:queen: :queen:
neyse sonunda sürücüyüde buldum kendisi bu şahsiyet oluyor![]()
ismi murat fakat üye adının şimdilik bulamadık çalışmalarımız son hızıyla sürüyor.:mrgreen: ]
bravo sana kanka...
:queen: :queen:
neyse sonunda sürücüyüde buldum kendisi bu şahsiyet oluyor![]()
ismi murat fakat üye adının şimdilik bulamadık çalışmalarımız son hızıyla sürüyor.:mrgreen: ]
bravo sana kanka...bu arkadaş adammı vurmuş...napmış...:queen:
şaka bir tarafa ama motorcuların hayatı pamuk ipligine baglı.nerde ne olacagı belli degil. ehliyet alıp(bakkaldan alır gibi...) direksiyon başına oturan şahisiyetlerin birçogunun bizi sallamadıgı bir ortamda korumasız motor kullanmak gerçekten büyük hata...
cuma günü benim plakalığa bir clio yanaştı ana caddede...yav frene dokunsam bindircek yeri öpcem...taam dedim şuna dalayım bi...fırsat kolluyom..ula kimdir bu diye baktım...tanıdık biri çıktı...şakaymış...ula bunun şakasımı olur diye kızdım...işte türk sitili şaka...düşcem pok yoluna gitcem...adı şaka...ışın kılıcı şakası gibi yani...
[
mete_han abi. bu konuda çok haklısın. bende geçen gidiyom. düz yolda karşıdan gelen araba önüme kırdı. bi an panikledim bi baktım tanıdık bikaç arkadaş gülümsüyolar. sonra ................... dümdüz:wiinkk: türk milletinin şakadan anlayışı]
tanıdıgın insanlar bile kullanıdıgın aracın tehlikesinin farkında degil. düşün artık tanımadıgın insanlar seni nekadar umursuyor...
videoları kaldırdım arkadaşlar. bidahakine yaparsam kasklı yaparım. zaten konuyu videoya yönelik açmamıştım nerelere geldi. o 2 abiyi hala tanıyan çıkmadımı.
Fransalı hacının da dediği gibi,biz seni seviyoruz,ondan ayar veriyoruz:mrgreen:
Hocam nası bi arastırma ruhu ya, fotoları falan cıkarmıssınız tespit etmissiniz abileri, helal diyorum, direk desifre durumu, Barıs abi enerji dolu cıkmıs yine her fotoda oldugu gibi
videoları kaldırdım arkadaşlar. bidahakine yaparsam kasklı yaparım. zaten konuyu videoya yönelik açmamıştım nerelere geldi. o 2 abiyi hala tanıyan çıkmadımı.
Umarım o arkadasımın -ki kendisi önünde eğilinecek bi mesleğin neferidir- soylemek istedıgı fakat senın yanlıs anladıgın seyı bu cumlelerle anlatabılmısımdır....
teşekkür ederim immigrant :rendeer:
ne demek kim olsa aynı seyı yapardı:bounce: