- Konu Yazar
- #2,021
Motorun yasal fiyatı 2900 YTL.Anahtar teslimi 3100 ytl.Polenin bilgisayar sayfasını güncellememişler.
Son düzenleme:
Benimde egzos sarardı hatta üstündeki nikelajları kalktı çok kötü görünüyor -CRiminAL- dediği doğru ben uzun yoldan sonra hep egzos sıcakken tazikli suyla yıkatmaya verirdim büyükbir olasılıkla ondan oldu neyse yenisi alıcaktım yada bu motora uyan daha havalı bir egzos ama bizim servis sağolsun boyatırız nikelaj attırırız daha ucuza gelir gedidi bu arada boyatmadan önce egzosu kestirim ucları yere bakar şeklinde öyle boyatıcam motoru gösteren egzosmuş onu öğrendim egsoz kötü olunca rahat edemiyorum. Bu arada akü almak istiyorum kaliteli sağlam bir akü modeli tavsiye edebilirmisiniz eskiden bizde araba varda aklımda kalan mutlu aküydüama bizim motoda yok galiba tavsiyelerinizi bekliyorum.
Rica ederim dostum.Bende dediğin yöntemi uygulamıştım ama koltuk altından değil de onların hepsinin far içinde birleştiği bi soket var ordan gidona direk aldım.Daha kısa mesafeden kablo çekmek kolayıma geldi.
Deri depo korumasını soran arkadaş için de ölçü verdim özel yapıldı sonra üstüne monte edilirken köşelerini düzeterk uyarladım.
Hepsiburadadaki stickerdan sakın almayın ben aynı hatayı yaptım.Benimki gibi değil gri alacalı renkli çıkıyo.Bir de benim yan kapaklardaki küçükler kadar ufak.8 cm falan.İnternetten almayın öyle şeyler görmeden.Ben 5 gün evvel aldım kargoyla geri gönderdim.Haberiniz olsun.
Bu arada ben akü olarak Micron 12V 12 Amper kuru tip aküye geçtim.Biraz kalındır zor monte edilir ama performansı çok iyi.
Bugün yaptığım son eklemeleri de göstereyim bari size.Fuardan aldığım yeni deri takımlar ile elcikleri taktım.Bir de mis gibi cila.Bundan yakışıklısı olamaz yani.
Bundan sonra egzostun kesimi depoya ve kapaklara grenaj şerit çekimi kaldı onları da en kısa zamanda bitireceğim.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
çook güzel yapmışşın kardeş motoru deponun üstündeki deri özelmi yaptırdın hazırları varmı?
Bide bilmiyorum başkasının başına geldimi radyatörün yağ hortumu başın dan ikinceye çatladı benimkinin sarsıntıdan dediler onun yerine daha esnek bişey gerekli ama ne olduğunu bilmiyorum basınçlı yağ hortumları plastik sıcaktan ettkilenir heralde hem elestik hem de sıcağa ve basınca dayanıklı bşey lazım ama NE?
çook güzel yapmışşın kardeş motoru deponun üstündeki deri özelmi yaptırdın hazırları varmı?
Bide bilmiyorum başkasının başına geldimi radyatörün yağ hortumu başın dan ikinceye çatladı benimkinin sarsıntıdan dediler onun yerine daha esnek bişey gerekli ama ne olduğunu bilmiyorum basınçlı yağ hortumları plastik sıcaktan ettkilenir heralde hem elestik hem de sıcağa ve basınca dayanıklı bşey lazım ama NE?