...BİRDAHA SİTEYE KÜSERSEM FATİH ÜREK OLAYIM...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sitemizin geçmişine ışık tutan,arşiv niteliğinde başlıklar bunlar.
Bu başlıkları neden hortlattığımı sorarsan,bir yerlerden kulağıma cumhurbaşkanlığına aday olacağının haberi geldi.Faidesi olur diye bir hatırlatma yapayım dedim ahaliye.

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Sadece buralara küsmüyo ki....:queen: :queen: Onu BAŞTANBAKAN yapacaz....Üniversite bitirmedi cumbaşk.olamaz....:queen: :queen: :queen:

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Sadece buralara küsmüyo ki....:queen: :queen: Onu BAŞTANBAKAN yapacaz....Üniversite bitirmedi cumbaşk.olamaz....:queen: :queen: :queen:

mete han abime hersey serbest,aliriz bi diploma ne olcak,gunahi neyse oderiz,en azindan tayyip'ten daha iyi olur .motosiklette vergi %0 motosiklete benzin maliyet fiyatina :queen: :queen: :queen:

puhhahahahaha:queen: :queen: sen neymişsin mete_han kırılgan yürek ince kalp pili seni :)kalem pilde olur :queen: :queen: cigerim parçalandı :queen: :queen:

walla beni sıralamaya yazmamışsın ben özlemedim seni küstüm oynamıyorum artık beni begenmiyormusun abi:salut:

İHTİYAR;636152' Alıntı:
Sitemizin geçmişine ışık tutan,arşiv niteliğinde başlıklar bunlar.
Bu başlıkları neden hortlattığımı sorarsan,bir yerlerden kulağıma cumhurbaşkanlığına aday olacağının haberi geldi.Faidesi olur diye bir hatırlatma yapayım dedim ahaliye.

vayyy derin devlet beni yıpratmaya çalışıyor eyleemiii...İhtiyar abi üzüldüm...kirli çamaşırlarım çıktı ortaya yine...:bounce:

skandallll:cherry:

bugün yazılanları şimdi okudum valla...ipini koparan bu topiğe gelmiş...:p gelin burdan bir pandik atın...yabancı değilsiniz...:p

mete_HAN ABİ kötü olmuş bu mafyamışmı hadi bea canım inanam :mrgreen:

abiler hepinize tek tek cevap yazmaktan imanım gevrildi be...:mrgreen:

taam seviyonuz ama artık bi stand up olayına girem epmek kazanayım bu işten...sırayla değil parayla...:mrgreen:

hepinizi seviyom ben...

ula bu topik niye kilitlenmiyor ya...:salut:

Super Moderator
mete_han' Alıntı:
ula bu topik niye kilitlenmiyor ya...:salut:
Kilide birşeyler sıkışmış olmasın:p
(Sabitlemek bile düşünülebilir...:queen:, hani siteye küsenlere örnek olması babında.)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kilide birşeyler sıkışmış olmasın:p
(Sabitlemek bile düşünülebilir...:queen:, hani siteye küsenlere örnek olması babında.)

He valla...Ne güzel düşünmüşün.....Bidaha küsmeden önce iiice düşünürler.....

Ağlamak sızlamak fayda etmemeli bence......:pr: böyle duvarlara vurmak istemiyorsan küsmeycen...:cat: :cat: :bounce:

Ama mete ye serbest...O küser gider gene gelir...:wiinkk: :bounce:

abi sen fatih ürek in kadrosu sanatçılarındanmısın nerde sahneye çıkıyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar