evet gördüğüm kadarıyla genel bir sorunmuş boşa atma olayı ya dediğiniz gibi tamam sürekli ihtiyaç duyulan bişe değil ama mesela durup arka çantadan bişe almam gerekiyo yada bi tel görüşmesi bunun gibi kısa süreli gereksinimlerde ihtiyac duyuyordum ve sadece benmi yaşıyorum diye merak etmiştim herkese teşekkürler artık bi şekilde idare edicezz dediğiniz gibi bi şekilde alışıp aynen devam edicezz :cat:
e fena değilmişkazasız belasız kullan kardeşim. bu arada dün jameika_34 nickli arkadaştan parlatıcı koruyucu ilaç aldım. dayanamayıp dün gece denedim meğer motorumda eksik olan buymuş
sokak lambasının ışığında bile parlıyor motor artık cumartesiyi iple çekiyorum bir güzel yıkayıp cilalicam.
sağlıcakla.
@darkgt metemene yanaş sen bak beni dinle.
neymiş o parlatıcı markası felan kanka bizede di hele
markayı hatırlamıyom zaten keeway superlight topicindeki jameika34 nickli arkadaştan aldım sen de onunla görüş bayağı işe yarıyor ben sevdim ama bizima mahalle çok tozlu
pazar sabahı saat sabahın köründe (06:15- 06:25 arası) gabzeden çamlıcaya giderken bomboş e-5 de gaza gelip asıldım motora 120 ye yaklaştım açıkcası tırstımdaha çıkabilir miydim bilemiyorum ama göstergem geçen kazanın etkisinden 80 den sonra sallanmaya başlıyor tam okuyamıyorum bir de arka amortisörlerimi ayarlatmam lazım çok zıplatıyor motor çok güven vermedi bu hızda en sağlıklısı maksimum 100 km dir benim için bu hızla kilometrelerce gidebilirm diye düşünüyorum ki zaten bunu denemiştim önceden.
metemen noldu la bizim gezi organizasyonu? bak bizim tayfa haftaya pazara piknik falan planlıyorlar düşünürsen atla gel çok sağlam adamlarla tanışmış olursun. ya da gelmek isteyen arkadaş varsa bana haber versin bilgilendireyim
sağlıcakla.
hangi pazarmış o gezi ve nerde
arka lasatiğinin havasınıu azıcık indiriver zıplama ortadan kalkar 34 vur arka lastiğe konforlu olur önede 26-28 arası iyidir
dene ve memnun kalacaksın
devir kesici koyacak kadar masraf yapmamışlardır sanmambizim bu macit abiler mecit ablalarda devir göstergesi yok acaba redline a kaçta gidiyor kaç devir çeviriyor?
harici bi gösterge taktıran oldumu?
yada bu meretlerde devir kesici varmıdır?
devir kesici koyacak kadar masraf yapmamışlardır sanmamolmayan göstergenin redline ına girse noolacak ki :mrgreen: motor çok titremeye başlarsa ya da artçın ayaklarının aşırı titrediğini söylerse redline a girmişsindir. :queen:
sağlıcakla.

teşşekurler Arbetus
acaba kaç devir çeviriyodur?![]()