gecenın bu saatınde canı sıkılın uye sayısı kaç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neyse benim canım sıkılın deil artık..
ben uyudum hadi iyi geceler..
başka canı sıkılın arkadaşlar seni yalnız bırakmazlar susam13 :)

susam..

belki yiyecek olan susam olmayabilir, "susam da başkası konuşsun" cümlesinde geçen susam anlamında da olabilir.
bak ilginç tabi olabilir, gecegece beyin farklı çalışıyo.. biraz lazlık ve sazanlıkla da ilgisi olabilir yüksek olasılıkla.. dedelerimiz nasıl düşündü bilmek zor olsa da imkansız değildir, biraz araştırmak gerekebilir..

neyseler ola,
ben susam da siz konuşa..

susam..

belki yiyecek olan susam olmayabilir, "susam da başkası konuşsun" cümlesinde geçen susam anlamında da olabilir.
bak ilginç tabi olabilir, gecegece beyin farklı çalışıyo.. biraz lazlık ve sazanlıkla da ilgisi olabilir yüksek olasılıkla.. dedelerimiz nasıl düşündü bilmek zor olsa da imkansız değildir, biraz araştırmak gerekebilir..

neyseler ola,

beyin fırtınası lazlarda ender görünen bir eylem olmasına karşılık azda olsa bunu başarman güzel :D

susam..

neyseler ola,

yazmıs oldugun bu KAYA kalbımı cok derınden yaraladı can sıkıntısından bole bı baslık acmıs ınsan susarmı :)

yazmıs oldugun bu KAYA kalbımı cok derınden yaraladı can sıkıntısından bole bı baslık acmıs ınsan susarmı :)

susamcım..
başlığı açan susmuyo zaten o tam gaz devam edecek gibi sabaha kadar..

susan taraf yükseldi iyice,
artık sesi ulaşamaz size..

ımmıgrant naptın son ole yawww belkı gslıler vardırr kız uyuyacagım falan dedıı uykusunu kacırma yazıktır:)

susamcım..
başlığı açan susmuyo zaten o tam gaz devam edecek gibi sabaha kadar..

susan taraf yükseldi iyice,
artık sesi ulaşamaz size..

yok yok 2 perıod sonra yatıcam playy off canlı takıbı yapıyorumda hatta sızıde bılgılendırıyım det47 ord 44(ozlu sos:bahıscı adamın takımı olmaz :))

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya ne bılım ben anlamsız anlamlar pesındeyım.........
ne dedıgımıde bbılmıyorum..........
can sıkıntısından yataktan kalktım tekırdag yaptık geldım:mrgreen:
bi hallerdeykım ama ne hallerdeyım:farao:

ozaman bu baslık benım ıcın burda bıtmıstırrr mac baslıyooo yerımızı almak lazımmmm herkese ıyı gecelerrrr

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
secme benı secme benı:mrgreen:

Bunun için KONU DIŞI nda ki Motosiklet.net Cafe (Geyik Muhabbetleri) topiğini kullanmanız daha mantıklı olmaz mıydı ? :cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar