[MT İstanbul] 15 Nisan Darıca Hayvanat Bahçesine gidiyoruzzz

@desperadost

Evet onlardan biri :)
Sizin Yücel Motor'da ne işiniz vardı ki?
pınar hanım'ın motosikletini bakıma götürdüm (hyosung 250 commet)o sırada dikkatimi çekti makinalar! sordum yarışlara hazırladık dedi yasin usta bilemezdim'ki benim sevgili kardeşimin yavrusu'da oradaymış:) başarılar diliyoruz sana' cesaret ve şans seninle olsun ama canından başka birşey önemli değil! tedbiri elden bırakma seni seviyoruz..dip not:...
ama oraya gittiğimede pişman oldum hemde 1000 kere ....
en dip not:ev tel lütfen rahatsız etmeyin yoksa en zemin dip not daha yazarım...

Son düzenleme:
Gezilere her seferinde gelecem deyip gelmeyen üç kişi var :

1. Pınarr
2. t_uruncu
3. Peril

Yoksa bu bahaneleri hep bayanlar mı üretiyor?

Manyak gibi uçağa atlayıp günü birlik gelen tek bayanda benim sanırım :queen: :queen:

Orda olsam her hafta gezi düzenlerdim :p :p

boy

@dishy
Manyak gibi uçağa atlayıp günü birlik gelen tek bayanda benim sanırım
Pardon Damla'yı eklemeyi unutmuşum listeye. Hava yağmurlu olacak bahanesiyle o da gelmedi. Bu bayanlar da amma bahane buluyor canım. Sen en iyisi İstanbul'da yaşamaya başla... Ancak o zaman dilimizden kurtulursun :p

Ne yağmur ne çamur, ne fırtına ne kar tutamaz beni :mrgreen: :queen: :queen:

İstanbul'da yaşamak fikri artık korkunç geliyor Mehmet'cim..Bundan sonra tatillerde görüşürüz :)

Yağmur varsa ben yokum arkadaşlar,"sıcak su " motorcusu olduğumu daha önce belirtmiştim sanırım..:queen:

Damla yağmur da motor sürmek çok zevkli oluyor benden söylemesi :)

Bir de endurom olsa, dağda bayırda, çamurda gezsem ahh ahhh :p :mrgreen:

Cenkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :pr: :pr: Bıktım senden yaaaaa :mrgreen:

Aaaa ne istiyorsun bugün sen benden kıskançççççç :p :queen:

Super Moderator
damlanın motor kullanması için gerekli hava sıcaklığı +25 derece:mrgreen:
ve güneşli :queen: :queen:

Ben hep diyorum Damla Erho yu da al gelin yerleşin şuraya diye ama :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel bir gezi olmuş arkadaşlar fotolarda çok güzel

Super Moderator
pınar akıllanmıycaksın sen motorunu yine ona buna veriyomuşsun, verme kızım iyilik yap denize at daha iyi:p :p :mrgreen: :mrgreen:

bende böyle avatar istiyorum yardımcı olurmusun :)

gif yapma sitelerine bi bakıver:cat:

Son düzenleme:
pınar akıllanmıycaksın sen motorunu yine ona buna veriyomuşsun, verme kızım iyilik yap denize at daha iyi:p :p :mrgreen: :mrgreen:

gif yapma sitelerine bi bakıver:cat:
hopp hopp alper_tim kendine gel ona buna ne demek?
1)yukarıda benim motoru tamirciye götürdüğüm yazıyor ona buna demek: ben oluyorum! siz kimsiniz anlamadım?akraba'aile ?arkadaş ha arkadaşsan bizde arkadaş samimiyetinde motosikleti pınar hanımın çağırması ısrarı yüzünden gittim ve o vesileyle bende kaldı oda pınar kendisi kalsın dedi! neyin hesabını soruyorsun'ki ben pişman oldum zaten yukarıdada yazılı 2' 3 gün motosiklet bende kaldı(motosikletim arızalıydı)
2)iyilik yap denizemi at?
anamızın karnından motosiklet'le doğmadık bilmediğin konularda beni konuşturma lütfen kulaktan duyma' doldurma hikayelerle atıfta bulunma! karşındaki insanı tanımıyorsun biraz daha dikkate davet ediyorum!
uslubumuzu korumamız ve hassas olmamız lazım bu tarz forumlarda!'ki benim bu sitede kimse altımdaki motosiklet'e değil ruhumdaki motosiklet motosiklet'ci sevgisi kardeşliğine dikkat çekmiş beni sevmiştir .
bu sevgiyi üç beş basit muhabbet site site gezip ortalığı karıştıran insanlar için bozamam' bizide kimse bozamaz.
bu muhabbeti beni tanımadığınıza veriyor ve bir anlık gaflet olarak değerlendiriyorum ve motosiklet kardeşliğinde anlayışla karşılıyor inşallah yüz yüze bir platformda konuşmak tanışmak ümidiyle diyorum .

not:ben online değilken yazmışsınız' şu an sende online değilsin eğer bana cevap vermek istersen online olmamı beklersen sevinirim .
eğer özel'den görüşmek istersen açık profil bilgilerimde mail adresim var.

Super Moderator
hopp hopp alper_tim kendine gel ona buna ne demek?
1)yukarıda benim motoru tamirciye götürdüğüm yazıyor ona buna demek: ben oluyorum! siz kimsiniz anlamadım?akraba'aile ?arkadaş ha arkadaşsan bizde arkadaş samimiyetinde motosikleti pınar hanımın çağırması ısrarı yüzünden gittim ve o vesileyle bende kaldı oda pınar kendisi kalsın dedi! neyin hesabını soruyorsun'ki ben pişman oldum zaten yukarıdada yazılı 2' 3 gün motosiklet bende kaldı(motosikletim arızalıydı)
2)iyilik yap denizemi at?
anamızın karnından motosiklet'le doğmadık bilmediğin konularda beni konuşturma lütfen kulaktan duyma' doldurma hikayelerle atıfta bulunma! karşındaki insanı tanımıyorsun biraz daha dikkate davet ediyorum!
uslubumuzu korumamız ve hassas olmamız lazım bu tarz forumlarda!'ki benim bu sitede kimse altımdaki motosiklet'e değil ruhumdaki motosiklet motosiklet'ci sevgisi kardeşliğine dikkat çekmiş beni sevmiştir .
bu sevgiyi üç beş basit muhabbet site site gezip ortalığı karıştıran insanlar için bozamam' bizide kimse bozamaz.
bu muhabbeti beni tanımadığınıza veriyor ve bir anlık gaflet olarak değerlendiriyorum ve motosiklet kardeşliğinde anlayışla karşılıyor inşallah yüz yüze bir platformda konuşmak tanışmak ümidiyle diyorum .

not:ben online değilken yazmışsınız' şu an sende online değilsin eğer bana cevap vermek istersen online olmamı beklersen sevinirim .
eğer özel'den görüşmek istersen açık profil bilgilerimde mail adresim var.

ya kardeşim bi şaka olarak bişi dielim dedik amma tepki verdin
ben burda MT de herkesi kardeşim ve dostum gözüyle bakıyorum
onun için naçizane bi şaka laf ettik pişman oldum
bu arada site site gezip kısmına da kendimi koymuyorum sonuçta
benim sitem gibi bakıyorum MT ye
neyse dostum motogp de yada başka bi buluşmada konuşalım kaynaşalım
sende beni tanı bende seni tanıyayım
biribirmizin nasıl iyi insanlar olduğunu öğrenelim
onun için öpüşelim barışalım kardeşim:cat:
görüşmek üzere :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar