[Muğla - MT]

:sunny: ::sluu:: ::sos:: ::sefereee ::cheeeeer ::crying:: ::pokey:: ::141:: birisi uykumu dedi

arkadaşlar ne uyuması, dün gece 02,00 a kadar ekran başında 4. bölümü hazırladık, bu sabahda y.tube yükledik. evet filmimizin arada kalan 5 dak. lık bir kısmı videolar bölümünde seyirlerinize hazır. birazdan halikarnas tayfası badem in yol göstericiliğinde hareket edecek. görüşmek üzere.

dostlar!!! hepinize iyi eğlenceler, iyi yolculuklar. bizi unutmayın. kalbimiz sizinle :) dikkatli olun yollarda, kurda kuşa yem olmayın. ışık ve sevgiyle.

beyler nerede başlık yahuu dşarı cıkcam hala eklemediniz :p
hayır 2 resmim var ben açmiim ayıp olur :p

Ya millet .Biz duruma fransız kalmışız..göcekteyim yakın olan arkadaşlarla gorüşelim..EHM yaşlıı bir motorcuya tahammül edecekseniz.:))))))))))

Sevgili rEnE,
İnan kardeşim avatarın yüzünden yazdıklarını okuyamıyorum..Yanlış anlama dehşete kapılıyorum. Değiştirmeni istemeye hakkım yok ama. :(
Yazdıklarından çok makul iyi ,insancıl bir kişi olduğunuda biliyorum..
kal sağlıcakla..

Son düzenleme:
sxysl hoşgeldin hocam sana en yakın ortacada biz varız 3 motor bide dalamanda 2 motor gerisi koyc marmaris bodrum mugla merkez gezilerimize bekelriz ...
hatta bugunku gezimizi tamamladık yarınkine gelebirsin..geç kalmış deilsin

aloooo nerde bu muğla mt 2. sayfaya düşmüşüz kimseden tık yok bumudur mugla mt biz hem iş yapıoz hem mugla mt adına savasıyoruz olmuo bole yaa
saldık iice :p
bodrum tayfaya noldu sagsali,m vardılarmı bari meraklanıyoruz ama olmuyor...

topıgımızı 2. sayfalardan toplamayalım yaa...

aloooo nerde bu muğla mt 2. sayfaya düşmüşüz kimseden tık yok bumudur mugla mt biz hem iş yapıoz hem mugla mt adına savasıyoruz olmuo bole yaa
saldık iice :p
bodrum tayfaya noldu sagsali,m vardılarmı bari meraklanıyoruz ama olmuyor...

topıgımızı 2. sayfalardan toplamayalım yaa...

:queen: iki gün üst üste gezi yordu galiba milleti illegal :) toparlanırlar merak etme sen, yavaş yavaş uyanır millet :D bak bizde daha resimleri bekliyoruz, tek tük resimlerle idare ediyoruz gezi yazılarında, sesimiz çıkıyor mu:salut: :salut:

benden paso arkadaşlar.bodrum gezisi için ıskartaya çıktım.bakıımlarımı yapmak zorundayım.yoksa hastalık dolayısıyla gelemeyebilrim

can abi hele pazar günü başıma gelenleri bilsen.elimden geldiğince sağlığıma kavuşup bodruma gelmeye çalışacağım

bodruma gelecekler bi parmak kaldırsın bakem.son organizasyon dedikte alışkanlık işte...hadi bakalım liste oluşsun.

şimdilik muhtemel listemiz.
cihat abi ve nesrin hanım
mehmetomurcalı ve afife hanım
banro ve ışıl hanım
ben ve laesci
kaptantiger
mes ve ayçe hanım
ahmetmordağ ve melahat hanım
yorgun48
vatanoğlu ve duygu hanım
ismimi yazmadın diye kızmayın bak:p gelecekler parmak kaldırsın

Son düzenleme:
neden beni unuttun yeniyim diyemi ?

:salut: :salut: :salut: şahin bende geliyom buluşma saatini ve yerini söylersin ben marmaris ten yanlız gelmeye alıştım. hemsiz pazar günü nerdeydiniz aramadığım yer kalmadı. :salut: hadi sana geçmiş olsun hafta sonu görüşmek üzre. selamlar....:queen:
can abi hele pazar günü başıma gelenleri bilsen.elimden geldiğince sağlığıma kavuşup bodruma gelmeye çalışacağım

bodruma gelecekler bi parmak kaldırsın bakem.son organizasyon dedikte alışkanlık işte...hadi bakalım liste oluşsun.

şimdilik muhtemel listemiz.
cihat abi ve nesrin hanım
mehmetomurcalı ve afife hanım
banro ve ışıl hanım
ben ve laesci
kaptantiger
mes ve ayçe hanım
ahmetmordağ ve melahat hanım

ismimi yazmadın diye kızmayın bak:p gelecekler parmak kaldırsın

yorgun abi senide ekledik listeye.bu arada ben telefon numaralarımı yeni arkadaşlara vermiştim bir kaç sayfa önce.herhalde gözden kaçmış.
0544 780 0421-0544 609 6387.kaydet abi.buluşma ve hareket saatlerini cuma gününe netleştireceğiz.

bu arada msn adresin varsa beni ekleyiver [email protected] iletişim halinde oluruz böylelikle

şahin hayırdır abi,listeye bizi yazmamışın.haftaya marmaris turu yapacaksın bizi nöbetci bıraktın heralde:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar