deri mont lar hakkında bilgi

Arkadaşlar merhaba,2 yıldır tekstil mont kullanıyorum ve montum eskimeye başladı , Deri ve korumaları olan bir mont almak istiyorum fakat çevrem de deri motosiklet montu kullanan olmadığı için bilgiye ihtiyacım var Bu konuda bilgi rica ediyorum
Özellikle kuru soğuk ta kullanmak için .

kuru soğuk için deri montu kesinlikle tercih etmem,
çünki ısıtmaz zaten deri montun içeriğinde sıcak tutma özelliği yoktur.
ama yine de tercih senin çankaya da uygun fiyata korumalı olarak satan var
istersen senin için tel alırım..

benim bi arkadaşım fuardan 180 ytl ye almıs korumalı deri mont..

sn;kuvva fiyat ve çeşit görmek açısından teklifin çok olumlu ilgili telefon numaralarını özel den ve ya buradan atarsan memnun olurum.
teşekkür.
selamlar.

Deri mont alırken derinin kalınlıgına dikkat edin derim zaten kaliteside buna bağlı:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence hiç deri mot alma ne kuru soğukta rüzgarı kesiyo nede bi işe yarıyo. hele yağmurda mont üstündeyse en az bi beş kilo daha taşıman gererkir.

Deri mont yazın terletir kışın üşütür. Ama düştüğünde deri mont giydiğin için bin kez şükredersin. Kaliteli bi deri mont en iyi korumayı sağlar. Ben de tekstil mont kullanıyordum, yüksek hızlarda paraşüt etkisi yapıyor. Arka şişiyor ve çok zorlanıyorsun. Yüksek koruma ve bu bahsettiğim problemden kurtulmak için fuardan clover rc-100 marka deri mont aldım. Kaliteli bi deri mont korumaları gayet güzel.
http://www.clover.it/src/main.asp?page=products.asp&lng=en&idf=9&idp=77

Bence hiç deri mot alma ne kuru soğukta rüzgarı kesiyo nede bi işe yarıyo. hele yağmurda mont üstündeyse en az bi beş kilo daha taşıman gererkir.

yok daha neler derının ozellığı suyu soğugu gecırmemek.valla dun aksam hava bıraz soğuktu hatta oğleden sonra kar bile yağmıştı.akşam o soğukta dız kapaklarım bıle üşümedi..düşünsene en basıt ornek o soğuklarda karın üstünde yatan köpek.sence altında mındermı var ..yok tabıkı..derının bı kotu yanı var ..insan üşümediğini hissedince gaza asılıyo ..onceden kot pantolanla bınerdım.bıraz gaza asılınca hemen diz kapaklarım üşürdü..ama şimdi cok memnunum...benım tavsıyem deri al derim..yerlı mont pantolanlar var .500 euro luk bır mont yerıne takım alabilirsin ...hem paramız yerlıye kalsın demiii....

Son düzenleme:
Arthas
Güle güle giy walla cok süpermiş pahalı görünüyor ayrıca :pale:

PIERzig; Teşekkür ederim, Allah daha iyisini sana nasip etsin. Mont normalde 460 euro du, fuardan 360 euro ya aldım. Biraz pahalı ama kaliteli bir mont. Ne zamandır aklımdaydı 100 euro indirime tav olduk orda :)

arkaadaşlar bu deri montlar düşüş esnasında nasıl koruyor anlamıyorum.inceecik bir deri ama nasıl koruyo:silent:

paylaşımcı arkadaşlara teşekkür ederim .
selamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar