arkadaşlar kafamda zongshen yada zealsun var uzun zamandır sessiz sizlerin yazdıklarını takıp ediyorum
titreşimsiz diyosunuz ama bunu nasıl anlıyoruz?
çalıştırıncamı belli oluyor yoksa balansörlü olduğunu belli eden bir görünür fark mı var
bana yardımcı olun birde 2006 model falan olabilir bana ikinci el temiz bir 200gy konusunda yardımcı olun

slm kardeş asya motordan bıraz dilin yanmış ama motor katranı 140 120 degil bir sefer motor parcalarını soktum (yamaha servisinde ) satıcının degıgı dogru (yamaha bayi yıldız ticarete sora bilrisin.)ben ozelliklle kımseye yalan borcum yok.motorun dişlilerı değiştirmeden oynama yaparsa motor ustun bır performans gosterıyor.(pendikde ali bey tavsiyesi onda bu motor var. üsküdar bayısı tanıştırdı)her çin motoru demişsin ben isim vermıyecegım çin motorları bu motor yanında nal topladı bıre bır gozum motorumla şahit oldum

rampada scooter goster ozellılekle 2 kişi olunca bogulmuyan dik rampa olacak kardeş.hangi motor dersen 800 cc motor demedım.500 cc olan bır cok motor kasettım.unutma turkıyede motor kulturu malesef zayıf ( bende zayıf bende bu motorlar sayesınde geliştirdim) motor herkes hor kullanıyor kımse rodaj ve kullanım kurallarına dikkat etmıyor.ne olsa dayanamaz kardeş.

r:
akın11 kardeş ben 1992 li yıllarda 251 mz kullanıyodum o yılların en seri ve hızlı motoruydu
92 eylülünde bi kaza yaptım 8 m yükseklik ve 18 m ileri düştüm sonra başımın üstünden çarptığım araba geçti ve çenem kırıldı 2,5 ay çenem metal bağlantılarla kapalı vaziyette kaldı.
ben makinadan iyi anlardım tabi uzun zamandır kullanmadığım için motorlara uzak sayılırım ama senin dediğin bana pekde mantıklı gelmedi
o motoru 500 lük bi makinayla kıyaslaman hiç mümkün olmayan bi şey
125 in üstü olan her makina 1 veya 2 kişiyi zorkanmadan çeker ve seri olur
ben kaza yapmadan 10 gün önce suzuki fzr900 pazarlığı kurmuştum o yıllarda fiyatı 40,000,000 (15,000 DM) di motora lastık çektirmeyi marifet sananlar vardı oysa ben tek tekerde mz le 300-350 m gidiyodum
MZ kullananlar çok iyi bilir 2 vitesten sonra motorun gücü tek tekere yetmez
iki zamanlı motorların gücüde hızı da aynı hacimdeki 4 zamanlı motorlardan her zaman fazladır öyle olduğu halde nasıl 200 lük bir gy için 160 km lerden bahsediyosun ben anlayamadım