pınar akıllanmıycaksın sen motorunu yine ona buna veriyomuşsun, verme kızım iyilik yap denize at daha iyi

:mrgreen: :mrgreen:
gif yapma sitelerine bi bakıver:cat:
hopp hopp alper_tim kendine gel ona buna ne demek?
1)yukarıda benim motoru tamirciye götürdüğüm yazıyor ona buna demek: ben oluyorum! siz kimsiniz anlamadım?akraba'aile ?arkadaş ha arkadaşsan bizde arkadaş samimiyetinde motosikleti pınar hanımın çağırması ısrarı yüzünden gittim ve o vesileyle bende kaldı oda pınar kendisi kalsın dedi! neyin hesabını soruyorsun'ki ben pişman oldum zaten yukarıdada yazılı 2' 3 gün motosiklet bende kaldı(motosikletim arızalıydı)
2)iyilik yap denizemi at?
anamızın karnından motosiklet'le doğmadık bilmediğin konularda beni konuşturma lütfen kulaktan duyma' doldurma hikayelerle atıfta bulunma! karşındaki insanı tanımıyorsun biraz daha dikkate davet ediyorum!
uslubumuzu korumamız ve hassas olmamız lazım bu tarz forumlarda!'ki benim bu sitede kimse altımdaki motosiklet'e değil ruhumdaki motosiklet motosiklet'ci sevgisi kardeşliğine dikkat çekmiş beni sevmiştir .
bu sevgiyi üç beş basit muhabbet site site gezip ortalığı karıştıran insanlar için bozamam' bizide kimse bozamaz.
bu muhabbeti beni tanımadığınıza veriyor ve bir anlık gaflet olarak değerlendiriyorum ve motosiklet kardeşliğinde anlayışla karşılıyor inşallah yüz yüze bir platformda konuşmak tanışmak ümidiyle diyorum .
not:ben online değilken yazmışsınız' şu an sende online değilsin eğer bana cevap vermek istersen online olmamı beklersen sevinirim .
eğer özel'den görüşmek istersen açık profil bilgilerimde mail adresim var.