arkadaşlar ben doğma büyüme izmitliyim,keşke gezi yuvacık tarafına değil de sapanca tarafına olsaydı(yolu da super),yuvacık tan çok daha güzel biryer,yeme içme yerleri gani,sapancayı da izmit gibi iyi biliyorum(yazlık var-bağ bahçe var).Neyse karar verilmiş ama yuvacıktan sonra çok güzel yerler görmek isteyen arkadaşları sapancaya götürebilirim.Birde size supriz yapabilirim size bir gerçek bir denizaltı gezdirebilirim(kapalı yer fobisi olmayanlar için).Pazar günü hava 13 derece ve yağışlı olacakmış.Bence gezi işini c.tesi yapalım.Güneşli ve parçalı bulutlu olacakmış hava.Böylece racing kullanan arkadaşlar daha rahat etmiş olur.Sadece öneri isteyen pazar günü yağmurda da gazlayabilir.Loft arkadaş da izmittenmiş ama hiç karşılaşmadım kendisiyle izmitte.Tanışmak isterim.Ek bilgi,yuvacığa giderken otoban çıkılından sonraki eski gölcük yolu(carrefourun orası)kavşağındaki köprü yıkıldı,sağa dönüş yok bu nedenle,2 alternatif var ya yeni yapılan seka parkı yolunu kullanarak fuar yolundan eski gölcük yoluna çıkılıp,outlet centerın ordan yuvacığa gazlanacak ya da e-5 ten devam edip yeni gölcük yolunu kullanıp yuvaçığa çıkılacak.Biraz karışık gibi amaben varım,Loft var,benim ev izmit batı gişeriri otoban çıkışının orda zaten,ben sizi orda bekler rehberlik yaparım.Benle irtibat için
[email protected] tel:05556068641 serdar