Selam SAMSUN-MT, Organizasyonlardan ne haber?
Arkadaşlar Rahmetli Ertuğrul Kardeşimizin Kaza Mahkeme Tarihi 26 Nisan 2007 Tarihinde Alaçam-samsun' Da Başlayacak. Bilginize.. Gelebilen Arkadaşlar Mutlaka Orada Olalim. Ailesine Destek Verelim..
evet arkadaslar bende samsun ladık denım ama suan ıst deyım bur dakı lere elımden geldıgı kadar katılmaya calısıyorum yazları gelıyorum samsuna ordada bır kac arkadasla tanısırsam bırseyler yaparsak guzel olur karadenızın enguzel yerı samsun![]()
arkadaşım hoşgeldin öncelikle biraz kendini tanıtırsan daha faydalı olabilir samsun www.yakakent.net burada oturuyorum belki birçoğunuz samsunun bu cennet ilçesini bilmiyorsunuz ayrıca güzel bir organizasyon yapabillriz bir karadeniz turu mt deki arkadaşlarında bir çoğu bilmiyordur karadenizi düşüncesindeyim onlarada memleketimizi güzel bir şekilde tanıtmış olur:cat: uz![]()
6 mayıs pazar günü bir aksilik olmazsa sinop mt samsun'dayız
anlaşıldı samsun mt den hayır yok biz samsundayız bugün arkadaşlar. sinop mt sevgiler :rendeer:
yoldan karagüllenecatiyi de alın gelin.
çok şükür. bugün yalnız kaldım ben de buralarda. öğleden önce biraz işim vardı ama öğlen sonrası boştum. gezecek kimseyi bulamayınca kalktım burdan bi abiyle (motora binmek istemediği için arabayla gittik) hayatımda ilk defa maça gittim 2-1 yenildi samsun. bidaha da gitmem zaten :queen:beni unutmuşlar kardeş yaaaoysaki yazmıştım onlara adresimi daha önce sen nasılsın görüşmeyeli
![]()
Arkadaşlar istanbuldan yeni geldim yeni bağlandım nete tanışabilirdik evet ama size adres verdim insan bir uğrar değilmi yakakenti biliyorsunuz
beni unutmuşlar kardeş yaaaoysaki yazmıştım onlara adresimi daha önce sen nasılsın görüşmeyeli
![]()
çok şükür. bugün yalnız kaldım ben de buralarda. öğleden önce biraz işim vardı ama öğlen sonrası boştum. gezecek kimseyi bulamayınca kalktım burdan bi abiyle (motora binmek istemediği için arabayla gittik) hayatımda ilk defa maça gittim 2-1 yenildi samsun. bidaha da gitmem zaten :queen:
ben çağrımı yaptım ama dikkat etmemişler sanırım. halbuki seni de alıp gelseler takılacaktım bu sinop tayfasına.
öğleden önce işim olmasaydı ben sizi yolda görür takılırdım peşinize.
özellikle necatiyi de alın dememin sebebi daha sonra katılacağımdan, irtibatımız olsun diyeydi.
nasipse birdahaki sefere.
samsunlu hemşehrilerim.. sonunda aldım ..honda cbx250 twister bugün cbf600 le rumuzlu arkadaşımla bayağı bi gezdik..açtım ciğerlerini keratanın..
3 chopper, bir cross samsuna geliyoruz yarın hava inşallah güzel olur :cat: