[Samsun - MT]

Arkadaşlar üzücü bir haberim var, belki hepinizin haberi olmuştur ama Samsun-MT de bu haber yer almalı diye düşündüm; 28 Ocak 2007 saat 16.30 da kendi motosikletiyle yapmış olduğu kaza sonucu Ertuğrul Öz kardeşimiz Hakkı'n rahmetine kavuşmuştur; Tanrı'dan rahmet sevenleri ve ailesine başsağlığı diliyoruz...

Ertuğrul'un ölüm haberini MT den bu sabah öğrendim. Tüm Samsunlu hemşehrilerimin başı sağ olsun.Allah rahmet etsin..

Arkadaşlar Samsun-MT olarak Ertuğrul arkadaşımızın cenazesine katılalım, onu yalnız bırakmayalım lütfen.. Ben İstanbul'dayım ama Samsun'da illaki birileri vardır..

Başınız saolsun hemşehrilerim..İst.dayım,ama okuyunca çok üzüldüm..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet bencede boş bırakmatın başlığı samsunlu arkadaşlar istanbuldan selamlar

abiler ben samsun/havza danım we hertürlü geziye hazırım :cat:

Arkadaş seninle tanışmak isterim.. Benim yarım Havza'dadır.. Samsunluyum..

Samsun MT..
Biraz canlanın beyler.. Bol bol yazın yazıları.. 3 ay tatilinde Rize'den Samsun'a geliyorum motorla.. Umarım iyi bir tatil olur.. Herkese Saygılar..

Son düzenleme:
selamlar;
Samsun'u çok iyi bilmiyen birisi olarak soruyorum;
Samsun'da motorsiklet kiralayabileceğim bir yer var mı?
Adres, telefon bilginiz varsa çok sevinirim...

arkadaşlar yarın pazar günü Sinop mt 2 motorla Samsun'a geliyoruz. Yantur motor da işimiz var sonra samsun'da takılıp akşama geri döneceğiz görüşmek isteyen varsa buluşabiliriz. çift egsozlu scooter'ı merak eden varsa yakından görebilir :)

meraba samsun mt ahalisi bendeniz ordu(kardes sehir) mt sindenim, walla genel olarak karadeniz mt lerine bakiyorumda cok zayif kaliyoruz diger bolgelere gore sanirim ,biraz daha ilgi, ha gayret , bu arada ordu mt yede beklerim, actim acali 3-4 kisi idare ettirioz ama olmuo bole:pr: hadi bakim cosalimda millet karadenizin gucunu gorsun:mrgreen:

samsunlu üye arkadaşlar herkes tanışıyor ben yabancıyım galiba ondanmıdır bilmiyorum burayı açmışlar ama sanki cehennem bahçesimi kimsecikler uğramıyor :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar