Acu_men biraz klişe olacak ama emeklemeden yürümeyi, yürümeden koşmayı, koşmadan depar atmayı öğrenemezsin...
300 km. hız yapan bir motoru ülkemizde kullanmak çok zor ve deneyim ister sende biliyorsun yolların ve trafikteki insanlarımızın durumunu... ayrıca 300 km. hız yapabilmek anlık durumlarda olabilir bence, yani 300km. sabit hızla tr de hiçbir yolda gidemezsin... ama 300 km. yapamasanda altında o gücü hissetmek istiyorsun bunu anlayabiliyorum...
merakını ve ilgini anlıyorum, ancak basamakları sırasıyla tırmanırsan hem senin için hem sevdiklerin için çok iyi olur
cbr 125 'in sesine gelince bu çok konuşuldu, tek silindir 125 cc. den gelebilen ses ne kadar olabilirse cbr'de de bu var... biraz masraf yapıp kaliteli bir egzos taktırırsan ses olayını kendince çözmüş olursun...
umarım senin için en iyisi olur... kararını verirken burada söylenenlere kulak verirsen en iyi seçimi yapacağına inanıyorum...
kazasız belasız keyifli sürüşler herkese...
Bu arada Görkem Özgür ve 2pac(ismini bilmiyorum kusura bakma

) geziniz çok güzel olmuş... bende gelmeyi çok isterdim ama bu haftasonu çalışma kitlediler şu anda bile işteyim
haftaya bursa gezisi için sabırsızlanıyorum

iskender yiyecezzzzz