[MT Istanbul] 6 Mayıs 2007 Uskudar Hasan Tan Cocuk Yuvasi Ziyareti Sabah Kahvalti

Motosiklet Türkiye'nin İstanbul-MT AİLESİ mükemmelsiniz.
HANDE Hanım ayrıca gösterdiğiniz özverili uğraşlar çok arkadaşımızı cesaretlendirecektir.sizi ayrıca kutlarım,evlatlarımız hepimizin evladı.

Bizim yapabileceğimiz birşey varsa lütfen söyleyin MANİSA-MT olarak elimizden geleni yapalım.

MOTOSİKLET sevdalılarının böyle yüklü anlamı değeri olan etkinlikler ile tüm TÜRKİYE motosiklet dostluğuna örnek teşkil ettiği muhakkaktır.

yüreğimiz sizler ile:rendeer:

Motosiklet Türkiye'nin İstanbul-MT AİLESİ mükemmelsiniz.
HANDE Hanım ayrıca gösterdiğiniz özverili uğraşlar çok arkadaşımızı cesaretlendirecektir.sizi ayrıca kutlarım,evlatlarımız hepimizin evladı.

Bizim yapabileceğimiz birşey varsa lütfen söyleyin MANİSA-MT olarak elimizden geleni yapalım.

MOTOSİKLET sevdalılarının böyle yüklü anlamı değeri olan etkinlikler ile tüm TÜRKİYE motosiklet dostluğuna örnek teşkil ettiği muhakkaktır.

yüreğimiz sizler ile:rendeer:

Sevgili arkadaşım güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim. Biz de; İstanbul Mt olarak, sizlerin düzenlediği ziyareti büyük bir gurur ve mutlulukla yakından takip ediyoruz.

Sizlerin de emeğine , yüreğine sağlık:rendeer:

Günaydıınnn,
Harika oluyor yaa, işleri neredeyse halletmişiniz bile :cat: Diğer masraflara bizim de katkımız olsun, netleşirse belirtin :rendeer:

Arkadaşlar kusura bakmayın işlerim dolayısıyla yazamadım.neler yapmışsınız siz böyle.hepinizi öpüyorum.:rendeer: Hande ciğim özelden dön bana bir ara kardeş.:wiinkk:

arkadaşlar merhaba foruma cevap yazamıyorum ama 6 mayıs beraberiz insaallah ... bu arada hande seni destekliyoruz eminizki güzel bir organizasyon gercekleştireceksin:cat: :cat: :cat:

arkadaşlar merhaba foruma cevap yazamıyorum ama 6 mayıs beraberiz insaallah ... bu arada hande seni destekliyoruz eminizki güzel bir organizasyon gercekleştireceksin:cat: :cat: :cat:

Akbulut eğer uygun olursa dünyalar tatlısı kızını yine aramızda görmek isteriz.
Bu organizasyon sizlerin desteği ile güzel hale geliyor arkadaşlar. Hepinize küçük yavrularımız adına tekrar teşekkür ederim :rendeer:

Hande Kardeşim O Mutlu Günde Bende Sizlerle Böyle Güzel Duyguları Yaşamak istiyorum. Böyle bir güzel organizasyon yaptığın içinde sana ayrıca çook teşekkürler. Elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız merak etme, yeterki sen yolu aç bizler herzaman yanındayız Maddi yada Manevi içimizden gelerek ve severek:rendeer:

Hande Kardeşim O Mutlu Günde Bende Sizlerle Böyle Güzel Duyguları Yaşamak istiyorum. Böyle bir güzel organizasyon yaptığın içinde sana ayrıca çook teşekkürler. Elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız merak etme, yeterki sen yolu aç bizler herzaman yanındayız Maddi yada Manevi içimizden gelerek ve severek:rendeer:

Teşekkür ederiz bizde seni aramızda görmekden mutluluk duyarız...
Çarşaflar konusunda desteğin için de tekrar teşekkür ederim. Sen de yoruldun, canla başla çocuklar için en iyisini bulmaya çalıştın. Ama Gemlik deki firmadan gelen rakamlar daha uygun olduğu ve katılımcı arkadaşlar tarafından da onaylandığı için 100 adet çarşafı bu firmadan almaya karar verdik.:wiinkk:

6 mayıs da görüşmek üzere :rendeer:

Hande ses sistemi kirası diye bir para yok onu ben ayarlıyacağım :wiinkk:
siz diyer konularla ilgilenin
ama bu arada ses sistemini yurda götürüp getirmek için bir arabaya ihtiyacım olabilir bilginize:pale:

herkeze merhaba görünen o ki organizasyonda işler iyi gidiyor...
emeği geçen herkezin eline yüreğine sağlık...

ve güncellemek lazım gibi geldi:p

Arkadaşlar,
Un kurabiye spesiyalimiz bizden:rendeer: Sanırım çocuklar 50 kişi kadar, biraz da biz oluruz, yettiği kadarı ile yapacağız. Eşim Eylem Islak Kek de yapacağım diyor. :) Nefis bir gezi olacak evet :mrgreen:

Arkadaşlar,
Un kurabiye spesiyalimiz bizden:rendeer: Sanırım çocuklar 50 kişi kadar, biraz da biz oluruz, yettiği kadarı ile yapacağız. Eşim Eylem Islak Kek de yapacağım diyor. :) Nefis bir gezi olacak evet :mrgreen:

ohhh süpermiş valla ellerine sağlık eşinin şimdiden...:rendeer:
çocuklar 61 kişi yanılmıyorsam.haksızlık olmaması için tüm çocuklara aynı şartlarda tabak hazırlamak gerekir.yani en az 61 adet un kurabiyesi yapması gerekecek eşinin...61 dilim de kek...şimdiden kolay gelsin diyorum...

selam hepinize.... bazı işsel sebeplerden dolayı buralarda olamadım.. ama hande çok güzel bir çalışmaya öncülük edip 2 arkadaşımızla beraber altına imza atmışlar.. hepsini tebrik ederim... son haftada da olacağına inandığım gelişmelerle güzel bir bahar partisi yapacağız... Pazar gününü sabırsızlıkla bekliyorum...

Arkadaşlar yurdun bahçesi için süslemelere ihtiyacımız var. Tanıdık bir yer bilen ya da bu işle uğraşan varsa haber versin lütfen. Perşembe günü süslemeler için alışveriş yapacağım. Hiç değilse tanıdık bildik yerden alalım :wiinkk:

Vınvın,
ne gibi süslemeler olacak bunlar? Belki bir tanıdık vardır :)

Bol miktarda balona ihtiyacımız var. Bir de hani okulda bayramlarda sınıfları süslerdik renkli fenerler, toplar ve yaldızlı şeritler olurdu. Onlardan lazım işte. Tam bir karnaval yerine dönüştürmek istiyoruz. Tabii maskede bulabilirsek iyi olur :wiinkk:

İzmirden hep destek tam destek.Emeği geçen herkesin ellerine gönlüne sağlık...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar