldın ve kaç kilometrede motorun?Benim de aklımdan geçiyor bir tane almak.Mümkünse foto da isterim2000 model bir F650 GS aldım. Daha 3 gün oldu binmeye başlayalı ama şimdiden alırken ki korkularımın çoğundan arındım.. O kadar keyifli, o kadar kullanması rahat bir makine ki üzerine binene kadar anlamıyorsunuz! Herkese şiddetle tavsiye ediyorum! Ne BMW diye alın ne de başka bişi diye.. Üzerine binin o size söyleyecektir..![]()
Pegaso Trail 5 lt yakıyor ortalama, F650GS 3,5 lt yakıyor.
Motorları aynı ROTAX marka. BMW'nin motorunu kendi üretmediği tek model F650GS'tir. Rotax kendini kanıtlamış bir Avusturya firmasıdır. Teknik belgedeki +2cc yüzünden BMW bir üst vergi sınıfındadır. Ancak yılda 6000-7000 km yapıyorsanız çok rahat bu aradaki farkı düşük yakıt tüketimiyle tolore etmektedir.
Başka sorusu olan![]()