Kanuni Elite tavsiye?

Merhaba ;
arkadaşlar kanuni elite almayı düşünüyorum.sizce nasıl?kullanan varmı veya başka tavsiye edeceğiniz motor varmı?Salı günü alıcam ALLAH kısmet ederise.

cevap yazan herkez e Teşekkürler.:cat:

CUP kullanan yok mu arkadaşlar.?

Son düzenleme:
bı lınk varmı sende sıtenın ama bence kanunı ıyı marka sorun faln cıkarmaz bende 2 hafta sonra deer alcam yanı teknık olarak bılmıyorum ama marka olarak baya arastırdım servıslerı suan cok ıyı durumda bılgın olsun..

bende bu motordan düşünüyorum baya araştırdım bu modeli iyi diyolar hiç şikayet duymadım alanlarda memnun alacaksan 100cc olanını al 110cc olanıyla çok bi farkı yok boşu boşuna vergiyle uğraşma.bence iyi bir tercih ama yinede kullanan arkadaşlar bilgi verse daha iyi olur:cat:

arkadaşlar bende mondial 150zc var şuanakadar hiç sorun çıkarmadı süperbi motor ama kanuni si olan arkadaşlarım var hepsi şikayetci deer hiç iyi degil kardeşin sakın duşunme bak pişman olursun ama eliteyi bilmiyorum kanuni iyi degil yani ama mondial duşunurseniz zc derim zat iyi degil agır hantal aralardan kaçamassınız ama ben zc ile herşey yapa biliyorum yani tavsiye ederim ama yine sizin kararınız yinede bi araştırın

arkadasım kanunı yı bılmem ama cub tarzı alıcaksan gıt kymco aktıv 110 al derım sorunsuz bınersın yınede secım senın bıde motoru alırken goruntuyede bak kymco ıle kanunıyı karsılastır kıme gıdersen gıt kymco derhem şık hem kalıte

arkadasım kanunı yı bılmem ama cub tarzı alıcaksan gıt kymco aktıv 110 al derım sorunsuz bınersın yınede secım senın bıde motoru alırken goruntuyede bak kymco ıle kanunıyı karsılastır kıme gıdersen gıt kymco derhem şık hem kalıte

hmm bi kısyaslayım.:cyclopsan

arkadaşlar bende mondial 150zc var şuanakadar hiç sorun çıkarmadı süperbi motor ama kanuni si olan arkadaşlarım var hepsi şikayetci deer hiç iyi degil kardeşin sakın duşunme bak pişman olursun ama eliteyi bilmiyorum kanuni iyi degil yani ama mondial duşunurseniz zc derim zat iyi degil agır hantal aralardan kaçamassınız ama ben zc ile herşey yapa biliyorum yani tavsiye ederim ama yine sizin kararınız yinede bi araştırın

arkadaşım ya yardım et lutfen ne gıbı sorunları var surda 2 haftaya alıcaz motoru bıde kanunı alıp habıre yolda kalmayalım ozellıkle deer ın ne gıbı sorunları var acaba bılgılendırırmısın bı...

kıyasla arkadasım eger motordan anlıyorsan kymco nun kanunıden daha şık ve kalıtelı oldugunu bılmelısın ama sen bı arastır
:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayır sakın elite almayın cunku dokuluyo arkadaşımda war dedim ben elite alcam bana dedi sakın pışman olursun elite çok yakıyormuş 100 lüklere gore arkadaşım tek kişi(65kg) duz we ruzgarsız yolda son gaz wermiş motor yanacak gıbı bagırıyomuş sizce surat kac 80km/ss arkadaşım alma dedi kafanı duvarlara vurursun :pr::pr: dedi ama benım size tavsiyem mondial 100kh

kesınlıkle kanuni almayın arkadaslar ben cok cektım kanunı den benım fıkrım gıt kymco alhem daha kalıtelı hemde daha sık

önüne gelen kanuni yi kötülemiş yahu:silent:.hep kulaktan dolma asılsız şeyler.:pr:geçen gün bi kuryeci motoru gördüm(seyhan125cc) yaklaşık 70000 km de idi.şaşırdım.ve hiçbi yeri dökük falan deildi.kanuni bence söylediğiniz kadar kötü bir marka değil.benim trex 150 mesela.9835 km de.bugüne kadar hiç bir sorun çıkarmadı.ve motoru tabiri caizse eşek gibi kullandım. :pr: aynı şekilde arkadaşımda bi kanuni var elite 100 yarı otomatik. arkadaşın bahsettiği motor. oda 15000 civarında.fazla yaktığı falan hikaye:farao:.yani o kadar kötülemeyin bence.uydurmayın:cat:.

titreşim, kalitesiz çin malzeme,berbat servis kanuniyi almaman için sadece 3 neden daha 10 tane sayarsın çok rahat. ıllede cup dıyosan arkadaslara katılıyorum kymco alacaksın mondialde 5 para etmez.alma gercekten basını duvarlara vurursun.kymcoyu arastır ne kadar kalıtelı oldugunu goreceksin

tüm motorlardan almak istedim..ama alamadım şimdi çelik (yuan)100 cup alıcam motor+plaka+ruhsat+kask 1650 ytl daha ne olsun kanuni ise 1800 sadece motor bildigim kadarıyla..kanunide olsa çelik tye olsa... hepsi aynı mal ...boşuna paranı verme sende benim gibi çelik al örnegin ben bu hafta sonu ALLAH ın izniyle alıcam....inşallah 1 yıldır bekliyorum...ilk motorum olacakkk..
saygılar:cat:

bendede mondial 150 rf var yaklaşık 1 ay önce kaza yaptım..direksiyonu kırıldı...direksiyon parçası gelecek 1 aydır...bir de bol yedek parça diyorlar..sorunsuz hizmetmiş...farao: ....

almaya karar vermısın artık ne dıyelım sen bılırsın ama bosuna okadar para verme deme cunku sen tamıre daha cok para vereceksın

herkeze merhabalar.bende kanuni elite 100 var 1,5 yıldır kullanıyorum ve şuan 30 000 km de bu motosikletle ilgili aklınıza takılan ne varsa yazın bana.bi kere cup ların arasında en ii si.en az titreşim yapanı şimdiye kadar motor aksamında yapılanlar 25 000 km de debriyaj balatası deişti başka hiç bişi yok çok şükür zamanında bakımları yapıldıktan sonrada bişicik olmaz ama dış aksamı 5 para etmez çok adi.bnm motorun kaportası şuan haşet olmuş durumda 3 defa kaza yaptı . ama motor aksamı taş gibi kesinlikle tavsiye ederim ama hor kullanmaya gelmiyo kesinlikle........geçenn yaz uşak- aliağa yaptım bu motorla 35 derece sıcaklıkta toplam 290 km en fazla 15 dk durdum motor tık demedi şişme falan olmadı hepte bastım ortalama 100 km hızla gittim mondial falan olsaydı kesin bi arıza çıkarırdı kanuni çok ii bence almanızı tavsiye edrrim ama sıfır almayın 2, el temiz bulun o paraya ybr filan alınabilir

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar