Sonunda ben de motor aldım :)

hayırlı olsun yılmaz abi!! kazasız belasız sürersin inşallah! rengi de süpermiş beh söylemeden geçmeyeyim dedim :queen:

yılmaz kardeşim senden yakışıklı olmasın ama yakışıklı makina be:) hayırlı olsun aslanlar gibi efeler gibi hem kendini hem motosikletini üzmeden hayırlı yollar dilerim:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun yılmaz kardeş:rendeer:

hayırlı olsun kardeş inşallah bizde bu sevinci duyarız :) kazasız belasız binersin inşallah

Hayırlı olsun ne kadar aldın yaw solemessen catlarım vallaa :mrgreen:

wayyya yavrum bee yakışmış sana hacıvat Allah kaza bela vermesin inşallah hayırlı olsun

önce memet hayaline kavuştu şimdi sen yakında müdür kavuşçak bakalım biz ne halt edecez:p

offf yaaa bı ben kaldım beee....hayırlı olsun kardesım...

Ikinci El Mi Eğer Böyle Ise çok Güzel Bişeye Benziyor Tabiiki Diş Görünümü......kazasiz Sürüşler

Yılmazcım hayırlı olsun ...allah kaza bela vermesin ..
Teşekkürler Barış abi. gt250 mi cbf mi derken twister aldım :)
ooo yılmaz hayırlı olsun. motor parlıyor:cherry: güle güle kullan...:rendeer:
Sağol dostum görüşmek üzere.
hayırlı olsun.güle güle kullan,kazasız sürüşler:rendeer:
bi gün bizde yazarız motor aldık diye inşallah:salut:
Dostum ben çok sabrettim. Kaç aydır kafayı yicektim. Sonunda oldu. İnan bir gün senin de olucak beklemediğin anda :)
Vay be hayırlı olsun Yılmaz :cherry: :rendeer:
Teşekkürler. :cherry:
By Mükemmel;632285' Alıntı:
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle...
Teşekkürler.
Kazasiz Belasiz Günler Dileğiyle...
özgürlük Bu Değil Mi ?

Bir Zamanlar Atlarimiz Vardi Ama Artik Motosikletlerimiz Var Dostlar.
Özgürlük bu gerçekten. Motorcu olmayan bunları anlayamaz. MT yi bu yüzden çok seviyorum. Benim halimi anlayan yüzlerce kişi:wiinkk:
OĞUZ KAĞAN;632319' Alıntı:
hayırlı olsun yılmaz abi!! kazasız belasız sürersin inşallah! rengi de süpermiş beh söylemeden geçmeyeyim dedim :queen:
Sağol oğuz. Tadına bakıcaz artık sınavlardan kurtulunca:wiinkk:
valla çok güzel kardeşim motor un allah kaza bele vermesi hepimize
Amin arkadaşım. Allah kimseye kaza bela vermesin.
yılmaz kardeşim senden yakışıklı olmasın ama yakışıklı makina be:) hayırlı olsun aslanlar gibi efeler gibi hem kendini hem motosikletini üzmeden hayırlı yollar dilerim:rendeer:
Teşekkürşer Ogün kardeşim. Yakışıklıyı üzmeden birbirimize alışıyoruz. Umarım iyi anlaşırız:)
hayırlı olsun ylmzz kazasız belasıs zevkli sürüşlerrr.inş herkes isteği motoru alır.:)
Darısı olmayanların başına Osmancım.:)
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşlr
Teşekkürler.
hayırlı olsun yılmaz kardeş:rendeer:
Teşekkürler...:)
hayırlı olsun allah banada göstersin.
İnşallah sen de alırsın dostum. Sabır gerekiyo biraz. umarım en kısa sürede alırsın.
hayırlı olsun kardeş inşallah bizde bu sevinci duyarız :) kazasız belasız binersin inşallah
İnşallah. Allah herkese yaşatsın bu sevinci :)
Hayırlı olsun ne kadar aldın yaw solemessen catlarım vallaa :mrgreen:
4500 ytl diyeyim. Taksitle aldım arkadaşımızdan. Fİyatlar yaklaşık bu aralar zaten.:)
wayyya yavrum bee yakışmış sana hacıvat Allah kaza bela vermesin inşallah hayırlı olsun

önce memet hayaline kavuştu şimdi sen yakında müdür kavuşçak bakalım biz ne halt edecez:p
Sağol karagözüm ortaaam :mrgreen: Allah hepimize iyi motorlar versin ki daha çok gezelim beraber. Pazar görüşürüz:wiinkk:
offf yaaa bı ben kaldım beee....hayırlı olsun kardesım...
Arkadaşım sabret bir gün elbet senin de olacak. Ben ümidi kesmiştim süpriz oldu. İnşallah birgün sana da bir süpriz olur:cat:
Hayirlisi olsun kardes,allah yolunu acik etsin...
Sağol arkadaşım. Senin de yolun açık olsun.
BİSANCI_42;632599' Alıntı:
Ikinci El Mi Eğer Böyle Ise çok Güzel Bişeye Benziyor Tabiiki Diş Görünümü......kazasiz Sürüşler
Bu daha pis hali. Bugün yıkadım temizledim iyice :) Güzel makine tabi ki bana göre.:)
Sellçuk;632623' Alıntı:
motosikletin hayırlı olsun.Nice kmlere:)
Teşekkürler.
hayırlı uğurlu olsun kazasız sürüşler.
Teşekkürler.
motorr yakıyorr kardesımm

güle güle kullannn
Sağol arkadaşım :)
Hayırlı olsun güle güle kullan...
Teşekkürler.
Cevap yazamadığım arkadaş varsa teşekkür ederim :)

Birkaç gezi hedefim vardı. Umarım kısa zamanda gerçekleştiririm. Herkesin yolu açık olsun. :rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar