mt den abiler

:queen: :queen:

neyse sonunda sürücüyüde buldum kendisi bu şahsiyet oluyor :p
ismi murat fakat üye adının şimdilik bulamadık çalışmalarımız son hızıyla sürüyor.:mrgreen: ]

bravo sana kanka...:p bu arkadaş adammı vurmuş...napmış...:queen:

arkadaki amcayıda suça elet etmiş demi...:mrgreen:

allah korusun bi kaza olsa hakkaten sakat...bu arada BBRR abinin dediğine göre Marmariste kaskla gezenlere tuhaf gözle bakıyorlarmış...yani ilk kaskı bende görüp alıştı diyolar...sıcak yerler...ben normal karşılıyorum...kafa kısmı havayla temas edince hoş oluyor...ama yerle temas edince pek sağlıklı değil...bizzat yaşadım ondann biliyom...:mrgreen:

şaka bir tarafa ama motorcuların hayatı pamuk ipligine baglı.nerde ne olacagı belli degil. ehliyet alıp(bakkaldan alır gibi...) direksiyon başına oturan şahisiyetlerin birçogunun bizi sallamadıgı bir ortamda korumasız motor kullanmak gerçekten büyük hata...

fotoğraflar için çok teşekkürler. ilk fotoda en sağdaki ömer abi. vatanoğlu. aynı mahallede oturuyoz bizim evin hemen aşağısında restaurandı var. umarım bu topiği görür oda:) zaten onun sölemesi üzerine geldim bi baktım mt ye.

buarada videoları eleştiren arkadaşları kınamıyorum. beni düşündüklerini biliyorum fakat farklı şekildede tavır sergilenebilirdi. bilen bilmeyen tekteker yapıyor. daha iyilerinide gördük gibi laflar beni ve arkadaşlarımı sevmelerinden birazdaha öteye gidiyor. ::123434::

şaka bir tarafa ama motorcuların hayatı pamuk ipligine baglı.nerde ne olacagı belli degil. ehliyet alıp(bakkaldan alır gibi...) direksiyon başına oturan şahisiyetlerin birçogunun bizi sallamadıgı bir ortamda korumasız motor kullanmak gerçekten büyük hata...

cuma günü benim plakalığa bir clio yanaştı ana caddede...yav frene dokunsam bindircek yeri öpcem...taam dedim şuna dalayım bi...fırsat kolluyom..ula kimdir bu diye baktım...tanıdık biri çıktı...şakaymış...ula bunun şakasımı olur diye kızdım...işte türk sitili şaka...düşcem pok yoluna gitcem...adı şaka...ışın kılıcı şakası gibi yani...

pdvd091co0.jpg

bikaç foto daha buldum:)

mete_han abi. bu konuda çok haklısın. bende geçen gidiyom. düz yolda karşıdan gelen araba önüme kırdı. bi an panikledim bi baktım tanıdık bikaç arkadaş gülümsüyolar. sonra ................... dümdüz:wiinkk: türk milletinin şakadan anlayışı

pdvd086ah6.jpg

Son düzenleme:
cuma günü benim plakalığa bir clio yanaştı ana caddede...yav frene dokunsam bindircek yeri öpcem...taam dedim şuna dalayım bi...fırsat kolluyom..ula kimdir bu diye baktım...tanıdık biri çıktı...şakaymış...ula bunun şakasımı olur diye kızdım...işte türk sitili şaka...düşcem pok yoluna gitcem...adı şaka...ışın kılıcı şakası gibi yani...

tanıdıgın insanlar bile kullanıdıgın aracın tehlikesinin farkında degil. düşün artık tanımadıgın insanlar seni nekadar umursuyor...

[
mete_han abi. bu konuda çok haklısın. bende geçen gidiyom. düz yolda karşıdan gelen araba önüme kırdı. bi an panikledim bi baktım tanıdık bikaç arkadaş gülümsüyolar. sonra ................... dümdüz:wiinkk: türk milletinin şakadan anlayışı]

polican kardeşim birkaç eleştiri aldın...senin iyiliğin içindi hepsi...benim kafa 2005 te kaza anında hem havayla...hem tosladığım arabanın ön kaputuyla(uçarken) hemde yerle aynı anda temas ettiği için bu acıyı yaşamamanı isterim şahsen...:p

tanıdıgın insanlar bile kullanıdıgın aracın tehlikesinin farkında degil. düşün artık tanımadıgın insanlar seni nekadar umursuyor...

dostum bizim kazalarımız o kadar sert oluyor ki...çünkü motorun yüküde (yüksek ihtimal...kaza durumuna göre) sana biniyor...bazen ayağın altında kalabiliyor...en son show tv deki kazayı izleyen olmadımı...ayak parmakları koptu arkadaşın...abi direkt koruma demiri ayak ucunu kıstırmış ve dikilememiş yerine...:pale:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
videoları kaldırdım arkadaşlar. bidahakine yaparsam kasklı yaparım. zaten konuyu videoya yönelik açmamıştım nerelere geldi. o 2 abiyi hala tanıyan çıkmadımı.

Polenay üzdük galiba seni.

Bu kadar tepkinin nedeni burada bulunuş amacımızdır.
Yoksa sen kötü yapıyorsun, ben daha iyi yaparım mantığı değil.
Türkiye'nin en büyük problemlerinden bir tanesi motosikletlerin ciddiye alınmaması.
Bir başka problem de bir çok arkadaşımızın kaza yapıp yeterli korumaya sahip olmadıkları için üzüzcü sonuçlar yaşamaları.

Bizler bu durumu engellemek ve değiştirmek için büyük çabalar sarfediyoruz.
Örneğin sen motosiklete hakim bir kullanıcısın.
Videodan bu anlaşılıyor.
Fakat daha ilk motosikletini alacak kardeşlerimiz, arkadaşlarımız var.
Tüm çabamız onları doğru yönlendirmek.

Yeni arkadaşlar seni, beni, örnek alacaklar.
Koyduğun videolar kötü örnek.

Stunt motosikletçinin doğasında vardır.
Bu nedenle kimse seni eleştiremez.

Umarım demek istediğimi anlamışsındır.
tak kaskını, giy montunu,
çek şöyle güzel bir video keyifle seyredelim... :cat:

Ben böyle görüntüleri çok severim....:)

seni kırmak istemezdim ama havalı bi şekilde videoları koyman ve
üstüne üstlük inat yapar gibi ikinciyi koyman da beni üzdü açıkcası :pale:
neyse sanırım yine orta yolu bulduk :)
allah kaza bela vermesin. herkesin her şey gönlünce olsun. :rendeer:

Umarım o arkadasımın -ki kendisi önünde eğilinecek bi mesleğin neferidir- soylemek istedıgı fakat senın yanlıs anladıgın seyı bu cumlelerle anlatabılmısımdır....

teşekkür ederim immigrant :rendeer:

Son düzenleme:
Arkadaşlar, korumanın tartışması olmaz elbet. Dünyanın yuvarlak olduğu çok önce ispatlanmıştı.

Ben de cahillikler yaptım elbet değilim sütten çıkma ak kaşık:p İnsan ilk düştüğünde ve ya ilk kez frenlerin yeterli olmadığını düşündüğü an Hız ın ne olduğunu anlıyor:queen:

Fransalı hacının da dediği gibi,biz seni seviyoruz,ondan ayar veriyoruz:mrgreen:

Hoca koptum ya. Supersin :cat:

Hocam nası bi arastırma ruhu ya, fotoları falan cıkarmıssınız tespit etmissiniz abileri, helal diyorum, direk desifre durumu, Barıs abi enerji dolu cıkmıs yine her fotoda oldugu gibi

Mete_han gecmis olsun hacı, tamam gec oldu ama ben bilmiyodum 2005 de kaza yaptıgını :cyclopsan , bende kuryelige basladıgım ilk gün memleketin en islek caddesinde düz yolda düsmüstüm, bi taraftan utanıyorum bi taraftan kanayan bölgelerime kayıyo gözler, o halde paketi vermistim, o caddeden her gecisimde bana bakıyolar ve "ahanda geliyo şimdi düşücek" diye düşünüyorlar gibi geliyodu:)

Pratigi trafikte kapmak zor be hoca, yokki istanbul'daki gibi egitim günüdür, bişidir. 300 Spartalı filmindeki gibi direk ormana salıyolar, sağ dönersen hesabı :silent:

Dur bak aklıma geldi bişi, bide bi gün gidiyorum bi adrese yetişicem yine aksam trafigi var, son model bi jeep gidiyo önümde altından bişi düştü arabanın, böyle yuvarlak bi lastik neyse artık, ben bıraktım isi gücü adamı kovalıyorum korna basıyorum adamda gazladı gidiyo ara sokaklarda, dakikalarca böle sürdü, sonra durdu bu camı indirdi, "ne var arkadasım ya? yol veriyorum sabahtan beri gecsene dedi" Hocam sakin ol dedim arabadan bişi düştü dedim, adamda böle temiz giyimli ciks bi adam, yanında hatun falan
Tozlanmıs lastik parcasını uzattım adama dogru, afalladı herif, baktı şöle bi ne bu lan der gibi, aldı iceri koydu, "sağolasın" dedi gazladı, bende "eyvallah " dedim sonra bi müzik girdi böyle film sonlarında calan müzikler gibi George Thorogood- bad to the bone'a benzettim ben, bütün sesler kesildi müziği dinliyom sadece bide motorun sesi var, öle trafiğe döndüm yürüdüm gittim

E neki bu simdi?
öle, anlık geldi aklıma

Hocam nası bi arastırma ruhu ya, fotoları falan cıkarmıssınız tespit etmissiniz abileri, helal diyorum, direk desifre durumu, Barıs abi enerji dolu cıkmıs yine her fotoda oldugu gibi

ruhum diye söylemiyorum çok deşifrecidir kendisi:p :mrgreen:

videoları kaldırdım arkadaşlar. bidahakine yaparsam kasklı yaparım. zaten konuyu videoya yönelik açmamıştım nerelere geldi. o 2 abiyi hala tanıyan çıkmadımı.

:cat: :cat:

sonuçta belki sen risk alıyorsun tamam ama karşıdan gelen bir araba sana çarpsa allah korusun sana birşey olsa o insanın hayatı da mahfolacak... birde bunu düşün... çünkü ben hiçbir zaman kasksız binen insana laf etmem. herkesin hayatı kendine bence isteyen istediğini yapar... herkes özgürdür... fakat özgürlük bir insanınkinin bittiği yerde başlar. senin yaptıkların küçücük çocuklara örnek olacak , 16-17 yaşındakiler çıkacak scooter'larıyla.
Biz onların abileriyiz , biz kask takarsak "bakın abilerimiz de takıyor" diye onlar da takacak , örnek alacaktır.. Zaten kazık kadar adamın örnek almasına gerek yok almayacaktır da....

Umarım o arkadasımın -ki kendisi önünde eğilinecek bi mesleğin neferidir- soylemek istedıgı fakat senın yanlıs anladıgın seyı bu cumlelerle anlatabılmısımdır....

teşekkür ederim immigrant :rendeer:

ne demek kim olsa aynı seyı yapardı:bounce:

videoları izleme sansım olmadı silinmiş galiba amazaten tek teker olarak kullanılsaydı bunu iki teker yapmanın bi anlamı yoktu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar